היי כולם

1ט ל י

New member
היי כולם../images/Emo24.gif

באתי לבקר. מה שלום כולכם? אני טסה לאירלדנד בעוד שבועיים מהיום למשך חודש שלם. יש לכם עצות לגביי ההתמודדות עם הלופוס בחו"ל?

ל3

New member
הי טליייייייייי

תמיד כיף לשמוע ממך. לאירלנד? איזה כיף- החלום שלי זה לטוס לאנגליה- אירלנד- לפי התמונות ומה ששמעתי זה חבל ארץ נהדרת. האם את טסה לבד או עם עוד מישהו? טיול או משפחה? טוב מספיק עם השאלות . המלצות לגבי הלופוס? אני יכולה להגיד לך מנסיון שבחו"ל מרגישים בריאים כמו שור. בכל אופן,כדאי להצטייד בביטוח רפואי מקיף וכדאי אפילו משופר. לקחת איתך את כל התרופות וכרטיס שרשום אליו באנגלית מה יש לך ואלה תרופות את נוטלת על כל צרה שלא תהיה. איך אני מקנאה בך ילדה- תהני

עצות... ../images/Emo4.gif

לקחת ארגז גדול, להכניס אליו את הלופוס, לנעול היטב ולהשאיר אותו בארץ! טוב, נראה לי שהעצות של שירי יותר מעשיות בכל אופן, טיסה נעימה ותעשי חיים באירלנד
אירית

קאריני21

New member
הלו הלו

את מעליבה את הלופוס. עוד לא למדת להתמודד עם ה"בחור" הזה?
טלי מאמי נוטשת אותנו, הא? בנות. אי אפשר לארג'ן איזה מפגשון ככה לכבוד הטיסה של טלי? צאו מהכובד. יאללה צאו מההלם וכנסו לתלם
באמת בד"כ כשטסים לחו"ל מרגישים ממש טוב. כאחת שסובלת מכאבי ראש תמידיים, כשטסתי לרומא ... הלכתי בשמש .... ושום כאב ראש. כל הטיול לא כאב לי הראש בכלל. הגעתי לארץ - המטרידים חזרו. ככה זה. תקראו לזה פסיכולוגי או איך שבא לכם. בחו"ל אנחנו אנשים אחרים.

בחור, בחור...

אבל לא חייב לבוא איתי לחו"ל!! למה, את כל ה"בחורים" שלך את לוקחת איתך לכל מקום?!

קאריני21

New member
הממממ....

הוא לא חייב לבוא איתך .... אבל הוא חלק ממך אין מה לעשות. אם תלמדי לחיות איתו בהרמוניה הכל יראה אחרת. ואם אני הייתי צריכה לקחת את כל "הבחורים" שלי .... הייתי צריכה מטוס שלם....

gaia20

New member
הי טלי

שירי נתנה לך אחלה עצות ולי לא נותר אלא להגיד לך טיסה נעימה ותעשי חיים
וכמובן לצלם הרבה כי יש אנשים עניים שאין להם כסף לחופשים בחו"ל אז הם נאלצים להסתפק בתמונות....בעעעעעעעע

1ט ל י

New member
דבר ראשון, תודה לכולן.

דבר שני, תשובות: אני נוסעת עם שתי חברות טובות, טיול טיול, אבל רק לחודש. מתחילים באירלנד, עוברים לסקוטלנד ומסיימים בלונדון. אם היה אפשר לשים את הזאב בקופסא, הייתי עושה זאת. אם חס וחלילה יקרה משהו בגלל הלופוס אדון משרד הביטחון דואג לזה, קיבלתי אישור בכתב. אני בהחלט ארשום לגביי התרופות והמחלה באנגלית, וגם אתן לחברות שלי לשמור העתק, תודה, זה רעיון מצוין. ברור שאני אעשה ביטוח בלי שום קשר למשהב"ט, כי לא כל האסונות קשורים ללופוס. אני אצלם, אסרוק ואראה לכן תמונות ככל שרק תרצו. אם אתן רוצות להפגש, בסבבה, אפילו מתאים לי יום שישי, כי עזבתי את העבודה ההיא, הזאב שנא אותה, אז יש לי עכשיו משהו אחר. שיהיה לכולנו חג שמח

ממממממממ....

ממממממפגש?! שישי הזה? מ 10:00 עד 12:00 אני ביום פתוח במכללת תל אביב..
אם המפגש יתקיים בת"א ועדיין תהיו בשעה הזו, מבטיחה לקפוץ!!!! מממממתגעגעת

קאריני21

New member
אוקיי...

אבל הייתי רוצה שנפגש כולנו לפני שטלי טסה. חוץ מזה .... כבר 3 חודשים שאנחנו אשכרה מנסים להעלות מפגש קטן ונחמד פה .....

1ט ל י

New member
לי יש אפשרות בכל יום (חוץ מחמישי)

אני רק צריכה לדעת מראש. מבחינתי אפשר מחר ב-12:00 בתל אביב, או בראשון ב-17:00 בת"א או בשני ב-17:00 בת"א או בשלישי ב-17:00 בת"א או ברביעי ב-17:00 בת"א. אם אתן לא רוצות בת"א, אפשר גם במקום אחר, אבל זה יהיה ב-17:30 לפחות, מפני שאני עובדת בכפ"ס עד 16:00.

קאריני21

New member
אני קלילה בעניין ....

ומה עם השאר? בא לכן להפגש בעזריאלי לארוחה ביטבתה או משהו? משהו משהו בריא
יאללה תתפקדו

קאריני21

New member
נו מה יהיה?

חבר'ה, יש אחלה מזג אוויר ... מה נסגר עם הפגישת מחזור שלנו?

gaia20

New member
לדעתי אין ביקוש למוצר

וכדאי לרדת מהרעיון...כנראה שפשוט לא בא
שיהיה לילה נפלא

gaia20

New member
אני אתן לך עידכון על עצמי

ואז תביני למה מפגש בימים האלו, לא כל כך מתאים העבודה החדשה שספרתי עליה, בפעוטון- גורמת אותי.... מ 8 בבוקר (והחל ממאי מ 7 בבוקר
) עד 12 בצהריים, להיות שוטרת בצורה שוטפת...ואחרי כן, לטפל בשני ילדים גדולים...שעורים מבחנים וכו'... אני חוזרת הביתה ב 4 גמורה מעייפות, רק רוצה לישון ולצערי לקחת חופש מעבודה שרק התחלתי לפני חודש, מראה על חוסר רצינות, אז גם אי אפשר.... זה לא שלא רוצים לראות את טלי, ברור שלא אבל הימים לחוצים, ולי לפחות מאוד קשה לעמוד בזה גם ככה
ולקראת סוף החודש, ב 26, יש לי טיפול, תאמיני לי אין לי מושג איך אני יעבור את השבוע הזה...
אני בטוחה שטלי מבינה, אם השאר רוצים להפגש, בכיף אצלי בכל אופן זה לא אפשרי ד"א- אהבתי את החתימה החדשה שלך, אופיינית לך בהחלט

קאריני21

New member
../images/Emo4.gif

אז מ - 16:00 עד ישנה. סבבה. מה רע?
טוב נו אז מי מתפקד???? ואם אין הענות טלי, אני ואת מפגש ב - 4 עיניים
אלא אם כן נדחה את המפגש לכשתחזרי

למעלה