היי כולם...

סתם אור

New member
היי כולם...../images/Emo61.gif

קצת הרבה זמן לא כתבתי פה... אבל אל תחשבו ששכחתי אתכם... אני כל הזמן נכנסת לפה.... עכשיו אני בצפון... בקיבוץ משמר העמק אצל חברה... וחשבתי עליכם...(גם אם אתם לא חשבתם עליי) אביב גפן יופיע פה ואני ילך לראות אותו, וגם מוניקה סקס יבואו לבי"ס של חברה שלי..."מגידו"... חן, אולי תזמין אותם אלינו?? אגב יש באוגוסט מלא הופעות טובות בניצנים... אז מי שחושב ללכת שיודיע לי.. כי אני נורא רוצה ללכת.... נתראה ...

סתם אור

New member
אל תחשבו לרגע שזה מטוב../images/Emo23.gif../images/Emo61.gif

הקיבוץ שילם לו והוא בא... ובעיקרון אי אפשר להביא אורחים אבל אחת (כמוני) לא תזיק... וכן.. מוניקה צריכים לבוא אליהם לבי"ס.. כאיזה פיצוי לטיול השנתי שלא הלכו אליו.... אגב...תודה ששאלתם..
אני נורא נהנית פה......פחחח

the king 25983

New member
כן, שמעתי על ההופעות...../images/Emo66.gif

עוד לא החלטתי לאיזה אני אסע...

סתם אור

New member
אם אני אסע...../images/Emo61.gif

אני אסע להופעה ש-5/8 של אביב גפן, היהודים וכנסיית השכל... השאר לא משהו דווקא...

תן פרטים על ההופעה

של אביב כנסיית השכל והיהודים וכל מי שיהיה... איפה מתי וכמה עולה?

סתם אור

New member
ממה שאני יודעת עכשיו ../images/Emo61.gif

ההופעה בניצנים, כפר המוזיקה... את יכולה להיכנס לאתר - www.mymusic.co.il משם תיראי בצד שאמל בצד או ימין בצד כפר המוזיקה-לאתר... משהו כזה... ואז יש פרטים על ההופעות... המכירה של הכרטיסים תתחיל ב-22/6 אגב... אני בת...

סתם אור

New member
../images/Emo6.gif איסה כייף לי!!!

נ-ק-ר-ע-ת-י מהחתימה... תוסיף עוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חברה של אור שהולכת לראות היום את אביב גפן ובסופשנה את מוניקה סקס איזה יופי לי! ולחשוב שבהתחלה בכלל רצו להביא לנו את סאבלימינאל!!! איזה מזל...

crazy4tc

New member
אמממ...

מישהו יכול להסביר לי למה מוניקה סקס באים לבתי ספר בזמן האחרון??
או שזה רק לאחד ושמעתי על זה איזה אלפי פעם????
אבל בכל זאת- למה???
למה?...
מה הקטע???
למהההההההההההההההההה
למה הם לא באים לא באים לביצפר שלי???
דרך אגב- אני לאה וגם אני לא כתבתי פה כבר.... יותר מדי זמן...

למה שהם לא יבואו?? ../images/Emo168.gif

חחח ואלינו לבית ספר.., הם לא כל כך ירצו לבוא....

חחחחחחחחח.... ../images/Emo168.gif

אז זהו..., שהצלנו.., פשוט הם לא יצליחו לחזור.., הם ובכלל כל אומן של רוק ישראלי... כי ירצחו אותם קודם...

crazy4tc

New member
אהה לא אוהבים אצלכם מוסיקה ישראלית?

חבל... לא שלועזית זה רע או משהו...

לא אמרתי שלא אוהבים ../images/Emo168.gif

אצלנו מוזיקה ישראלית...., אוהבים.... אבל פשוט..... אממממ איך נגיד.., מוזיקה כמו של סאבלימינאל, וכל המזרחית הבללללעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע... ופשוט כולם כאן מחשיבים את מי ששומע רוק ל"פריק"...

crazy4tc

New member
חחחחחחח אני לא ממש מחשיבה

את זה למוסיקה... בלי להעליב אף אחד... אני ממש שונאת את האנשים האלה... בגלל שיש לי צמיד ניטים אחד אז כמה ילדים בשכבה שלי באו אליי ועושים לי: מה את "פריקית"??? לא אני לא מוזרה אני פשוט לובשת\שומעת\מתנהגת איך\מה שבא לי!!

סתם אור

New member
../images/Emo123.gif יש לך בעיה עם מוזרים???

יש לך בעיה עם מוזרים????????????? למה אני מוזרה גאה!!! ומי שיש לו בעיות עם זה אז יש לו בעיות איתי... אומנם אני לא יכולה להביא את כל הצ'כונה אבל יש לי נשקים משלי....

למעלה