היי כולם

ההגמון

New member
היי כולם../images/Emo70.gif

לא הייתי פה דיי הרבה זמן, ואני בטוח שלא התגעגעתם
, אבל יש לי בעיה שהייתי רוצה לשתף אתכם בה, ולשמוע את דעתכם... ואולי גם הצעות לפיתרונות. יש אדם, המסתובב ברחבי הארץ, הטוען שהוא המשיח. טוב, יש הרבה כאלו, אבל הוא, לדעתי, מסוכן במיוחד. מתוקף כך שהוא המשיח, הוא אירגן לעצמו פמלייה קטנה, התופחת והולכת מיום ליום. -פמלייה של אנשים, בשנות ה-20 המוקדמות שלהם, שהוא שולט בהם לחלוטין. אחד מהדברים שהם עושים עבורו זה... לנגן ברחוב ולהביא לו את הכסף שהם מרוויחים. "מישהו לרוץ איתו" סטייל. לדעתי, ומתוך זה שאני מכיר אותו ואת פועלו כבר כמה שנים טובות, -הוא לא המשיח. הוא כן מאוד חכם ויודע לתמרן אנשים, בשיטות שרבים מחברי כת ה-"סיינטולוגיה" משתמשים. עכשיו, בתור אדם מאמין, והגיוני (לרוב), ניצול של ילדים (וכך אני רואה את זה) בשם האל, כל אל, יהוה או אחר, הוא ניצול מהסוג הרע ביותר. וזה פוגע בי ומפריע לי, באופן אישי. אני מכיר בחופש הדת, אני מכיר בזכותם לחשוב שהוא המשיח, ובזכותו לחשוב שהוא המשיח, -בהחלט. הניצול הזה, -זה מה מפריע לי. מה דעתכם?

Swicca

New member
וואו..

זה מסביר לי כל כך הרבה. חחחח יש איזו אישה מסכנה שמנגנת על כינור ברחוב רוטשילד.. כל יום.. מהבוקר עד הלילה. את כל הכסף שלה לוקח איזה איש שעובר שם כל יום אחר הצהריים. זה הטריד אותי כל כך הרבה זמן. :p אני מניח שהוא לא בהכרח חושב את עצמו למשיח. אך עדיין, אני לא חושב שזה דבר טוב לנצל אנשים זקנים שקרובים למוות.. או מסכנים שכל מה שנשאר להם זה אמונה באלוהים ותקווה לכך שהם יגיעו למקום טוב יותר. :S בכלל מה שגרוע יותר הוא ניצול ילדים... שדעתם עוד לא ברורה להם.. שעושים כל דבר שאנשים בוגרים יגידו להם.. או מפחד או מרצון להיות דומים ובקבוצה. בלה. זה עסק מסריח. כל מה שיש לי לומר.

RainBird

New member
דווקא התגעגענו! יש הרבה כתות מסוכנות בשוק. חלק יותר וחלק פחות. אם תפגע ותשמיד אחת, אתה תיצור קדושים-מעונים ותשרת את הכת. אם תפרק אותה בצורה חוקית, אחת תיווצר. אף אחד לא יכול לשלוט על אמונתו ודתו של אחר, וזו הסיבה ששום דבר לא ננקט כנגדו, או כנגד הכת הראלית המסוכנת לדוגמא. ברוך השב!

נצל"ש,

יצא למישהו להתקל ב"סינדרום ירושלים" לאחרונה? שהייתי בקשר יותר רציף עם תיירים(קרי, יוצאת לרחוב יותר ומדברת איתם), הייתי שמה לב שזה באשכרה קורה, ברמות שונות וקטנות. אבל בזמן האחרון זה טיפה נעלם מעיני(נו באמת, החרדים שמדברים בשם אלוהים במצעד הגאווה האחרון לא נחשב), אז?

ההגמון

New member
גם אני לא שללתי אוטומטית.

מתוך הכרות עם האדם המדובר, לדעתי, הוא לא. והוא יכול להיות משיח, מצידי. שיהיה האנטיקרייסט גואל העמים האפוקליפטיים אם הוא רוצה. -אבל למה לנצל ילדים? זאת עבודתו של האל?

Jerald_Admonds

New member
ובכן,

בנוגע לחבר'ה המבוגרים- אני מאמין שמי שנמשך אל תוך מסגרת של כתות, אז זה מה שמתאים לו באותו זמן של חייו. בנוגע לילדים, למה אתה לא מפנה את תשומת לב הרשויות אליו?

ההגמון

New member
משטרת ישראל

עסוקה בדברים אחרים, אני כרגע בקשר עם "הארגון לנפגעי כתות בישראל".

RainBird

New member
משטרת ישראל תפקידה לעסוק בזה, או שלא. אין שום קשר לעיסוקיה האחרים. כמשלם מיסים אתה תומך באירגון הזה כדי שיאכוף את החוק.

ההגמון

New member
משטרת ישראל

הודיעה לי, ברוב טובה, שאין בכוונתה לעשות ולו נקיפת אצבע קטנה למען הנושא, מכיוון שיש לה נקיפות אצבע קטנות לעשות במקרים אחרים. -בעיקר מקרים תאורטיים אחרים.

Jerald_Admonds

New member
ולפני שאתה שולף את הנרות

או במקביל- למה שלא תפנה לגופים שמבקרים את המשטרה? לדרגים גבוהים יותר או לעיתונות? אני בטוח שהעיתונים יעלזו לנוכח הזדמנות לגרום לשוטרים להראות כמו כלומניקים!

gwizard

New member
הצעה מצויינת

לא משנה איפה, התקשורת יכולה להיות האוייב הכי גדול שלך או החבר הכי טוב שלך - תלוי איך אתה ניגש לזה. כל יום אני קורא אינספור מקרים שבעזרת פניה לעיתונות נפתרו על הצד הטוב ביותר. נסה, אין לך מה להפסיד.

RainBird

New member
למה לא שניהם? אחרי הכל תמיד מומלץ אחרי לחש לנקוט בפעולה מלווה שתעזור לו להגיע למימוש. קודם להשתמש בנרות, ואז להתקשר לעיתונות.

gwizard

New member
תיקון קטן

הפעולה הפיסית היא לא בגדר המלצה, היא בגדר חובה !!! בלי זה, סביר להניח כי ללחש לא תהיה השפעה בכלל.

RainBird

New member
אולי, ואולי לא... אבל הנקודה היא שפעולה פיסית יכולה לעבוד לבד טוב. פעולה רוחנית יכולה לעבוד לבד טוב. ביחד, אלכימיה מושלמת.

Swicca

New member
פעולה פיזית?! חה XDDDD

פעולה פיזית בלי אמונה(שהיא בפני עצמה מקור אנרגיה לא קטן עם מטרה...) לא שווה גרוש. :S זה כמו לרוץ במעגלים ולצרוח כמו תרנגול.. לתרנגולת אתה לא תהפוך. שלא לדבר על כך ששום דבר אחר לא יקרא. למשל משהו כמו רונות שמחוברות לאגרגורים, אז שם למשל מספיק שתשים את הרונה ותדע למה היא משמשת. פה לפחות יש אגרגור שיפעיל אותה. מעט אמונה מצידך גם כן. עדיין. אין דבר כזה רק פעולה פיזית. >> אז בשביל מה צריך אנרגיה או מאגיה?! בכל אופן, אנרגיה + מטרה = תוצאה. פעולה פיזית + אמונה = תוצאה. זה מה יש. Live with it! oh and dont forget to read about it. :p like.. everywhere. lol

Swicca

New member
בלע חחח

שוב אני מגיב מוקדם בבוקר ושוכח למה אני מגיב מחוסר שינה :p מצטער על זה. :) חח לרגע חשבתי שמדובר במאגיה עצמה, הסיטואציה פרחה מראשי לגמרי. בכל אופן, בשביל להיות קצת יותר בכיוון של השרשור ^^ הייתי ממליץ שיעשה משהו מאגי.. ומעבר לזה שלא התעסק עם הבנאדם או עם המשטרה וכל השאר. פשוט כי זה מסוכן ועדיף שלא. 3: בהצלחה!

למעלה