היי כולם ../images/Emo8.gif
היי שלום נעים מאוד קוראים לי שירה ו...... האמת היא שאני לא נכנסת הרבה לאינטרנט ממש לא..... לא יודעת למה אבל אני לא טיפוס של מחשבים........ אבל היום אני מתחילה בשעת אפס אז אני צריכה לצאת מהבית בשש (כן כן הבית ספר שלי רחוק נורא מאיפה שאני גרה) ועכשיו זה חמש ועוד כולם ישנים אז החלטתי להכנס....... האמת היא שעד לא מזמן כתבתי פה ושם כשנכנסתי לאינטרנט (וזה לא הרבה) בפורום "דיאטות והשמנה" אבל עכשיו כשנכנסתי ל
וראיתי שיש את הפורום הזה אז החלטתי להיכנס בגלל ש........ אני בבעיה רצינית. תראו אני אסביר לכם....... אוקי אז היה לי חבר שמאוד מאוד אהבתי ולא מזמן (בערך) ניפרדנו...... אני לא רציתי להיפרד הוא הזה שהחליט אבל הוא היה מאוד בסדר וגרם לי להרגיש שזאת הרגשה משותפת של שנינו..... כדי שאני לא ארגיש שהוא זרק אותי או משהו כזה......... לא משנה שאני מרגישה ככה בכל מקרה אבל לפחות הוא ניסה
אז בקיצור........ אני חושבת שאני עדיין אוהבת אותו........
בעצם אני בטוחה שאני אוהבת אותו..... כל יום כשאני רואה אותו בבי"ס אני מתרגשת והלב שלי קופץ שחבל על הזמן........
הקטע הוא שאני יודעת שהוא לא אוהב אותי כבר........ אני פשוט יודעת......... אבל אוף הוא כזה חמוד!!! עידודו שלי...
הוא יודע שאני אוהבת אותו כי לא נראה לי שזה משהו שקשה לזהות (אני בנאדם די שקוף........) אבל הוא נורא בסדר ומנסה כזה שנישאר ידידים אבל....... אני רוצה יותר מזה......... ואני יודעת שאני לא יכולה "לקבל" יותר מזה אבל..... וואי בקיצור אני בבעיה....... מצטערת אם סתם בלבלתי אתכם אני פשוט מרגישה שכבר אין לי על מי לדבר עם זה......... החברה הכי טובה שלי מיטל אמרה לי אתמול: "שירה את ממש חייבת להתגבר עליו..... את הרי יודעת שלא תחזרו להיות ביחד אז במקום לחיות בתוך בועה כדאי שתעברי הלאה"....... והיא צודקת......... אבל קשה לי....... מאוד!!!!!!!!!
קיוויתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי.............
מראש!!!!!!!! ו.....
אם סתם קיטרתי לכם כאן...... אני פשוט נואשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בוקר טוב שיהיה לכם ויום טוב.......
שירה
היי שלום נעים מאוד קוראים לי שירה ו...... האמת היא שאני לא נכנסת הרבה לאינטרנט ממש לא..... לא יודעת למה אבל אני לא טיפוס של מחשבים........ אבל היום אני מתחילה בשעת אפס אז אני צריכה לצאת מהבית בשש (כן כן הבית ספר שלי רחוק נורא מאיפה שאני גרה) ועכשיו זה חמש ועוד כולם ישנים אז החלטתי להכנס....... האמת היא שעד לא מזמן כתבתי פה ושם כשנכנסתי לאינטרנט (וזה לא הרבה) בפורום "דיאטות והשמנה" אבל עכשיו כשנכנסתי ל