היי כולם
שאלה קטנה...

שונצצ

New member
היי כולם ../images/Emo9.gif שאלה קטנה...

לפני כניסת כיפור החלטתי שהSNASA שלי זקוק למנוחה מוחלטת. אז פירמטתי אותו דרך המדיה פלייר ואחרי זה גם דרך המחשב עצמו ובסוף דרך המכשיר עצמו. הנגן הוא SANSA E280 וכשאני אומרת שפירמטתי דרך המחשב אני מכוונת שנכנסתי לתקייה ולחצתי על פירמוט. אחרי שיצא החג אמרתי שאני אעלה שירים מחדש וכשהדלקתי אותו הוא כתב load main image failed switch to recovery mode אני רק אומר שאחרי שפירמטי הדלקתי אותו כמובן ופירמטתי אותו מהמכשיר עצמו מה שאומר שאחרי הפירמוט ה"מסוכן" כיבכול שעשיתי דרך המחשב הוא עבד. אז אפשר לומר שהבנתי פשוט נמחקה לי התוכנה
אני ממש לא יודעת איך לתקן את זה בעיקר בגלל שהוא לא מגיב בכלל שאני מחברת אותו למחשב. כאילו אחרי שהשארתי אותו דולק כדי שיכבה מחוסר סוללה הוא נדלק ונטען אבל כשאני מחברת זה לא שהמחשב מזהה אותו ואני יכולה להכנס לקבצים שלו או משהו... עכשיו מה דעתכם? אחריות כבר אין לי כי קניתי אותו לפני כבר 3 שנים אם לא יותר. אז אני באמת חושבת שללכת לתקן אותו יצא לבסוף יותר יקר מאשר לקנות חדש... והמחשבה על להוריד את התוכנה כבר עברה לי בראש מספר פעמים אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות אחרי זה כי פשוט המחשב לא מגיב אליו והSANSA לא מגיב למחשב.... ומצד שני אני באמת שוקלת לקנות חדש ותוהה, האם להשאר עם SANDISK או לנסות את מזלי עם חברה אחרת לדוגמא IRIVER... אני ממש רוצה לשמוע קצת חוות דעת לגבי IRIVER T6 כי הוא נראה לי ממש בסדר אבל אני לא מצליחה למצוא עליו אף חוות דעת. ומצד שני הSANSA פיוז גם די הדליק אותי חוץ מזה אני פתוחה לדעות חדשות ולרעיונות חדשים כשהתקציב שלי הוא בערך עד 600 שקל... אני מקווה שתוכולו לעזור וסליחה שחפרתי
שיר.

בקשר לבעיה הראשונה - חיפוש בגוגל מראה שהבעיה

פופולרית בקרב הנגן הספציפי וכן יש שם כל מיני דרכים לנסות לסדר את זה, כמובן הכל באנגלית וכו'. בקשר לT6 - החברה נחשבת לחברה טובה ואמינה, כיום הם קצת מדשדשים מאחור. איך הוא ביחס לפיוז? אין לי מושג, כי לא יצא לי להשתמש בו. אם תרצי לדעת משהו על הפיוז או על הסדרה החדשה של סנסא(סדרת הE לדעתי הייתה נוראית, הם השתפרו) את מוזמנת לשאול כאן. הצעות נוספות זה בעיקר קואון וסנסא בתקציב הזה(קצת בעייתי כי לא רשמת כמה מקום את צריכה ולא פירטת יותר מדי). בקואון זה I7 ואולי D2 וסנסא זה הקליפ והפיוז.

שונצצ

New member
אני אגיד לך מה...

מבחינת מקום זה לא כ"כ משנה לי... כמובן שאחרי שהנגן הקודם שלי היה 8 ג'יגה לעבור ל4 יהיה קצת מבאס אבל אני מסוגלת להתמודד עם זה. ואני לא דורשת יותר מידי רק שיהיה טוב ושיחזיק מעמד (יש לי סיוטי סין אחרי שאבא קנה לפחות 4 והם נהרסו אחרי חודש
) ועוד דרישה אחת שתהיה לו רשימה... אני לא יכולה לסבול כאלה כמו הישנים שצריך להעביר שיר שיר עד שמגיעים לשיר הרצוי... אחד הדברים שהכי אהבתי בסנסה שלי היה בשניה יכולתי למצוא את השיר... וכל עניין הסדר שבו... ושאלה קטנה למה סדרת הE הייתה נוראית? אני מוכרחה לומר שנורא נהנתי ממנו... ובגלל זה מאוד חבל לי שהוא נהרס ככה והייתי רוצה להצליח לתקן אותו אבל זה נראה לי חסר סיכוי ושעדיף לקנות חדש... ואני אשמח אם תוכל להמליץ לי על נגן באמת טוב של סאנדיסק... ושתספר לי על הפיוז ובמה הוא שונה מהE280...

ברוב הנגנים יש 'רשימות',

השאלה היא איך הרשימות האלו מופיעות. יש שני סוגים: תגיות ותיקיות. הרבה דובר על הנושא הזה כאן את מוזמנת לבצע חיפוש ולראות את ההבדלים. אם את מעוניינת בתיקיות אז יש לך את איאודיו וסנסא. נגן טוב של סנדיסק זה פחות או יותר או הקליפ או הפיוז. יש להם ליין מצומצם. אם נהנית מהנגן אין לי ספק שתהני מהפיוז.

שונצצ

New member
אוקי...

בוא נלך רגע נקי. ופשוט תמליץ לי על נגן טוב... אני לא בטוח שהבנתי לעומק את ההבדל בין תגיות לתקיות אז אני פשוט אומר שאני מעדיפה נגן שפועל פחות או יותר כמו הסנסה בעניין הזה... בקיצור יש המלצות? כי אני באמת החלטתי שזהו אני קונה חדש אבל אני ממש לא יודעת איזה...

יאיר B

New member
לא מכיר את ה-T6. אפשר קישור?

הפיוז הוא נגן חמוד (אני מאוד אוהב). מה את מחפשת בנגן?

יאיר B

New member
נגן חדש, מחיר יפה לדעתי.

זמן הסוללה שלו צריך להיות לפחות 20 שעות למוזיקה (ואני לא אתפלא אם יותר). השוואה בין נגני מדבקה לנגנים של איריבר לא אפשרית (פשוט המרחק ביניהם כל כך גדול....)

יאיר B

New member
כל החיקויים של האיפוד למינהים.

נגנים ללא שם חברה אמיתי. שאלתי מה אתה מחפש בנגן? מה הפונקציות שצריכות להיות לו וכמה אתה מוכן להשקיע.

שונצצ

New member
את. ועניתי למעלה...

שבעיקרון מבחינת תגיות תקיות אני לא ממש יודעת מה זה אומר אז שיהיה פחות או יותר כמו הסנסה E280 שהסוללה תחזיק מעמד ושגם הוא יחזיק מעמד יותר מזה לא הרבה... וכמו שכבר אמרתי בסביבות ה600 שקל... אפשר לעלות מזה אבל ממש לא בהרבה... ולא דיברתי בכלל על כל החיקויים של האייפוד למינהם. דיברתי על השוואה בין סנסה לאייריבר

שונצצ

New member
בסה"כ שיהיה טוב ושתהיה לו רשימה

'זתומרת שיחזיק מעמד (גם מבחינת זמן סוללה) לאורך זמן (שאני לא אמצא את עצמי משתגעת אחרי חודש) ובאמת שאחד הדברים היותר חשובים זה עניין הרשימה ושיהיה קל לתפעול (אני לא בקטע לאכול תסביכים
) תודה רבה!!!

שונצצ

New member
טוב אז רק לסיכום...

להשאר עם סנדסיק או ללכת על חברה אחרת? אני עומדת להתגייס ודי זקוקה לנגן שיחזיק די הרבה זמן...

על איזו חברה אחרת את מדברת?

אם נניח, על IAUDIO אז לכי עליהם ולא על סנדיסק לדעתי. זה תלוי במכשיר ולא בחברה, כאן הצענו לך רק חברות טובות ואמינות(יחסית, כן?).

יאיר B

New member
השאלה היא אם את רוצה רק מוזיקה או גם סרטונים

אם רק מוזיקה - איאודיו 7 הוא הבחירה המנצחת. אם גם סרטים - ההמלצה שלי בסכום של כ-600 ש"ח זה איאודיו D2+ (ובעתיד תוכלי להוסיף כרטיס SD להרחבת זיכרון). משהו זול יותר שגם יכול להתאים לסרטים - סנסא פיוז (וגם תוכלי להרחיב בעתיד עם מיקרוSD את הזיכרון). אלו ההצעות שלי.

למעלה