היי כולם ../images/Emo9.gif שאלה קטנה...
לפני כניסת כיפור החלטתי שהSNASA שלי זקוק למנוחה מוחלטת. אז פירמטתי אותו דרך המדיה פלייר ואחרי זה גם דרך המחשב עצמו ובסוף דרך המכשיר עצמו. הנגן הוא SANSA E280 וכשאני אומרת שפירמטתי דרך המחשב אני מכוונת שנכנסתי לתקייה ולחצתי על פירמוט. אחרי שיצא החג אמרתי שאני אעלה שירים מחדש וכשהדלקתי אותו הוא כתב load main image failed switch to recovery mode אני רק אומר שאחרי שפירמטי הדלקתי אותו כמובן ופירמטתי אותו מהמכשיר עצמו מה שאומר שאחרי הפירמוט ה"מסוכן" כיבכול שעשיתי דרך המחשב הוא עבד. אז אפשר לומר שהבנתי פשוט נמחקה לי התוכנה
אני ממש לא יודעת איך לתקן את זה בעיקר בגלל שהוא לא מגיב בכלל שאני מחברת אותו למחשב. כאילו אחרי שהשארתי אותו דולק כדי שיכבה מחוסר סוללה הוא נדלק ונטען אבל כשאני מחברת זה לא שהמחשב מזהה אותו ואני יכולה להכנס לקבצים שלו או משהו... עכשיו מה דעתכם? אחריות כבר אין לי כי קניתי אותו לפני כבר 3 שנים אם לא יותר. אז אני באמת חושבת שללכת לתקן אותו יצא לבסוף יותר יקר מאשר לקנות חדש... והמחשבה על להוריד את התוכנה כבר עברה לי בראש מספר פעמים אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות אחרי זה כי פשוט המחשב לא מגיב אליו והSANSA לא מגיב למחשב.... ומצד שני אני באמת שוקלת לקנות חדש ותוהה, האם להשאר עם SANDISK או לנסות את מזלי עם חברה אחרת לדוגמא IRIVER... אני ממש רוצה לשמוע קצת חוות דעת לגבי IRIVER T6 כי הוא נראה לי ממש בסדר אבל אני לא מצליחה למצוא עליו אף חוות דעת. ומצד שני הSANSA פיוז גם די הדליק אותי חוץ מזה אני פתוחה לדעות חדשות ולרעיונות חדשים כשהתקציב שלי הוא בערך עד 600 שקל... אני מקווה שתוכולו לעזור וסליחה שחפרתי
שיר.
לפני כניסת כיפור החלטתי שהSNASA שלי זקוק למנוחה מוחלטת. אז פירמטתי אותו דרך המדיה פלייר ואחרי זה גם דרך המחשב עצמו ובסוף דרך המכשיר עצמו. הנגן הוא SANSA E280 וכשאני אומרת שפירמטתי דרך המחשב אני מכוונת שנכנסתי לתקייה ולחצתי על פירמוט. אחרי שיצא החג אמרתי שאני אעלה שירים מחדש וכשהדלקתי אותו הוא כתב load main image failed switch to recovery mode אני רק אומר שאחרי שפירמטי הדלקתי אותו כמובן ופירמטתי אותו מהמכשיר עצמו מה שאומר שאחרי הפירמוט ה"מסוכן" כיבכול שעשיתי דרך המחשב הוא עבד. אז אפשר לומר שהבנתי פשוט נמחקה לי התוכנה