היי כולם

היי כולם

אהמ..אני גלי ..אני אוהבת קומיקס מסוים אחד- ARCHIE למי שמכיר את השאר אני לא כ"כ אוהבת..אהממ למעשה בכלל לא..רק עכשיו ראיתי שיש פורום..אז יש כאן מישהו שאוהב את הקומיקס הזה???

BlueCat

New member
אוהבת את ארצ´י? לא ידעתי שיש כאלה..

לפי מה שאני יודע, את בין הבודדים...

אולי בארץ

אבל בעולם זה קומיקס דיי מקובל ראיתי באחת החוברות שעשו תחרות ביןה קוראים של הקומיקס לפי יש הכי הרבה חוברות או משו בסגנון.. ומה רע בקומיקס הזה לדעתי הוא הרבה יותר טוב מבטמן או סופרמן

BlueCat

New member
לא התכוונתי להעליב...

מצטער שזה יצא כאילו אני תוקף, אבל רק ניסיתי להביע דעה אישית על הקומיקס.

watcher

New member
למה שלא...

תספרי קצת על הקומיקס, מאחר ונראה שרבים לא ניסו לקרוא אותו...

Forest Faery

New member
*זה הניק השני שלי* אני אספר..

זה לא כ"כ מורכב..הקומיקס ממש מצחיק הוא מספר על חברות ילדים בגיל בצפר..ועל כל מה שקורה בנהם וכל זה בסגנון נורא מבדר..ויש גם את ורוניקה או בטי שזה ההמשך שך הקומיקס הזה..מי שרוצה הקומיקס לא כ"כ יקר אני קונה בקניון רננים בחנות ספרי 2 חוברות ב5 ותכנסו לקישור זה של הקומיקס הקישור

green lantern

New member
מרוול עשו פעם פרוייקט של דה פונישר

נגד ארצ´י.. זה זכה מקום ראשון בתחרות של ויזד שבה הצביעו קוראי קומיקס (ברוב הקומיקסים הופיע טופס) תחת הקטגוריה הקומיקס הכי מטורף...

תעשה לי טובה

באטמן או סופרמן הרבה יותר מטורפים מארצ´י אתם לא קראתם את זה איך אתם יכולים להגיד בכלל? בגלל סקר מפגר שעשו בין אנשים שלא מבינים מה שזה קומיקס? *כועסת*

green lantern

New member
חס וחלילה לא אמרתי משהו רע על ארצ´י

קודם כל למה ישר לקפוץ... אגב האייקון שלך הפוך... מרוול עשו פרוייקט של THE PONISHER וARCHIE במטרה להצחיק וליצור מוזריות באותה תחרות גם השתתפו JLAPE של DC שם הפכו כל גיבורי DC לקופים והתמונה ממתחת היתה של פונישר מכוון אקדח לאף של הג´ינג´י אגב אני דיי בטוח שהם כן מבינים בקומיקס כי מה לעשת לא רק שהם רוב.. הם גם נהנו מזה... גם אמרנו שבאטמן הוא מטורף על כל הראש ושסופרמן הוא לא ממש בסדר... מטורף זה לא רע אגב זה היה גופי אני לא יודע איך לתרגם

ררר*כועסת*

לא אכפת לי מה תאמרו אני אוהבת את הקומיקס הזה ומה האיקון שלי? הפוך? מה בדיוק עישנת?

green lantern

New member
הוא היה מרושע במקום כועס

=כועס
=מרושע אני אישית נגד עישון של כל דבר... אני גם אוהב קומיקס.. שונה אבל לא פחות טוב... זכותך המלאה לאהוב קומיקס.. וזכותי המלאה להמליץ לך על חנויות ולספר לך על סקרים...

למעלה