היי כולם!

or1malka

New member
היי כולם!

כתבתי פה לפני זמן מה והתלבטתי האם ליסוע או לא למסע לפולין,יעצו לי פה ושכנעו אותי שמאוד כדאי לי ליסוע .את ההחלטה "הגורלית" הייתי צריכה להחליט אתמול והחלטתי ליסוע אך מאז הראש שלי לא חושב על שום דבר חוץ מזה. למרות שיש לי עוד חודשיים עד יציאת המסע אני כבר נורא מתרגשת ואצלי התרגשות מתבטאת בבחילות וחוסר תאבון מוחלט,אני לא חושבת שאני אוכל לשאת חודשיים כאלו.....אני נורא רוצה לצאת אבל נורא מפחדת מהחוסר ידע של איך זה יהיה ומה אם...וכל זה...... אני לא יודעת מה לעשות,האם לחזור בי מההחלטה?לאמא שלי כבר נמאס מההתנדנדות הזאת אבל כשאני חושבת על השמונה ימים האלו שחברות שלי יהיו שם ואני אהיה בבית ספר אני אתחרט ולא אדע איך להתמודד עם זה....אוףף מה עושים!?!?

R o T e M18

New member
כנסי..

אני מין את ההיתלבטות הגדולה שלך
גמלי היה היתלבטות דומה. אבל לא לתקופה ארוכה כול כך. אז אם את רוצה להקשיב לי ולאחרים. אל תחשבי יותר,פשוט תצאי למסע הזה אם לא תיצאי את כול כך תיצטערי על זה. [וחבל] במהלך 8 הימים האלו את תעברי המון חויות המון חויות אני לא יכול לתאר לך במילים את המסע הזה. איןן אי אפשררר.. פשוטט תלכי על זה שמעי גם לא כול אחד זוכה לצאת למסע הזה תנצלי את ההיזדמנות הזו כי אח"כ לא תיהיה לך היזדמנות אחרת!!! הצעה שלי? תיצאי למסע!

למעלה