היי כולם..

Just PsyGirl

New member
היי כולם..

דבר ראשון, חג שמח. דבר שני, אני תוהה עם מה שקורה לי לפעמים בלילה זה חרדה. תמיד כשאני הולכת לישון(וכולם ישנים כבר)ואני צריכה לעלות לחדר שלי וחשוך, אני מפחדת מאוד, כאילו שאם אני אצא אני יראה מפלצת/רוצח/אנס/או סתם משהו מפחיד. אני ישנה גם עם אור בחדר. ולפעמים אני גם מדיימנת רעשים, כאילו יש מישהו בבית. לפעמים אני יכולה לשמוע את הרעשים של הטלוייזיה(כשהיא סגורה, כלומר הכובד הזה שעל העץ עושה רעש אם אתם מבינים את הכוונה)וזה ממש מרתיע אותי. האם זה חרדה? תודה ויום טוב

the lovely lady

New member
היי../images/Emo201.gif

אני רק יכולה להגיד לך, שאני גרה בבית פרטי, ובכל פעם שיש אור או אפילו חושך ואני יורדת לסלון אני חושבת כאילו שמאיזה חדר יצא איזה רוצח ויתחיל לירות עליי או שאני אראה רוח. כשאני מנסה להירדם ושומעת מוזיקה, אני מפחדת שמישהו פתאום יוריד לי את האוזניות וילטף אותי, ומפחדת לשמוע קולות. אבל אני יודעת שזה רק בראש שלי ואני יכולה לשלוט בזה, הכל רק בראש וזה לא יקרה באמת, אל תדאגי.

חג שמח ../images/Emo140.gif

את מתארת פחד מהחושך וכל מיני מחשבות מדאיגות. זה נשמע מאוד לא נעים. זה מפריע לך להרדם? יש דברים שאת נמנעת מלעשות בגלל הפחד הזה? להרבה אנשים רצות בראש מחשבות מפחידות כשחשוך, וכל מיני דמיונות מפחידים כאלה. אני חושבת שהשאלה המרכזית היא עד כמה זה מפריע לך וגורם לך מצוקה. אם כן, זה משהו שאפשר לטפל בו ולהתגבר עליו...

Just PsyGirl

New member
היי :]

אני לא יודעת אם זה מפריע לי להירדם, אבל לפני שנה-שנתיים עד שלא הייתי מתכסה בשמיכה בכל הראש ממש שרק האף שלי בחוץ(בשביל לנשום),למרות שהיה חם והייתי עם שמיכה בכל הגוף והייתה מזיעה, רק כך הייתי נרדמת. היום זה לא ממש ככה כי אני ישנה עם אור,אני לא מסוגלת לישון בחושך מוחלט. יש לציין שאני גם לא רואה טוב, ולפעמים הערמת בגדים שעל הכיסא או המגבות גורמות לי לדמיין דברים מוזרים. לפעמים כשאני חוזרת לבית אני מדמיינת שבשער שלי למעלה יש איזה דמות מפלצת או משהו כזה וממש נכנסת מהר. אני לא יודעת עם זה מפריע לי בחיים וזה דבר שמניע לי את החיים כל הזמן. זה קורה רק לפני שינה לפעמים

the lovely lady

New member
אני מבינה אותך

לפעמים כשאני נכנסת לחדר לישון אני סוגרת את האור מהר ונכנסת בטירוף למיטה ומתכסה בשמיכה והכל חשוך ואני עדיין לא רואה טוב, ומדמיינת דברים, אבל אני פשוט מתנתקת ומניחה לזה ולא חושבת על זה יותר מדי.

היי ../images/Emo140.gif

נשמע ממה שאת מתארת שהיום זה פחות מפריע מאשר בעבר. כתבת שזה קורה רק לפני שינה לפעמים. בשאר הזמן זה לא מטריד אותך, נגיד במהלך היום או כשיש אור?

למעלה