היי כולם..

היי כולם..

אני דנה בת 17.9 חודשים כל חיי חשבתי שאני בת יחידה עד לפני כמעט שנ שנודע לי שיש לי אחות מנישואים ראשונים של אבא שלי(ההורים שלי גרושים ואבא שלי גרוש פעמיים אמא שלי ואמא של אחותי) אחותי גדולה ממני היא בת 25 ועכשיו מאחותי נודע לי שיש לי עוד 2 אחים אשמח להשתלב כאן :) דנה

Jen74

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איך קיבלת את הידיעות על האחים הנוספים שלך? איך זה שלא מספרים לילד שיש לאחד ההורים ילדים נוספים? לילדות שלי יש אחות נוספת מנישואים קודמים של אבא שלהן והן בקשר מעולה איתה כל השנים.

ברוכה הבאה אלינו לפורום ../images/Emo24.gif

וואו, ממש סיפור מהסרטים. האם פגשת את האחים שלא הכרת
איך זה גרם לך להרגיש פתאום במהפך הזה של מבת יחידה לאחות לעוד 3, גם אם זה לא מאותה אמא
נשמח לשמוע על כך

זה ממש מסובך תנסו להבין..

הורים שלי התגרשו שהייתי בת 3 ולפני שאבא שלי התחתן עם אמא שלי הוא היה נשוי למישהי ונולדה להם בת ואז הוא התגרש ממנה והתחתן עם אמא שלי ואני נולדתי.. ההורים שלי התגרשו ואבא שלי הציב אולטימטום לכל המשפחה שלא יכירו בי כמשפחה ונותק הקשר אמא שלי לא סיפרה לי כלום וכששאלתי כשגדלתי היא סיפרה שהוא בחול... ככה גם אבא שלי סיפר לאחותי הגדולה שאני בחול.. לפני שנה וחצי בערך התחלתי להתעניין בסבתא שלי מצד האבא ככה שחיפשתי ואמא שלי נשברה וסיפרה לי על הכל.. אמא שלי סיפרה לי שיש לי אחות גדולה שחיפשה אותי כחצי שנה קודם להתענינות והיא לא אמרה לי מכוון שלא ידעתי עליה כי הייתי נורא קטנה כשהם נפרדו.. במהלך די הרבה זמן חיפשתי אותה וכל הפטים שידעתי עליה היו שם פרטי ומשפחה שהוא כמו שלי אבלל ללא הצלחת מציאת אחותי. ביום של הבגרות באנגלית מישהי מתקשרת מחסום וטוענת שהיא אחותי ושואלת עם סיפרו לי עליה אמרתי שכן מאחר וכבר ידעתי עליה ואמרתי לה שאני חייבת להכנס לבגרות כי זה היה ממש צמוד לבחינה היא השאירה מספר והמספר נמחק... והיא לא חזרה אליי שוב לאחר מלא מלא זמן חברה שלה התקשרה ושאלה למה לא חזרתי אליה.. אמרתי לה את כל הסיפור והיא הביאה ת'מספר מאז נפגשנו פעמיים(שנה+) עכשיו היא שוב נעלמה לי אבל זה בגלל לחצים בבית שלה (מחלות של קרובים שלה) את האחים הקטנים שלי אני לא אכיר בזמן הקרוב מכוון שהם חיים עם אבא שלי שאני בכלל לא בקשר איתו (לצערי שאני לא אכיר את האחים הקטנים שלי..) זהו סיפורי אשכרה סיפור מהאגדות..

Jen74

New member
סיפור לטלנובלה ממש ../images/Emo122.gif

אני קוראת אותך וממש מעצבן אותי האבא הזה... הוא לא יכול להחליט בשביל כל אחד אם האחים יפגשו או לא, הוא לא יכול למנוע את זה לנצח. זה ממש מטומטם מצידו לעשות. מה יקרה אם תיפגשי במקרה את אחד האחים שלך ולא תדעי שזה אח שלך? או כשיהיו לך ילדים והם יפגשו את הדודים שלהם (האחים שלך) והם לא ידעו מזה? האם אבא שלך ומשפחתו השלישית גרים בארץ ויש סיכוי שתתקלו אחד בשני? אני ממש לא מבינה את ההגיון מאחורי הדרישה של אבא שלך שהאחים מאמהות שונות לא יכירו אחד את השני, זה לגמרי מטופש לדרוש כזה דבר. מה הוא מנסה בדיוק להסתיר? וסליחה שאני חופרת לך ככה
אני פשוט בעצמי הייתי נשואה לאדם שהיה גרוש עם ילדה ואצלנו הקשר בין האחיות הוא פשוט מקסים ואני יודעת שאני לא הייתי משתפת פעולה עם אדם שרוצה להסתיר את ילדיו אחד מהשני.

כן כן סיפור לטלנובלה

אני ואחותי צחקנו על זה ואמרנו שאני יצלם סרט(חוובבת צילום ובוגרת מגמת קולנוע) והיא תכתוב ספר.. אבא שלי והמשפחה שלו גרים במרכז הארץץ כנ"ל גם אחותי.. אבא שלי דרש מהאחים שלו ומההורים שלו שלא יכירו בי הוא הציב להם אולטימטום או הוא או אני.. ואיזה אמא לא תבחר בילד שלה? אני מרחמת עליה היא ממש מסכנה(סבתא שלי) כיום היא בודדה הוא לא שם עליה הבן השני שלה בארה"ב והשלישי כנ"ל לגביו הוא גם לא שם עליה.. לפי מה שאחותי אומרת הנכדים בקושי מבקרים אותה ובעלה(סבא שלי) נפטר לפני 4 שנים בלי שאני אזכה להכירו... אני גם לא מבינה את אבא שלי וכועסת עליו נורא כי בזמן שאותי הוא הרחיק הוא הכיר ושילם לילדה השניה מזונות (לאחותי הגדולה)

Jen74

New member
אז אולי עכשיו זה הזמן שלך להכיר את סבתא שלך?

עם אבא שלך, הבן שלה ממילא לא מתייחס אליה אז בעצם מה זה משנה שהיא הבטיחה לא להכיר בך? אני בטוחה שסבתא שלך תשמח להכיר אותך, זה אף פעם לא מאוחר מדי.

זהו שניסיתי

כשחיפשתי את אחותי חיפשתי גם אותה וגם לפני שחיפשתי את אחותי חיפשתי אותה והיא פושט לא מעונינת והיא התייחסה אליי בצורה ממש גועלית

למעלה