היי כולם!

1mayush

New member
רועי בשביל הודעות כאלו יש שרשורי ../images/Emo32.gif

אריאלה תטפלי בו

1mayush

New member
אממ..שיהיה לי קצת יותר זמן למגילות (אסתר)

אני אכתוב הסבר מפורט.. ואז שייכנס כבר לטאגליינס.. כי כבר כתבתי פעם.

תודה לך גל,סומכת עליו שילמד,אבל זוהי פונקציה

של ניסיון... כמה שיש לי נסיון בכתיבה ובניהול פורומים,גם לי קורות טעויות, וגם זה בסדר... מטעויות לומדים, לא??? לבינתיים שוב הסברתי לו ונראה שקלט, אך גם אם לא...לא נורא...אריאלי ומאיה לא יהרגו לי אותו...
שוב תודה לך! את מתוקה אמיתית!!!

שקל../images/Emo35.gifרמז../images/Emo35.gifפספסתי משהו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifתרגום בבקשה../images/Emo70.gif

יש אנשים , ובמיוחד ילדים , שלא קולטים את חוקי השרשור כל כך מהר, וזה לא מעניין אותי שזה רשום בטאגליינס או במקום אחר... וזה לא כזה "אסון צ'רנוביל" כפי שאני יודעת באופן אישי מניהול פורומים אחרים,{בניקים שונים...} וכן, כולל בתפוז, אז.... באמת לא כדאי להוציא לאנשים את החשק מלהיות פה נכון?... להזכירכם: המטרה היא להגדיל את הפורום ולגרום לכל משתתפים הקיימים, הסמויים, והחדשים שיבואו,להנות מכל שהייה פה, אז די עם ההתנגחויות האלה, זה לא נעים ! וכדאי להבין שזה בית חם, ועלינו ליצור הרגשה שזהו מקום בטוח עבור כולנו ומותר לנו לומר מה שאנו רוצים ומרגישים, גם אם זה לא ממש קשור לנושא המרכזי של הפורום, ואם שכחנו לכתוב off, אז האדמה לא תפער את פיה ותבלע אותנו, כי זה לא נעשה בכוונה, ובפעם הבאה נשתדל יותר, נכון?... כי אם הדברים לא יילכו ככה, חברים טובים שלנו יפזלו לפורומים אחרים ולי אישית חבל לאבד כל אחד ואחת מאיתנו !!! הכל בידנו , אז באמת בואו נשנה גישה ! זה בידיים שלנו ! זוהי לפחות דעתי !!! ואתם תחשבו למה אתם מתחברים. לילה טוב.

shay08

New member
אבל מה הוא בא להגיד בזה שהוא באילת?../images/Emo12.gif

וואו, אז הוא באילת.

1mayush

New member
אז מה? לא צריך להגיב בתגובה כזאת

בכל זאת הוא קצת יותר קטן ממך ויש דברים שהוא עדיין לא מבין..[כמוך?] בזה זה נגמר.

שי מדובר בילד בן פחות מ-10!היו כבר כמה חבר'ה

פה שהודיעו על חופשים כאלו ואחרים אז מה בדיוק עקץ אותך בהודעה שלו? ממש מוזר, אבל אל דאגה חמוד, לא תראה אותו יותר פה כי אסרתי עליו להכנס לכאן שוב, וכך גם אני, אם יש דבר שאני שונאת זה קטעים שכאלו, זה לא מגיע לנו ולא נסכים לזה, יש גבול לכל דבר ! אריאל מנהל הפורום דואג כל כך ליחסים טובים פה, וחבל מאוד שאתם הורסים את הכל במחי יד ועל כלום. הוא באמת עובד קשה למען הפורום הזה, תעריכו את זה לפחות ! שלום לכולכם, היינו פה !

סליחה מאיה מתוקה שכחתי להוסיף אותך להודעה

ולהודות לך על תרומתך הענקית לפורום הזה. את יודעת שאני אוהבת אותך, אבל באמת נמאס מכל מה שהולך כאן, וחבל. תודה על התמיכה נשמה, אבל זהו-זה... נשיקות ממני יקירה ותודה שוב.

1mayush

New member
אני אוסרת על העזיבה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תחזרו מייד ! אתם לא צריכים לעזוב בגלל דבר כזה! אריאלה את תהיי חסרה. שי - התנצלות!

moranosh7

New member
שי מותק.. זה ממש לא היה במקום..

אני חושבת שאחרי שאריאלה הבהירה את עצמה ואת הכוונה של רועי.. שבעצם הייתה כוונה טובה בלבוא ולשתף את כולנו שהוא באילת והוא נהנה.. יש מקום להתנצלות..

OoO gali OoO

New member
חברים,

חבל שתעזבי אריאלה , באמת.. תחשבו שניה על גילת-היא נכנסת לפורום במטרה לראות פורום מגובש, לא לראות ריבים בכול מקום..
חבל שזה מה שהיא רואה,באמת.

למעלה