היי כולם

Klayhamn

New member
היי כולם

שמח לראות שיש פורום של אחת הסדרות הטובות בעולם שמאוד אהבתי לראות כילד! האם יש כאן עוד מישהו כמוני שהחליט להחרים את עונות 3-5 ולנצור רק את 1-2? :)

גלבטרון

New member
עונות 3 - 5 לא כל כך גרועות

נכון שעונה 3 היא החלשה ביותר אבל גם בה היו פרקים טובים. ועונות 4 ו-5 היו דיי טובות. אל תשכח שעונה שנייה היא העונה עם הכי הרבה פאשלות של ההפקה - לא היה פרק אחד בעונה זו בלי מינימום של 2 טעויות אבל עדיין הפרקים היו מהנים לצפייה. אני מציע לך לתת לעונות האלה צ'אנס נוסף ותצפה בהם כאשר הם ישודרו שוב ב-AXN. יש פרקים ממש טובים בעונות 4 ו-5 שחבל להחמיץ. וכמעט שכחתי... ברוך הבא לפורום! אנו תמיד שמחים לקבל מעריצים חדשים. אתה מוזמן כמובן לעיין בשירשורי הפורום ולהוסיף את דעתך וכן נשמח לשמוע את דעותיך לגבי הסידרה והעולמות אליהם מגיעים הגולשים שלנו.

גלבטרון

New member
אגב...

בתור מעריץ של הסידרה שאוהב את עונות 1 ו-2 מעניין אותי לשמוע מה אתה חושב על סדר הפרקים של עונה 2? מה לדעתך הוא הסדר הנכון לצפייה?הסדר של ההפקה? סדר השידור? הסדר שלי? או סדר אחר? להלן קישור לתיאוריה שלי בנושא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=108421737 רק בבקשה שים סימן
(ספויילר) כש/אם תענה על הנושא כדי לא לגלות פרטים על המשך העונה, שעדיין משודרת כרגע בערוץ. תודה.

Klayhamn

New member
לצערי

אני חייב להודות שמעולם לא התעמקתי *עד כדי כך* בנושא סדר הפרקים של עונה 2 - בטח לא ברמת המומחיות שאתה הגעת אליה :) בנוסף - כבר מלא זמן לא ראיתי את הסדרה ואין לי ממש יכולת לעקוב אחריה ב- AXN... (המלצות לפתרון?) ככה שאין לי יכולת לגבש עמדה אינטילגנטית בנושא... מה שכן - אני כן יכול להגיד שאחד הדברים שהכי תיסכלו אותי כשראיתי את הסדרה היה שהגולשים לקחו איתם את הארטורו הלא נכון! ועדיין לא שמעתי משהו שיכול לסתור את הטענה הזו..

Klayhamn

New member
אופס !!../images/Emo58.gif ההודעה הקודמת היא ספוילר!!!

שכחתי לגמרי לשים את הסימן :/

גלבטרון

New member
מענה

הדבר תלוי. גם על נושא זה דנתי בעבר ולאחר שהפרק ישודר שוב יהיה דיון חדש. אתה יכול להיות בטוח כי יש ראיות לכאן ולכאן. ובנוגע לתיאוריה שלי לגבע הסדר של עונה 2, זה יותר תשומת לב לפרטים מאשר מומחיות. תאמין לי עדיין יש לי כאב ראש מהעונה הזאת ומה הסדר הנכון. כל שבוע נראה לי שמצאתי את "הסדר הנכון" ובכל שבוע נוסף אני משנה את דעתי והכל בגלל פאשלות אידיוטיות של ההפקה. שאלתי אפילו את אחד מכותבי הסידרה (לפחות זה מה שאמרו לי שהוא) והוא אמר שהרשימה יפה וכי הכל תלוי בפרשנות של הצופה (כלומר גם הוא לא ממש יודע, אבל הוא אמר שהוא רואה את סדר ההפקה כסדר הנכון). לאחר שהעונה תסתיים אני אפתח שירשור חדש בנושא בו אציג את הסדר החדש שלדעתי הכי מתאים ובתקווה משתתפים אחרים בפורום יצטרפו לדיון ויחד נימצא את ה"סדר הנכון" לעונה זו אחת ולתמיד.

Klayhamn

New member
../images/Emo58.gif לפי מה שאני זוכר

שוב - הרבה זמן לא ראיתי את הסדרה אז יכול להיות שאני טועה אבל לפי מה שאני זוכר, אחרי שהם נאבקים והגולשים פשוט "בוחרים אחד מהם" אז זה שנשאר אחריהם אומר: "oh my god..." עכשיו, איזו סיבה יש לכפיל של ארטורו להגיד דבר כזה בתדהמה? הרי הוא כבר ראה גלישה בחייו, זה לא שהתופעה עצמה מפתיעה אותו... התשובה חייבת להיות שזה המקורי שמתקשה להאמין שהוא ננטש בעולם שהוא לא שלו... אם להוסיף על זה, (ושוב אני מקווה שאני לא טועה) לפי מה שאני זוכר בפרקים שלאחר מכן (או אולי זה בעונה ה-3) הגולשים מתייחסים אליו קצת בחשדנות ואפילו יש קטע שהם תוהים האם הם לקחו את הנכון

MispIaced

New member
מזמן לא ראיתי את הפרק הזה

מה היה התפקיד של הכפיל בעולם ההוא?

Klayhamn

New member
../images/Emo58.gif תשובה

עד כמה שאני זוכר - זה היה עולם מאוד דומה לשלהם - עד כדי כך שהם כבר התחילו להשתקע שם. ואז לפתע הם גילו שזה לא (אם אני לא טועה קווין ראה שגשר הזהב בסן פרנסיסקו הוא למעשה כחול), והאחרים התקשו להאמין. בכל מקרה הם גילו שארטורו נחטף ע"י הכפיל שלו. בעולם ההוא, הכפילים שלהם גלשו כבר משם, אבל הכפיל של ארטורו נשאר מאחור (לא זוכר למה.. אבל זה היה מרצון). והוא חטף את ארטורו כדי שהוא יוכל להחליף אותו. יכול להיות שאני קצת מתבלבל עם הפרק EGGHEADS (?) שבו למעשה כולם יודעים שהם "הגולשים"... והם מפורסמים...? אבל אין לי ספק לגבי החלק עם ארטורו.

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif

כל מדען כמו ארטורו שהיה יכול לגלוש ומפספס את זה בשניה האחרונה היה מגיב ב"oh dear god" או אפילו משהו יותר גרוע. אפשר לפרש את זה כדאגה למה שייקרא להם, ואפשר לפרש את זה בתור "התבאסות" על זה שהוא פספס את זה ברגע האחרון

Klayhamn

New member
ממש לא מסכים ../images/Emo58.gif

אם הוא היה מפספס משהו שמלכתחילה הוא לא היה אמור בכלל להגיע אליו (הגלישה המדוברת) אז הוא היה אומר משהו בסגנון: DAMN או צורה אחרת של תסכול התגובה שלו הייתה תגובה של תדהמה - והוא לא אמר: "Oh dear god" אלא "oh my god" כלומר, הוא ממש נדהם מהתוצאה של מה שקרה... הרי הוא חי שם כבר לא יודע כמה זמן (שנים רבות) בלי הגולשים (שהוא החליט לא להצטרף אליהם בכלל) ופתאום הוא "נדהם" כשהגולשים החדשים עוזבים בלעדיו? ממש לא מתאים באותה מידה אתה יכול להגיד שהוא היה צריך להגיב: "WOW!!" שזו גם תגובה שפשוט לא קשורה ולא מתאימה לאירוע אני טוען ככה: 1. אם זה הארטורו האמיתי הוא אמור להביע תחושת תדהמה, שוק, פחד, פאניקה וכו' (כי הוא ננטש בעולם אחר בלי אפשרות לחזור הביתה) 2. אם זה הארטורו הלא אמיתי הוא אמור להביע תסכול, זעם, אכזבה וכו' (כי פספס הזדמנות) היות והתגובה של הארטורו שנשאר הרבה יותר דומה ל-1, אני מניח שהארטורו הלא-נכון גלש!!!

למעלה