היי כולם !!!

היי כולם !!!

ראשית, אני מתנצלת על היעדרותי בבקרים, בימים האחרונים. אני אשתף אתכם בסוד כמוס לפרה ולסוס... אני בהריון והיות ואני באה מרקע קצת מסובך מבחינה בריאותית [סרטן ועוד כמה שטויות כאלו], עלי להיות לא רק במעקב מתמיד, אלא גם בטיפולים ובדיקות כמעט מדי יום. אז נכון שזה נורא משמח ומרגש והכל טוב [ובאמת זה כך], אבל הבדיקות והטיפולים מאוד מתישים וגורמים לי לחזור באפיסת כוחות הביתה ולרצות רק לישון ולישון ושוב פעם לישון. אז ראשית : לא לדאוג ושנית: אל תכעסו שאני נעלמת לפרקים. אני סומכת על כל אחד ואחת מכם שתשמרו על הבית המקסים הזה שיצרנו פה. אני כל כך שמחה לשמוע שאתם בקשר הדוק גם מעבר לדפי הפורום וזה מאוד חשוב לי, כי ככה צריכה להיות משפחה חמה ומלוכדת. עכשיו אתם בטח מבינים מדוע אני ממעטת להיות במסנג'ר, אם בכלל... אני פשוט ישנה. אז זהו... הנה סיפרתי לכם ואני מקווה שאתם לא כועסים. שולחת לכולכם חיבוק ענק ואני מזכירה לכם לא להירדם לי בשמירה בנוגע להצבעות, כי זה חשוב-חשוב-חשוב. טוב? יאללה... אני עפה למקלחת, אחרי יום מתיש במיוחד. אה.... אני ויניר המלך חושבים על פעילות מסויימת ותקבלו עדכון בקשר לזה. אוהבת אתכם המוןןןן ארי.

קולוללוולולולולולו../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|

נפלת על מרוקאית חולת תינוקות
פדופילית משהו..... איזה כייף לך!!!!!!! אם את צריכה בייביסיטר - תודיעי לי
אני פנויה גם בלילה
שלא יהיו לך רגשות אשם בנוגע לפורום, מסתדרים פה מצויין.. עכשיו חשוב שתשמרי על עצמך. שיהיה לך היריון משעמם ועגול וחסר תקלות אמן

אז קחי בחשבון שאני לוקחת אותך בחשבון....

גם את מרוקאית ? גם התינוקי הזה יהיה חצי מרוקאי. אמנם אני ארגנטינאית, אבל בעלי הוא מרוקו- סכין אסלי...
בובה, מה זה תודה. אני מתה עליך.

../images/Emo99.gif יו. איזה כייף.

כל הבגדים הקטנים והדברים המשגעים האלה
יש לי שריטה עמוקה קלות..
תגידי, בשבילך ביקשת אז את השמות לבנים? או שהוא עוד טרי וקטנטן ולא מתכוון להוולד בדצמבר?

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifכל הדברים הקטנים האלה..

הם כ"כ מתוקים!
יש לי עדיין 2 שמיכות מאז שהייתי קטנה עם בובות כאלה D:

לילו BD

New member
../images/Emo65.gifמשתפת פעולה - קלולולולולולו ../images/Emo65.gif

יאא אריי :) העיקר שאת תהיי בסדר
ואנחנו פה , שומרים על הבית
וברכת המרוקאים - קלולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו
שיהיה הריון משמעמם - חסר בעיות [בקיצור כמו אדווה
, אמן !]

../images/Emo60.gifבטח שסולחים!! מזה?../images/Emo201.gif

אפילו את לא צריכה להתנצל... אני משמ שמחה בשבילך
ומקווה שהתקופה הזאת תעבור לך בקלות....

../images/Emo51.gifבובה את משהו, את../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

יא אללה, רק עכשיו שמתי לב שאת מנהלת שלושה פורומים וביניהן הזמרות שאני הכי אוהבת. נלי פורטדו... איזו מלכה. גם יפיפייה וגם זמרת תותח. נינט- היא נינט- היא נינט ! ואת חברים וג'ואי ...המממ... אני לא מכירה, אך אשמח להכיר. ספרי לי עליהם. בובה. תודה המון. טוב, האמת היא שחסרה לך רק גילתי בחתימה ואז הכל יהיה מושלם...

../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

צודקת
ואממ,את בהחלט מוזמנת לפורומים
חברים וג'ואי,איך את לא מכירה? חברים זו סדרה מעולה!!! וג'ואי זו סדרת ההמשך שהייתה בערוץ ביפ.

אה...חברים אני מכירה. הייתי מכורה לזה

אבל ג'ואי אני לא מכירה. בעצם אין לי בכלל ביפ. העדפתי לקחת בחבילה את ערוץ האוכל.... יא.. אפשר להוריד באימיול?

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif איזה כיףףףף לךך!!!!

מזל טוב והמון בריאות!!! באיזה חודש את??את יודעת כבר את מין העובר???. ארי מותק, את מסוג האנשים שגם אם הם יעשו דברים נוראיים , אנשים תמיד יסלחו להם... עלייך אי אפשר להתעצבן!!!!

חנוש124

New member
קולולולולולווללוולו אריאלו'ש מזל טובב

מזל טוב מאמי :] אני מזה שמחה בשבילךך ! אוהבת אותךך 3>

אוי לא סיימתי את ההודעה וזה נשלח../images/Emo122.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב
שהכל יעבור בהצלחה ובריאות שלמה ותקינה ילד חמישי?!
נ.ב. תבדקי מסרים
.

OoO gali OoO

New member
מזל טוב!!!

שיהיה לך הריון מוצלח ובלי בעיות :) אני שמחה בשבילך
וכמו שאמרו פה כבר,אל תדאגי לפורום,הכול בסדר פה
אוהבת

למעלה