היי כולם

היי כולם

יש לי כל כך הרבה דברים להגיד לכם!! 1) ראשון וקצת עצוב... אני צריכה לדעת מי דיבר לפני כמה זמן על הדר הרשקוביץ ז"ל ומה הקשר שלה\שלו איתה. 2) הצלחתי לעשות דולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רציתי לשים לכם אותה פה אבל היא עדיין לא מוכנה לגמרי. 3)"להגיע לשם" בידי!!!!!!!!!!!!!!!! או שבעצם- הוא כרגע במטוס בדרך אלי.... זה בעצם,

לרעות

אוקי אני יענה בובה: 1) ג´ודי דיברה עם הדר הרשקוביץ כי היא הייתה איתה בביצפר אבל שיכבה מעליה, אני התכתבי עם הדר הרשקוביץ לפני כמה חודשיים הייתי בהלם ששמעתי... 2) ואלה הצלחת?
איזה יופו´ש!!!!!! אני לא הצלחתי חחחחחחחחחחחחח. 3) ייייייייייייייייייייייייייייייו איזה כייייףףף לללךךךךךך!!!!!!!!! אוהבת:

וואלה אוחותיייייייייי?

וואלה..תתחדשי..אני לא יודעת מה יותר טוב..להגיע לשם או חופשה בשמש!! אבא של יאמר לי להחליט והוא יקנה..כי לא יצא לו בחו"ללל...! אוףףףף

motib4

New member
העצה שלי היא...

לקחת את "להגיע לשם". ומסיבה אחת- "חופשה בשמש" הולך להגיע לערוץ הילדים- על פי שמועה.

Sparkley Judy

New member
ואללה?

וואו! את מקבלת את להגיע לשם? איזה כיף לך! את חושבת שיש את זה גם בקנדה? מי קנה לך את להגיע לשם? נ.ב. לכולם! יש לי ריל פלייר! ההההאאאאא! יש יש יש. תודה לכל מי שניסה לעזור לי אבל בסוף מצאתי את האחד הנכון שבקאזאא אז ראיתי את כל הסרטונים. רואה מוטי? הפורום כבר לא תת רמה.

חח בובה!!!!!!!!!

גם אני הטורדתי בקאזא..על הראשון יצא לי טוב...הורדתי מלא מלא מלא מלא מלא סרטים....כל כך מעט זמן את הג´יי לנו..שראיתי למזלי אצל חברה חחח :) ומלא כתבות שעשו עליהם בטלויזיה..פשוט פצצה אוחותייייייי

למעלה