היי כולם :]

היי כולם :]

אני חדשה פה בפורום, אני מכירה את שלומי שבן כבר המון זמן, אבל אף פעם לא הכרתי באמת הרבה שירים וגם הייתה לי סטיגמה עליו
אבל לפני שבוע ומשהו, קיבלתי את האלבום שלו "עיר" ליומולדת, ופשוט התאהבתי בו לגמרי! אני ילדה עם רקע של פסנתר, והנגינה שלו פשוט מהפנטת... אז התחלתי להכיר הרבה שירים, ולשמוע מהיוטיוב והכל, ועכשיו אני גם פה
אני כנראה מגיעה להופעה שלו ב-6.12 אז נתראה שם!

MikMercury

New member
היי היי! ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה, משמח מאוד לשמוע ש"עיר" גרם לך להתאהב ולהצטרף אלינו. אילו שירים אהבת במיוחד? הקשבת גם לדיסק הראשון? ההופעה ב-6.12 תהיה הראשונה של שלומי שתראי? מקווה שתהני ושתרצי להגיע גם להופעת פסנתר...
כמה שנים למדת לנגן? את עדיין מנגנת? מצטערת על מבול השאלות...
אם יש גם לך שאלות כלשהן נשמח לנסות לענות. אגב, בתור ילדת ירח (בהקשר של אביב גפן, לא?), את השיר הזה את מכירה? http://music.walla.co.il/?w=//1259818

אממ כן אני מכירה את השיר הזה../images/Emo13.gif

זה שיר ממש אדיר.. אהבתי במיוחד את השירים עברנו לצפון, הומור, מותק את אצלי בראש!!! וכן הקשבתי לחלק מהשירים בדיסק הראשון, אני ממש התליכי הכרות עם השירים שלו
זאת תהיה הופעה ראשונה שאני אראה כן.. למדתי שלוש שנים פסנתר קלאסי, והפסקתי בגיל 14 ות'אמת שקצת חבל /: בכל מקרה, מקווה להשתלב.. ואממ, איזה אלבום אתם יותר אוהבים את שלומי? ולמה?

roni pi

New member
היי כולם 2 ../images/Emo3.gif

גם אני חדשה בפורום, ואני מכירה האמת כמה שירים של שלומי והאמת שמאז שאני מכירה אותו אני חושבת שהוא מלך עולם. אז אולי הגיע הזמן שגם אני אצטרף..
אז רוני, 18, בני דרור. {הילינקה לא ידעתי שאת מנגנת על פסנתר!}

למעלה