היי כולם

noam4u

New member
היי כולם

היי חזרתי, פנוי לשאלות..... יבגני, תודה על התשובות כשלא הייתי

חדש26

New member
נועם......./images/Emo2.gif

ראשית מזל טוב להולדת הבן! אשמח לשמוע את דעתך לגבי שאלתי למטה:"התלבטות לגבי קורס במקצועית א'........" האם הוספת קורס מקצועית א' וב'(להבנתי מקצועית ב' זה תוספת של 4-5 מפגשים?) למועד הקרוב הוא אפשרי או שהעמוס הוא גדול מידי? במקרה שלי הלימודים הינם במשרה מלאה עד לסיום הבחינות במאי. ברור לי שאת משקל הכובד צריך לשים במעבר הבחינות בכלכלה + סטטיסטיקה ומימון אחרת לא ניתן יהיה לגשת למקצועית. תודה.

noam4u

New member
תודה

קודם כל תודה, ראשית, אם כבר עושים את מקצועית א אז ברור שלעשות את מקצועית ב באותו מועד. זה עוד 4 מפגשים והחומר חופף. אחרת תמצא את עצמך לומד שוב את אותו חומר... אם יש לך זמן והלימודים הם משרה מלאה (ויש לך טוסיק לשבת ללמוד עליו כל היום בלי לקום מהכיסא) אז זה אפשרי. מימון דומה בחלקו למקצועית, כלכלה ממש לא דומה. אני הייתי בונה לוז מאורגן ללמידה עצמית בשילוב המקצועות. להתחיל מכלכלה, ואחרי תקופה לשלב סטטיסטיקה ומימון ובסוף את מקצועית. קח בחשבון שבין המבחנים הללו למקצועית יש חודש ושבוע, אבל רק תקופה זו לא מספיקה, צריך כחודשיים ללמוד כי החומר צריך לשקוע ולתרגל. אין לי בעיה אם תתקשר אלינו למשרד, דבר עם יבגני והוא יעזור לך לבנות לוז לימודים הגיוני בשילוב שלושתם. אני אהיה כנה - זה לא יהיה לך קל, אבל אם אתה מתכוון ללמוד ברצינות, זה אפשרי. תמיד גם תוכל לשלב מרתון לפני כל בחינה לסגירת חורים ופינות. בהצלחה!

למעלה