היי כולם..

• פותח הנושא dylan
  • פורסם בתאריך

dylan

New member
היי כולם..

רעיון מעולה לפורום אגב.. אז מתי בעצם אתם אומרים די..? מה העונה הכי מתקדמת שהגעתם אליה ומה גרם לכם להתחיל משחק חדש? עכשיו אני עומד להתחיל את עונת 2027/28 (את המשחק הקודם הפסקתי ב2016/17 בערך..), ועד שנה שעברה (במשחק
) היו לי שתי מטרות להגשים, להגיע לליגה האיטלקית (הם כנראה לא אוהבים מאמנים גרמנים.. וסוף סוף הצלחתי, לפיורנטינה בליגה השניה, אבל סיימתי במקום הראשון ושנה הבאה אני סוף סוף בראשונה..) ולקחת את גביע העולם שזה בעצם התואר היחיד שחסר לי (ותארים בליגה האיטלקית..). אני מניח שעוד שנה שנתיים אני אתחיל משחק חדש..

N a V e

New member
אמאאאללללללההההה

איך? תן את השם של השחקן הכי יקר

סליידר

New member
עקפת אותי..

אני עד 2021. גם לי נשאר לקחת את הוורלד קאפ. המשחק הזה הוא בכלל קוויק סטרט שאין לי מושג למה השארתי בכלל. בכל מקרה זה יהיה זבל לקחת את הוורלד קאפ שם עם ארגנטינה כי יש סה"כ 30 שחקנים ארגנטינאים שנשארו בדטאבייס של המשחק... ועוד בשנה כזאת.. וחרא של שחקנים.. אני צריך להשתלט על המשרה האיטלקית איכשהו. בכל מקרה במשחק שבתמונה לא הייתי רק עם אינטר. הייתי בהתחלה עם רומא, אחר כך מילאן, אחר כך שוב רומא, אחר כך אינטר של עכשיו. חוכמה גדולה הא?

Haim Bricks

New member
בונה אתם משועממים

אני עושה עונה שתיים ואז תמיד מתחיל חדש זה מעצבן המון עונות השיא שלי היה 5 או 66 עונות עם קארדיף מהליגה השלישית באנגליה שהבאתי אותה עד ליגת האלופות ולקיחת הגביע

tomash11

New member
אני הגעתי עד 2021 או 2025

משהו כזה...כבר לא זוכר... וזה בכלל לא משעמם להגיע לעונות האלה...דוקא בשנים שאחרי 2010 המנג´ר נהיה באמת קשה כי המשחק כבר ממציא שחקנים וזה לא כל כך ברור מי טוב באמת ומי סתם נראה טוב... לפחות בהרצות הראשונות של המשחק לא מכירים כל כך את השחקנים המאד צעירים שהופכים אחר כך לשחקנים מובילים וזה בהחלט אתגר נהדר ומרתק למצוא אותם... ב2017 כבר אין זידאן ואין פיגו ואין מלא שחקנים שאתה מכיר מהמציאות ויודע רק לפי השם שהם טובים וכדאי לקנות אותם...כאן אתה באמת צריך להצמד חזק למשחק שבעצם יוצר עולם משלו שבו צריך לתפקד ובמובנים מסוימים זה יותר קשה מלהתחיל עם אותה קבוצה ב2001 נניח. חוץ מזה שאם מישהו משחק רק שנתיים בקבוצה...מה האתגר פה?...כמה עמוק אתה מספיק כבר לבנות בשנתיים?...ואיך אפשר לקחת נניח קבוצה קטנה ולהרים אותה גבוה בשנתיים כשרק להפוך אותה לקבוצה לגיטימית שלא מקבלת בראש כל משחק ולא כורעת תחת נטל חובות לוקח לפחות שלוש ארבע שנים וגם זה אם יש לך כמה כשרונות שמחזיקים אותך ועוד מכניסים כסף אחר כך... יש הרבה יתרונות למשחק בשנים מאוחרות ואני ממש לא מבין למה אתם מזלזלים בזה....מה שכן, אחרי 20 ומשהו שנה זה בהחלט יכול לשעמם במידה שאתה הופך להיות מנג´ר כל יכול ששולט בכל פיפס ואז מרענן מאד להתחיל מחדש.

N a V e

New member
השיא שלי...

2009. בזמנו שהגעתי לשנה הזו(התחלתי את המשחק עם בנפיקה,עברתי לנבחרת ספרד,וסיימתי עם ריאל מדריד),חשבתי שאני מטומטם ומשועמם. היום אני לוקח דברים בפרופורציה

למעלה