היי כולם!

One weaK

New member
היי כולם!

מי ראה becoming fred durst בmtv? זה היה לפני יומיים.... מי שראה שיגיב. יום טוב בי בי

One weaK

New member
כן....זה היה דיי מבדר!

בכל אופן דווקא זה שרציתי שיזכה לא זכה! (הוא היה הכי דומה לפרד) אבל אני מדברת על becoming wannabe אים אתה לא מכיר זה קצת שונה...

Superunknown1

New member
לא ראיתי.

ולמה שמישהו ירצה להיות פרד דרסט?! לא בגלל שהוא פרד דרסט, למה שמישהו בכלל ירצה להיות... מישהו אחר?! זה מטומטם כל התכניות האלה....

אם כבר מדברים על תכניות אמטיוי

אז ראיתי בערוץ את התכנית "TOP TEN AT TEN" ובתכנית הייתה הקטגוריה "nu-mtal" ולימפ ביזקיט זכו במקום הראשון!!! במקום השני זכו לינקין פארק ובשלישי פאפא רואץ´!

One weaK

New member
איזה עלוב זה!

כמה שלמטיוי אין טעם בפאקין מוסיקה! לינקין פארק??? whatever.....

One weaK

New member
זאת באמת תוכנית מטופשת....

אני בחיים לא הייתי משתתפת בתוכנית הזאת תודה לאל לפחות יש לי אישיות משלי!

Superunknown1

New member
כן.... ועוד לקרוא לזה ניו מטאל..

מילא היו שמים שם להקות של ניו מטאל אמיתי לטהור, במקום זה שמו חיקוי של הובסטנק, חיקוי של reveille, וחיקוי של (נו.. מה עוד נשמע כמו פאפא רואצ´.?!)

תזכירי לי, טעם זה לא עניין של טעם?

זה שאת שומעת את המוזיקה שאת שומעת ודואגת "לצחוק" כביכול על אנשים שאין להם אותו טעם כמו שלך, לא הופך אותך למישהי עם טעם, זה הופך אותך לסתם פוזרית אומללה

One weaK

New member
אני לא צוחקת על זה....

ואין לך שום זכות לשפוט אותי כי אתה אפילו לא מכיר אותי לא ירדתי על לינקין פארק פשוט מה הקשר בין לינקין פארק לניו מטאל?? אתה יכול לשמוע לינקין פארק אפילו עד מחר למה ניראה לך שזה גם יעניין אותי? כל אחד והטעם שלו. אז טעית הפעם מה שאמרתי לא היה בכלל בהקשר שאתה חשבת.

מה הקשר בין לינקין פארק לניו מטאל?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה טוב אין קשר!!!!!!!!

Superunknown1

New member
אבל....

לינקין פארק מנגנים ניו מטאל- זה הקשר. אם זה טוב או לא טוב, ממוסחר או לא ממוסחר זה כבר משהוא אחר. ניו מטאל הם מנגנים.

מוזר באמת...

לא ראיתי את קורן במצעד... (למרות שראתי מהמקום השמיני אבל לא יכול להיות שקורן תפסו מקומות 9 ו10) ובאמת עם כל הכבוד ללימפ (שלדעתי הגיע להם המקום הראשון) לאמטיוי אין בכלל טעם בניו-מטאל... איך הם שמו את פאפא בחמשת הראשונים?!?!?!?!?!?! אני לא מבין...

למעלה