היי כולם!!

ChristiansGirl

New member
היי כולם!!

שלומלום אנשים או שאני צריכה להגיד אנשות?? בטח חלק כבר מכירות אותי.. :) מהפורום של בלו.. ולכן אני לא ממש צריכה להציג את עצמי.. ולמי שמהפורום של איכסלייף (אני פשוט ממש לא סובלת אותם.. סליחה לכל המעריצות) לא מכיר אותי ז אני שירן אינגבריטגסן.. כן כן אישתו של כריס.. אז אם מישהי חושבת על לנסות לשים עליו ידיים-HANDS OFFFFFFF!! חחחחחחח.. :) ד"א- יפעתי ממצב מתוקה??

Yifat_Rules

New member
שירנוש נשמה

מכוון שכולפ פה כימעט מעריתות את ווסטלייף שלי אז פליזזזזזזז לא לרדת עליהם סתם חבל להיכנס לכסח עם מעריצות פה נכון או לא? מה שלומך ככה??? BEN IS MINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LOL סתם היתחשק לי לכתוב

ChristiansGirl

New member
אוף.. באסה.. טוב נו שיהיה

אני לא מדברת כאן על ווסטלייף.... אני לא מאמינה שרשמתי את זה!! אבל תעשו טובה: בלי יותר מדי דיבורים עליהם!! תודה אחרת אני אתחרפן ויפעת יודעת איך זה שאני מתחרפנת נכון יפעת? עשיתי לה כבר לינץ´ פעם אחת.. ו.......CHRIS IS MINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNE

Yifat_Rules

New member
אאוץ...

באמת ניראה לי שכדאי שתעשו מה שהיא אומרת אהההההה איך אני יצליח לא לדבר על ווסטלייף! (הנה עשיתי את זה שוב) טוב נו בישביל טום (ובכדאי ששירן לא תתיתעצבן עלי LOLOL)

אההההההה יפעתוש!!

הזכרת לי!! יש לי שלט לדלת של בן מA1.. בטח י לך אותו אבל אם בא לך אין לי בעיה לשלוח לך! =0)

yael filan

New member
shiraaaaaaaaaan

i got your letter! that was funny, i sat on the plane and lauhged like crazy... he he

למעלה