היי כולם

NiCkYs bAbE

New member
היי כולם

רק רציתי לשאול כולם מדברים על הווקסס אלה וגם חברה שלי שני שחלקכם מכירות. אולי שמישהי תסביר לי מי זה בכלל???

GlitterKitten

New member
הם להקה מדרום אמריקה

את יכולה לקרוא עליהם בעמוד המאמרים, יש שם כתבה שנקראת "הסיפור של ווקסס" (חה חה שירי!!! ) פחחחחחחחח

Too Bad Baby

New member
חחחחחחחח

חמודה. תודה

Daniela LR

New member
אררמממ...

שירי מה השיר האהוב עלייך
לא של חייב של ווקסס

Too Bad Baby

New member
קשה לבחור

בינתיים אני נורא אוהבת את unbreakable של ווסטלייף אבל אני אוהבת עוד המון שירים, זה כל הזמן מתחלף. אז מה שעכשיו אני הכי אוהבת זה: mariah carey - after tonight a1 - here comes the rain backstreet boys - by my side mariah carey & brian mcknight - whenever you call nick carter - help me

Daniela LR

New member
חחח..כול הזמן את מחליפה?

אז איזה שיר הוא הכי הכי...? לא רק מה שעכשיו...

Anat L

New member
אם כבר שאלתם...

אז השירים האהובים עליי כרגע הם: a1-learn to fly a1 here comes the rain bbmak-back here

Too Bad Baby

New member
אויייי אני אוהבת את השירים האלו!

bbmak - back here זה דוגמא לאחד השירים שאהבתי ונמאס לי מהם כבר

Too Bad Baby

New member
אמממ

לא יודעת בדרך כלל אחרי כמה זמן נמאס לי משירים בגלל זה זה משתנה

Anat L

New member
באמת שירי.... הסתכלתי ברשימה

של השירים שכתבת ואמרתי לעצמי: "וואוו איזה טעם טוב יש לה!" ואז הגעתי לסוף....ניק קארטר... וזה הרס הכל! אני שונאת אותו! הוא מזויף כזה

Too Bad Baby

New member
מזייף? ../images/Emo2.gif

שמעת פעם את השיר By My Side של הבאקסטריט בויז? הוא שר שם את הבית השני - יש לו קול מדהים! אם לא שמעת את יכולה להוריד מקאזאא

Anat L

New member
אמממ לא ניראה לי ששמעתי אותו...

לא יודעת אני לא אוהבת אותו אני שונאת את הקול שלו דרך אגב אני שונאת גם את הקול של מארק מווסטלייף Back here שיר מממממזה יפה האמת גיליתי אותו נורא מאוחר זה שיר מממש ישן

Anat L

New member
נגיד את הקול שלו באלבום

עוד אני יכולה לסבול אבל בלייב זה פשוט נורא!! ואני לא מבינה איך יש בדיסק שלהם שיר דוחההההה כמו imegionary diva פשוט סיוט לשמוע רק את מארק שר!!

Too Bad Baby

New member
אמממ

יש לך אולי את הוידאו של Where Dreams Come True? אם כן, ראית את הקטע שקיאן מנגן על הגיטרה ומארק שר Flying Without Wings? את לא יכולה להגיד שהקול שלו לא פשוט מ-ה-מ-ם שם!

Anat L

New member
חחח גם את זה אין לי

את מתכוונת לקלטת וידאו נכון?

Anat L

New member
לאאא

לא התכוונתי מזייף התכוונתי מזויף טוב...גם מזייף חחח

למעלה