היי כולם :)

ניר4819

New member
היי כולם :)

עד היום, הטיולים שלי בחו"ל התמקדו באירופה המערבית וארה"ב. עכשיו, בגיל 40, החלטתי לצאת מהגבולות האלו בפעם הראשונה. היעד שנבחר הוא הודו, ויש לי כמה שאלות:

1. האם היערכות לנסיעה להודו שונה מהיערכות לנסיעה למערב אירופה, מבחינת דברים שצריך לקחת, לתכנן וכדומה?

2. האם יש תקופות שבהם כדאי יותר לנסוע להודו, מבחינת תנאי מזג אוויר?

3. אני חושב לנסוע להודו בטיול מאורגן. אני יודע שזה פחות נהוג, אבל כאמור - מעולם לא טיילתי במקום שאינו אירופה המערבית, אז אני קצת חושש. אשמח לדעתכם, מבחינת סיכונים בנסיעה, ביטחון אישי וכו'?

תודה מראש לעונים!

הודו המדהימה

הודו היא די שונה מארצות הברית.ממליץ לך לקרוא ולדפדף בדפי הפורום, יש את כל המידע שאתה צריך.
לגבי מזג האוויר יש את הזמן לטייל בצפון ואת הזמן לטייל בדרום ..
וכמובן יש גם את נושא החיסונים שצריכים לקחת לפני הנסיעה להודו.
מבחינת ביטחון כמו בכל מקום תיירותי תמיד יש כאלו שינסו לעקוץ ולהוציא כסף וכמו בכל מקום צריך פשוט לא להיות שאנן.
אם אתה טס מאורגן הרבה דאגות ירדו ממך
תתחיל לקרוא קצת על הודו תראה מה מעניין אותך יותר מבחינת תרבות נופים אוכל וכו' וכמובן מזג האוויר
בהצלחה
אם יש עוד שאלות לא להתבייש כולנו כאן

kogawa

New member
יותר פשוט ממה שתעלה על הדעת

בטיול מאורגן להודו יש מדריך שיענה לך על כל השאלות הללו ועוד. החברות המארגנות עונות על השאלות ובמקרה הצורך יפנו אותך למדריך מוסמך. לגבי תקופות, אין טיולים מאורגנים מחוץ לעונה המומלצת. לשם הגילוי הנאות, אני מדריך טיולים להודו וכל נוסעי מגיעים מתודרכים לטיול. באתרי תמצא עשרות כתבות מצולמות על היעדים השגרתיים בטיולים להודו.

אם זו פעם ראשונה בהודו

ומן הסתם אתה לא תרמילאי שטס לחצי שנה האופציה של טיול מאורגן היא לא רעה בכלל.
לטוס לבד תוכל לאחר שתעשה הרבה שעורי בית ותתכנן הכל מראש וה כולל את כל הזמנים והמקומות
שבהם תרצה לבקר. כשיש לך זמן מוקצב אין הרבה מקום לספונטניות ומה שנקרא "זרימה".
שהיה במקום אחד יתר על הזמן המתוכנן תיהיה מן הסתם על חשבון מקום אחר.
המון הצלחה

למעלה