היי כולם :)

My Conviction

New member
היי כולם :)

אז לאחר זמן רב של קריאה בפורום הזה החלטתי להצטרף לשורותיכם :) קצת מידע על עצמי? אני בת 15, אני לא יודעת בדיוק מה אני ואני די רוצה לדעת. אני יודעת שאני לסבית או בי אבל נראה לי שאני אדע בוודאות איזה מהשניים עוד הרבה זמן... זה המצב כבר בערך שנה וזה די מתסכל אבל חיים עם זה :) אין עוד משהו מיוחד...

theshadow3

New member
ברוכה הבאה!

רק שתדעי - המצב שלך הוא אצל רוב הצעירים (שהם לא בדיוק סטרייטים)! חוץ מזה, ברוכה הבאה! מקווה שתהני

My Conviction

New member
תודה ../images/Emo6.gif

זה נחמד לדעת שיש עוד אנשים במצב הזה ולא ממש ידעתי את זה לפני שנכנסתי לכאן בפעם הראשונה

LeeCooper69

New member
כפרות עלייך!! יופי על האופטימיות!!!

אחותי אני אוהב אותך!!!!! עשית לי את היום! קודם כל ברוכה הבאה
תהני פה (עד כמה שאפשר).. ספרי לנו מאיפה את??? את מוזמנת לכתוב לי בICQ או במסנג´ר/מייל שלי. ICQ:170600744 מייל / מסנג´ר: [email protected]

LeeCooper69

New member
חחח..

חברה שלי נטע נחמיאס. אל תספרי לאף אחד, אבל...,. יודעת מה, תפני אליי בICQ או במסרים ואני אגלה לך.... תמסרי לה ד"ש מלי. ושאני שונא אותה. ויש גם את הדודה שלי ממנוחה ונחלה ואת גיא מרחובות.

אין יותר

מדי חתולים וסימני קריאה בעולם אז הנה כמה: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(או,איזה יופי צבא סימני קריאה יפים ומסוקסים
) נקודה הובהרה?! יופי! (אז יש לי סטיה עם כתיבה,אז מה?)

למעלה