היי כולם

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
היי כולם

אני ממש אוהב את המוזיקה של פינק פלויד. יש לי דיסק אחד שלהם (WISH) ואני מתכוון בהזדמנות לשמוע עוד... אבל זה לא מה שאני רוצה לשאול... החומה, זה סרט טוב? שווה לי לטרוח ולהוריד אותו? תענו לי בתור אנשים רגילים ולא מעריצי פינק פלויד.

Eclipsed 0

New member
לא!

מקסימום להוריד מהמדף של ספרית הוידאו (ולעבור בקופה בדרך החוצה)

avivs

New member
מה אתה נהייה לי צדיק

שאלתי שאלה לא ביקשתי שתזלזלו בערכי המוסר שלי...

CaerBannog

New member
סרט מצויין..

מה שכן, אולי כמישהו שלא מכיר את הדיסק, אתה פחות תבין מה רוצים ממך, אבל עדיין ממש מוצלח לטעמי זה גם מטוד תלוי בטעם שך בסרטים, עם סרטים כמו התפוז המכני ודומויו עושים לך את זה, אז שווה לך לראות את החומה ובלי קשר לראות סרטים במחשב זה קקי

meandmeandme

New member
בשום פנים ואופן אל

תראה את הסרט לפני הדיסק! תעשה ככה. תשמע את הדיסק, תתמכר ותשמע אותו מלא פעמים ואז שלא תוכל להתאפק יותר תקנה\תשכיר את הסרט ותראה אותו מומלץ במשהו קצת יותר איכותי ממחשב.

michal optimit

New member
../images/Emo45.gif

ועדיף בדיוידי אם יש. כי אני עדיין לא מצאתי אותו בווידאו.

Yael Floyd

New member
בכלל לא בטוח.. אפשר לראות בלי קשר

הראיתי למלא חברים שלי שלא שומעים פינק פלויד את הסרט, על חלק זה השפיע להתחיל לשמוע, על חלק לא. כמובן שבפעם השנייה אחרי שהכרתי את האלבום יותר נהניתי, אבל הפעם הראשונה, ההלם מכל האפקטים המדהימים והתסריט והבימוי הגאוני, וכל שאר הדברים הפלצנים שאני הולכת להגיד, בלה!! בכל מקרה, זה ממש לא משנה אם רואים לפני או אחרי גם ככה בסוף שומעים את החומה.

meandmeandme

New member
חח... צודקת אבל

בכל זאת עדיף להבין את הדיסק ואת המסר של החומה לדעתי. כמובן אני בדרך כלל טועה אז...

Yael Floyd

New member
לא טועה, כי אי אפשר להתווכח על זה

עדיף להבין את הדיסק אבל זה לא חובה לאהוב או לשמוע את פינק פלויד בשביל לראות את הסרט.

לא נכון....

קניתי את הפסקול לפני ושמעתי אותו פעמיים והישתעממתי ולא היתחברתי לשירים באותה צורה כמו בסרט ורק אחרי שראיתי את הסרט הרבה יותר התחברתי לדיסק

Jingelly Jane

New member
היי..

אני מעריצה די גדולה של הפלויד אבל כשראיתי את הסרט זה היה לפני ששמעתי לראשונה את החומה, ולפני שכמעט הכרתי אותם כלהקה. הסרט גדול!! באמת! עד עכשיו הוא אחד הסרטים האהובים עלי. הוא חכם, מרגש ומיוחד, והוא גם יגרום לך להקשיב לאלבום לגמרי אחרת.

natali33

New member
מי שמכור לפינק פלויד לא שואל?

אתה מכיר תקליט או דיסק לא מוצלח? דרך אגב ------פיצוץ--------- הסרט

למעלה