היי כולם....

מאיה Ms

New member
היי כולם....

מה נשמע??? טוב, בטח אתם לא כל כך זוכרים אותי... אולי רק ה"ותיקים" יותר פה... ואו שמתי
שהפורום ממש גדל!!! כל הכבוד איתמר!! וזהו... מה קורה אתכם?? לא תאמינו מה קרה לי! חברה ממש טובה שלי שהיתה בעבר מעריצה שרופה של ווסטלייף עברה בהשפעתי לאהוב את דה קולינג.. אבל רק בענין אחד היא עדיין מתווכחת איתי.. היא אומרת שאלכס (הממי שלי) לא חתיך!!!!! די, אני לא מאמינה! איך היא יכולה להגיד עליו דבר כזה?!?!? טוב אני חושבת שבטח כולם חושבים עכשיו שאני אוהבת אותם (אותו יותר נכון...) בגלל המראה שלו.. אז זהו שזה ממש לא ככה אני מתה על השירים המדהימים ועל הקול המשגע שלו... טוב ההודעה הזאת גודלת מרגע לרדע אז כדאי שאני אסיים... ביי לכולם! מקווה שנתראה בקרוב... אם יהיה לי זמן להכנס..

Adrienne

New member
האאאאאאאאא היי!

כמה זמן לא ראינו אותך! לאן נעלמת??? שלא תברחי לנו שוב! תודה על הכ"כ... זה מגיע לכולם לא רק לי
ומי שאומר שאלכס לא יפה... עיוור

Drorrrrrr

New member
אני זוכר אותך..... ../images/Emo60.gif

מה שלומך?
חברה שלך סתם מקנאה
גדלה לא גודלת

michelle alex

New member
../images/Emo13.gifהיי מאיה

כשהיית פה אני לא הייתי אז בואי קודם נכיר: אני מישל טיילור, אני בת 15 מאילת ואני אוהבת את TC מאוד.... אני מאוד אוהבת לישמוע את השירים שלהם..ואני מעריצה לא קטנה של אלכס מקס בנד... גם אני מסכימה איתך שלאלכס (שים לב על הכ´ איתמר) יש קול יפה, הקול שלו יותר עמוק כזה אפשר לשבת, ולישמוע אותו מדבר במשך שעות.... לדעתי אים זמר אחר היה שר את השירים- הם היו נישמעים מאופן שונה לגמרי... נחמד שחזרת פעם שעברה שהיית אני לא הייתי אני בפורום בערך יומיים או שלושה אבל מאוד נחמד לי פה....

גל GS

New member
מאיה=מעיין...../images/Emo110.gif

אני כבר לא יודעת איך לקרוא לך ואם בכל זאת שכחת.. אז אני הבת דודה שלך!!! סוואט

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo12.gif הממ.. אני זוכר אוֹתך..

נראילי
הממ.. ברוכה השבה
אני רוֹעי, בן 11 מקרית אונו

למעלה