היי כולם!!!!

shnaps girl

New member
היי כולם!!!!

יש לי אמירה להגיד! למי שלא שם לב כבר מלא זמן לא כתבתי בפורום אבל אני עדיין בודקת אותו כל יום הוא פשוט נורא נורא יבש!!!!!!!! אז יאללה אנשים להתעורר!!!!!!!!!

bleeding rose

New member
../images/Emo1.gif

אה....
למה את מתכוונת ב"להתעורר"?

מצטרפת לאמירה.

גם אני עדיין פה. לא שאכפת למישהו, סתם שתדעו, שאם יש לכם הרגשה שמישהו צופה בכם, זו כנראה אני.

E l i a n

New member
גם אני פה..

ואני באמת חשתי כאילו מישהו קורא ואינו נקרא. טוב שהזדהית :) מה שלומך? אגב, לי אכפת. אני פה גם. זה שבכמה ימים האחרונים הייתי טיפה עסוקה ולא נכנסתי כדי להכניס הודעה מציקה..זה לא אומר שאני שכחתי.. .. אליאן.

אני *עדיין* פה.

אבל אין הרבה מה לכתוב, כי שום דבר לא נכתב... פעם כתבתי כאן יותר. פעם מזמן. התייאשתי. פרשתי לתפקיד רוח הפורום.

ailag

New member
את מוזמנת לתעל את היוזמה שלך

ולהעלות נושאים שקשורים לתכנית :)

נושא שקשור לתוכנית:

נכון שבהתחלה ההוא עם העיניים הירוקות היה חבר של הזאתי עם השער השחור (הזיכרון בשמות שלי עלוב לגמרי, חברה שלי עוד מהיסודי ניגשת אלי ומדברת, ואני:"אאממ.. מה השם שלך שוב?") אז.. הוא ניהיה אחר כך חבר של דריה - איך? אני פתאום רואה אותם מתנשקים ואני שואלת את עצמי: "הוא לא היה פעם חבר של זאתי עם השער השחור שמציירת?"

ailag

New member
עונה 4? 5? אוף.

אכן כן, בעונה 4 (מהפרק jane's addition, אני מתעצלת לבדוק.. סוף עונה 3?) ג'יין וטום הכירו, והתחברו די מיד. דריה לא ממש חיבבה אותו. לקראת סוף עונה 4 (פרק 12 מתוך 13? dye! dye! my darling) כשהיחסים מתרופפים בין ג'יין לטום, דריה "גנבה" אותו מג'יין. במשך עונה 5 הם חברים, עד לסרט. וכך, רבותי, התנפץ מעוז הציניזם האחרון באמטיוי יואסאיי, כאשר דריה איבדה את כל מה שהיה נחמד בה והפכה לעוד כוכבת אופרת סבון נעורים דביקה. נ.ב. ולמתחכמים בינינו, אמנם שם הפרק שג'יין וטום הכירו מבוסס על "jane's addiction" (ההתמכרות של ג'יין) אבל שם הפרק היה עם addition - תוספת. זה לא שאני נדבקת לפרטים (הרבה), אבל יש לי זיכרון טוב.

תודה ../images/Emo8.gif מישום מה

לא כל כך מתאים לדריה "לגנוב" לחברה הטובה שלה את החבר

ailag

New member
נכון!

זאת בדיוק הבעיה שלי עם הסדרה. נו, אין לי כוח לחזור על הנאום, תחפשו כמעט כל הודעה אחרת שלי. no more sappy daria!

למעלה