היי כולם.

1ט ל י

New member
היי כולם.

בזמן האחרון העור שלי ממש בוער. הוא גם כואב (צורב) וגם חם מאד. גם הידיים נפוחות מאד. לכולכם זה קורה בקיץ?

CALA

New member
גם לי גם לי..

גם לי לפעמים זה קורה , לא דווקא בקיץ אלא בתקופות מסויימות שזה בא ונעלם , לפעמים מרוב שהיידים אדומות וחמות אני מכניסה אותם לתוך מים קרים וזה לפחות מרגיע את הכאב. תרגישי טוב, כלנית.

3VIVI

New member
היי טלי וכלנית

גם לי הידיים חמות ונפוחות ,והדבר מקשה מאד לתפקד,,, אחרי מנוחה ארוכה ארוכה יש הטבה וכן אני חובשת אותן כמו שהציע לי ריטו'ש,,עם משחה וניילון ניצמד,, אגב ריטה מה שלום הידיים אצלך? רק טוב וכלנית שמחה בשימחתך,,, ויוי

gaia20

New member
האם אתן מדברות על בצקות?

כי זה קורה להרבה אנשים בקייץ

אז אתמול הייתי במעקב העור ובדיוק

על זה דיבר איתי הרופא. כל העור שלי בכל הגוף בוער והרגשה של בצקת כל נגיעה גורמת לי לסימנים כחולים או שריטות כמו אישה מוכה שמישהו חובט בה ושורט אותה. מסתבר שזה שילוב של הלופוס והקיץ פלוס רגישות בעור שנגרמת בגלל אספירין. הוא הסביר לי שהאספירין גורם לרגישות בעור. בקיצור, כרגיל להזהר בשמש ולחכות לשיפור.

1ט ל י

New member
ם אני לוקחת אספירין

זה מסביר לי המון דברים. גם אני כחולה כמו איזו אישה מוכה,ואני אפילו לא זוכרת שקיבלתי מכה. אני שוטפת את הידייםבמים קרים ועושה מקלחות קרות (פושרות קרירות, בכדי לא להצטנן), וזה עוזר בערך ל-10 דקות. מלבד זאת אני מאד מטושטשת, יש לי סחרחורות, אני עצבנית כלהזמן ושלא נדבר על עייפות. אבל טפו טפו טפו, אני עדיין מתפקדת.

1ט ל י

New member
הכוונה ב"מתפקדת" היא

מתפקדת כרגיל, זה כמעט לא מונע ממני לעשות דברים

לאיזה צד עלי לפנות ?

היי , זה אני עם השטויות שלי, כל הזמן קופץ לי מול העיניים - הכינוי שלך ומכניס אותי לדילמה אם את זאבית או לא ?!!? קשה לי להחליט לפי השם לאיזה צד עלי לפנות לצד ה-כן או לצד ה-לא !!! הצלחת לימצוא איזה שהם מאמרים על STRESS והקשר שלהם ללופוס ? מה שלום ה-צב ? מתושלח הצעיר

היי מתושלח יקירי ועל שוקי

אתה לא שואל? אז הצד שלך אני מרשה להתייחס זה גם הלא וגם הזאבית. איך עבר עליך האישפוז. כן יש לי חומר - בזמנו אפילו שלחתי לך חלק אם איני טועה. אני רק הייתי קצת מבולבלת בימים האחרונים. טוב תיבת המייל שלי מתגעגעת לסיפורים שלך... פעם הבאה תדרוש אישפוז עם אינטרנט.

למעלה