היי כולם!

SomeToo

New member
היי כולם!

מה נשמע? אממ אני שמחה שגיליתי את הפורום הזה,כי הנושאמ עניין אותי מאוד. אבל אני מחפשת משהו מסוים..מין אפקט מסוים, והייתי רוצה אם מישהו יכול להסביר לי עליו ולהגיד לי איפה אני יכולה למצוא כזה ואיך אני אעשה. האפקט הוא כזה- שבסרטון שאני עורכת, אני אוכל להקפיא חלק ממנו ופריט שאני אבחר ימשיך לזוז. אממ בבקשה תעזרו לי עם זה תודה רבה!

GGOODD

New member
את מכוונת

שכל התמונה תהיה קפואה חוץ מחלק מהתמונה או פריט בתוך התמונה? פריט בתוך התמונה כמו נגיד שקית שמתנופפת לא תוכל לזוז אם התמונה קפואה...

SomeToo

New member
אממ

שכל התמונה תהיה קפואה חוץ מאיש אחד נגיד, שהוא יוכל להמשיך לעושת אני אתן לך את התמונה שיש לי-הרבה אנשים רוקדים כל אחד בשלו, ואני רוצה שבאמצע כולם יקפאו, ורק אחת תמשיך (היא מסתובבת סביב אחד..) ואני רוצה שהוא יקפא והיא תמשיך להסתובב סביבו

SomeToo

New member
אממ אני יכולה להביא

דוגמאות.. שזה משהו שעשו כבר אני רוצהלעשות משהו בסגנון עם האפקט הזה.. זה פשוט איש שהקפיאו

SomeToo

New member
וזה

האיש שהקפיאו היא המשיכה לזוז.. אפילו אם מסתכלים אפשר לראות שמסביבו הכל קפא.. כמו טיפות של גשם.. שזה ממש יפה

נראה לי שצילמו את זה עם מסך כחול

ואז השתילו את התמונה הקפואה . מה שזה אומר שאת צריכה לצלם אם הדמות שזזה עם מסך כחול ואז בעריכה להשתיל את התמונה שלא זזה . אני חושב ככה , אבל לא בטוח, אם למישהו יש רעיון אחר , זה בהחלט יהיה מרענן .

pinoki

New member
גם אני חושבת ככה...

את יכולה לצלם לך פריט זז בנפרד, על מסך כחול, ואז להוסיף את החלק המוקפא (שהוא בעצם הכפלה של פריים מסויים הרבה פעמים).... מקווה שהבנת אותי....

SomeToo

New member
אממ הבנתי בערך

אז נניח אחרי שצילמתי במסך כחול... בתוכנת עריכה (איזו תוכנה אתם ממליצים??) איך אני אעשה שיהיה לי רקע שונה?

CHROMA KEY ../images/Emo16.gif

או שאת עושה את זה "לייב" עם VIDEO SWITCHER שתומך באפשרות הזו, או שאת משתמשת בתוכנת עריכה שתומכת באפשרות (לדוגמה- אדובי פרימייר.). בפרימייר- שמים את הקליפ עם המסך הכחול ברצועת וידאו 2 ומעלה, לחצן ימני > VIDEO > TRANSPARENCY, ומשם קובעים את האופציות המתאימות.
ניר

למעלה