היי כולם!

Y GIRL

New member
היי כולם!

אני מורן..אני רוכבת דראסג' וקפיצות בחוות צח שם אני רוכבת הרבה זמן. אין לי עדיין סוס אבל יהיה לי ועוד איך יהיה לי! אני מתה על סוסים . בעתיד אני מקווה להיות וטרינרית ובעלת חווה פרטית - חלומו של כל רוכב, אם מישהו רוצה לשאול שאלות..טיפים..עצות או סתם.....אני כאן! מורן

JustAlona

New member
שאלומ לך.

אני רוכבת בחוות אמיר בבאר טוביה[מוכר לך, זה ממש, אפילו קצת פחות מקילומטר מחוות צח] אני אלונע[או סנופקין], בת 12

Y GIRL

New member
היי סנופקין

מוכר לי בהחלט! מה זה סנופקין?? מורן

הי ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני יערה ואני בת 13 ורוכבת ב[URL='target=_blank']היפודרום[/URL] ויש לי סוסה שקוראים לה רמה.... תהני בפורום אה ום את רוצה האיסי שלי- 262346597

niko girl

New member
שלום מורן!

אני צאלה ואני בת 12 וחצי! אני רוכבת 3 וחיצ שנים ווסטרן. בת כמה את? כמה זמן את רוכבת?

Y GIRL

New member
היי צאלה!

אני רוכבת כמעט ארבע שנים אבל הייתה לי הפסקה רצינית לפניי בערך שנה...לא רכבצי למעלה מחצי שנה כי שברתי את היד ולא הרשו לי לרכב כאילו מבחינה רפואית אבל עכשיו חזרתי לעניינים הכושר אבד אבל עמעט כולו חזר אבל צכל זאת...זה היה עיכוב רציני... ואני בת 13 מורן

niko girl

New member
אויייייייייייייייייייייי

לא נורא. בכל מקרה תהני בפורום.

ווינגז

New member
היי! ברוכה הבאה!

קוראים לי יעל ואני בת 14.... יש לי סוס בשם ג'ז ועד לפני חודש היו לי שני סוסים אבל אחד מת כי היה לו קוליק... אני רוכבת בחווה של גיזמו בגבע כרמל... תהני בפורום

Y GIRL

New member
היי יעל...

מיצטערת לשמוע על הסוס שלך ווינדי.....משתתפת בצערך. איזה סוס יש לך כעת כאילו גזע וכל ההיסטוריה... מורן

ווינגז

New member
אמ....

יש לי סוס מקומי בן 15... כנראה הוא היה בקפיצות ראווה פעם או במירוצים (בלאחס)

למעלה