היי כולם

היי כולם

אני לא מלצרית אבל רציתי לספר לכם משו שקרה לי בטבריה. לפני כמה ימים הלכתי לאכול עם חברים ואמרו לנו שאנחנו יכולים לשבת רק בחוץ כי מכיים את המקום למסיבת גיוס... סבבה...אנחנו יושבים ומזמינים מה שבא לנו לאכול, באה אלינו מלצרית בלבוש צנוע, יומיומי, גופיית ספגטי וג'ינס... אחרי איזה 20 דקות היא חוזרת בלבוש זנותי במיוחד: חצאית מיני (ממש ממש קצרה) וסטרפלס, בלי חזייה...אז שאלנו אותה למה היא החליפה בגדים והיא ענתה לנו:"חייבו אותי" בחיוך...אז שאלנו אותה למה, והיא אמרה שזה רק הערב למסיבה... אני הייתי בשוק! כאילו....היא מלצרית, לא חשפנית ולא זונה!! אז רציתי לשאול אותכם, כמלצרים, מותר לעשות דבר כזה? אם היא הייתה מסרבת היו מפטרים אותה? לא שמתי לב אם היא הרגישה בנוח אם זה... אני יכולה להגיד שהיא כל הזמן חייכה אבל אולי היא בן אדם כזה... אולי אני מגזימה אבל זה היה ממש ממש מוזר... הרגשתי שמשו שם לא בסדר, שהיא לא צריכה להתלבש ככה גם אם זו מסיבת גיוס עם אנשים חרמנים... אז מה דעתכם? זה בסדר? מה הייתם עושים אם הייתם באותו מצב? מתלבשים חשוף כל כך בשביל שלא יפטרו אותכם? בשביל הכסף?

Slow Sprinter

New member
אצלינו בעבודה זה הפוך...

כמו שסיפרתי, עבדתי במלון שרוב האורחים בו דתיים, בשבת ובחגים בכל אופן, אז היו כאלה שישבו באולמות בנפרד מהנשים (היו קבוצות יותר חרדיות ופחות..), ואז הגברים רצו שילמצרו להם רק מלצרים גברים... והיו גם מקרים שאת המלצריות במכנסיים חייבו ללבוש חצאית ONE SIZE ישר על המכנסיים.. זה נראה כל כך מצחיק, מגוחך, מגושם ולא נוח... המלצריות גם צחקו מהקטע, אבל בתכלס - מסתבר שאפשר לחייב בלבוש.. לפחות במקרה הזה.. אגב, המלצריות בעבודה, רובן הגדול מבוגרות... כלומר, כמה בנות 20 וקצת, כמה בסביבות שנות ה-40 לחייהן, ויש גם סבתא אחת... :)

גברת ע

New member
אני לא מבינה משהו

למה לא לשים חצאית על מכנס? זה מוריד מהכבוד שלך? אני אישית רחוקה מלהיות דתיה/חרדיה או לא יודעת מה ואני עבדתי פעם אחת באירוע של דתיים חרדיים ובקשו מאיתנו ללבוש חצאית על המכנס ואני לא מבינה למה לא ללבוש את מכבדת את האנשים שאת עובדת בשבילם האנשים שלאותו הערב היו אלו ששלמו לך את המשכורת אין כל בושה ללבוש חצאים, לא נוח לך עם המכנס מתחת אז תורידו אותו זה לא אישי נגדך חלילה אל תכעסי עלי פשוט סתם משהו שעלה לי פתאום

Slow Sprinter

New member
../images/Emo6.gif

קודם כל, אני זכר.. אל תבקשי סליחה או משהו, פשוט זה כמו שבפורום מכוניות גם לבחורות כותבים בלשון זכר
זה בסדר... עכשיו לעיניין, לא מפריע לי ללבוש חצאית על מכנס
ואפילו לבשתי בשביל הקטע
(עוד פעם, רק יותר גדול), ובאופן כללי, מצטער אם לא הסברתי את עצמי כמו שצריך, אבל אפילו אמרתי בכותרת - אצלינו זה הפוך.. לא להתלבש זנותי אלא להצניע... פשוט סיפרתי שיש מצבים שלחייב בלבוש זה לגיטימי... יחד עם זאת אני רוצה להגיד לך שהחצאיות האלה לא נוחות, ולא מתאימות לכל אחת, והיו בחורות נמוכות קומה שכל פעם מעדו על החצאיות שלהן, ולמלצר/ית זה קריטי! חוץ מזה הכל בסדר והכל נכון, ואת צודקת כמובן..

גברת ע

New member
אני תמיד צודקת ../images/Emo3.gif

ומצטערת על הטעות פשוט דיברת על חצאיות אז חשבתי שאתה בת בכל אופן זה לא העיניין מתאים לא מתאים העיניין הוא לכבד את מי שאתה עובד בשבילו החצאים ארוכה ולא מתאים מרימים אותה עוד קצת למעלה הרי לא באנו לתחרות מלכת היופי אז יש לנו חצאית שלא מחמיאה לנו SO WHAT חוצמזה ככה שיפול המגש המכנס לא יתלכלך

get well

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חוצפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בחיים שלי לא הייתי מסכימה!! מה זה השטות הזאת..למה היא צריכה להתלבש אחרת כי זאת מסיבת גיוס עם חרמנים בני 17??? אני מאוד מקווה שבחיים אני לא אהיה בסיטואציה הזאת.. אצלנו אפשר לבוא איך שרוצם חשוף או לא מי שבאה בחשוף זאת בחירה שלה אבל מכאן ועד להכריח מישהו להחליף לחשוף יותר..בעעעעע
..נראה לי מזעזע ביותר

itsikmic18

New member
הכל תלוי בדבר אחד:

אני יודע כמה יתרעמו עלי שאר המלצרים או המלצריות פה אבל אני יודע שאני בתור מלצר יעשה כמעט הכל בשביל דבר אחד קטן שנקרא כסף!! צר לי גם לרדת על עצמי ועל כולנו אבל אני חושב שזו עבודה מספיק מסריחה גם בלי שנצתרך להתלבש איך שיגידו לנו!!

כל עבודה מכבדת את בעלייה....

אל תדבר שטויות- לא כולם יעשו ה-כ-ל תמורת כסף... תעשה לי טובה..
זה שאתה תעשה הכל לא אומר שכולנו ( המלצרים/יות) יעשו זאת..
וזו לא עבודה מסריחה לדעתי.. זו עבודה שאם לא היינו עושים בטח גם את זה הייתם ( האנשים שחיים פה..- ישראלים..) מפילים את זה על העובדים הזרים.... כל דבר אצלכם שדורש מעט מאמץ זה מסריח.. ואח"כ בוכים על האבטלה !! ורוצים לגרש עובדים זרים- אנא ערף
שיהיה.. ההודעה שלך לא הייתה במקום...
נ.ב. - מי שקרא את ההודעה ושניפגע עצם היותו ישראלי אני מתנצלת מראש לא התכוונתי להכליל...

itsikmic18

New member
אוקיי, כמה דברים:

א' - את כנראה לא מודעת למצב, היום 80 אחוז מהמלצרים הם לא ישראלים צברים טיפוסיים, הם רובם רוסים, זה אולי עוד לא עובדים זרים אבל זה לא הכי רחוק שבעולם. ב' - אני לא אמרתי שאני יעשה הכל תמורת כסף, אמרתי שאני יעשה הרבה מאוד בתמורה להרבה מאוד ומסתבר שאני גם לא היחיד, עוד לא ראיתי שהמלצרית ההיא התפטרה בגלל שאמרו לה ללבוש את מה שהיא לבשה למסיבת גיוס ההיא! ג' - אני לא יודע איפה את עובדת אבל איפה שאני עובד זו עבודה קשה, ואני לא בא פה להתבכיין ולהתלונן לאף אחד, אני גם בנוי פיזית לא רע בכלל וגם לא מפונק, באמת שלא ברור לי איך הבנות אצלנו מסתדרות! וסתם ככה אם נפגעת, אני מאוד מצטער - באמת שלא באתי להעליב פה אף אחד, אני עצמי מלצר וגם תופס מעצמי יותר מסתם מעפן
וזו עבודה שאני מכבד אותה בגלל שהיא מפרנסת אותי, את היציאות האין סופיות שלי (ואת האופנוע שאולי עוד יום יבוא ויהיה לי - אינשאללה!!!), רק מה - ברגע שאני אמצע עבודה עם כאלה תנאים נוחים וכזה כסף או יותר אני עובר אלייה!

../images/Emo9.gif לא נעלבתי...

הבנתי את ההודעה שלך בצורה שונה .. כניראה או שלקחתי אותה אישית מעט..
בלה בלה... אין לי כוח לכתוב- אני יודעת שזה ייצא ארוך ואז אתה תגיב ואז אני אגיב לך
חחח

Reservoir Dog

New member
הועלו פה 2 נושאים עיקריים:

1)המסיבה של הצעירים בו המלצרית שינתה לבושה ל"זנותי יותר" 2)המקום בו האורחים דתיים/חרדים ועל המלצריות ללבוש חצאיות על מנת להצניע את עצמן. אם 2 הנושאים שהעליתי לא הכי מדוייקים מילה במילה במה שהם אז מצטער על הטעויות הקטנות אבל אני מתמצת פה את הנושאים לפי חזות דעתי: בקשר ל-1 אני בעקרון נגד זה אם הבוסים מכריחים מלצריות לשנות לבושן לזנותי יותר לטובת האירוע זה לא אמור להיות ככה לפי דעתי אלא אם כן למלצרית אין בעיה עם זה (כי זה לא משהו קבוע של המקום על פי הבנתי,אם זה עניין קבוע של המקום לבוש זנותי זה כבר לא בעיה שאפשר להתיחס זה פשוט אופי המקום). אז דעתי שלבוס אסור להכריח ולמלצרית יש את זכות ה-וטו לקבוע שזה לא מתאים לה ושלבוס בעקבות כך לא יהיה את הזכות לפטר אותה בעקבות זאת. בקשר לנושא השני של הצטנעות,אני לא מוצא בזה שום רע,וזה כבר יותר לפי אופיו של מקום וידוע מראש שזה הולך לקרות ,שכך נתלבש וכו'.

גברת ע

New member
אני ישראלית!

וישראלית גאה אבל אני מסכימה אם כל מילה אנחנו נורא פראזיטים ועצלנים כן כן גם אני אבל אני מוכנה לעבוד בכמעט כל עבודה הנה אני לפני חודש ויום השתחררתי וכבר התחלתי לעבוד ואני מנסה למצוא עוד עבודה לעומתי חברה שלי השתחרררה לפני מעל חצי שנה ורק לפני פחות מחודש מצאה עבודה וזה לא כי לא היה אלא כי זה לא התאים לא ושום דבר לא התאים לה ולא היה לרמתה ולכל דבר היה לה תרוץ אם היא היתה רוצה היא היתה כבר עובדת לפחות ארבעה חודשים, אני אישית הצלחתי למצוא לה משהו נחמד אבל זה לא התאים לה ולשעות שלה ולא זוכרת מה עוד היא אמרה וזה לא שאני מזלזלת בה חלילה אני מתה עליה אבל היא ישראלית אין מה לעשות אנחנו עצלנים ולא מבינים שזה לא יהיה משפיל לעבוד בבנין או אפילו בזבל בכל מקרה גם אני מתנצלת באם פגעתי במישהו פשוט מביעה את דעתי

תודה לכולם

אבל... עכשיו בלי שום קשר לזה שהמלצרית בסדר עם זה שהמנהל דורש ממנה להתלבש זנותי או לא בסדר... מותר לו בכלל לדרוש ממנה להתלבש ככה? יכול להיות שיש איזה חוזה שכתוב בו שהוא יכול לדרוש ממנה להתלבש ככה? נ.ב למנהלת-את יכולה להקפיץ את זה?

למעלה