היי כולם...

for ever young

New member
היי כולם...

אני ממש צריכה עזרה.. קיבלנו לעשות עבודה באנגלית על אישיות מפורסמת והחלטתי לעשות על ג'ון לנון יש למישהו חומר\מידע\עבודה מוכנה :) עליו? שיצור איתי קשר במסרים או שישרשר לפה קישורים תודה מראש, עינת.

Miss CB

New member
הא, איזה קטע.

גם אני עושה בקרוב ביוגרפיה בשיעור אנגלית וגמני עושה כנראה על לנון... מאיפה את? בכל אופן, באנגלית פרופר אין לי מה לתת לך, אבל בנתיים הנה ביוגרפיה שכתבה המנהלת הנפלאה של פורומינו, נערה אחרת, עליו. תקראי, תפנימי, תלמדי, תתרגמי משפטי מפתח (אם אישור של בתיה קודם, הנה היא פה תשאלי אותה)

גיל מ

New member
צירוף מקרים מטורף!!

גם אנחנו צריכים לעשות ביוגרפיה באנגלית על מישהו ואני בחרתי על ג'ון אז מי שורצה שאני ישלח לו את הדף וחצי של הביוגרפיה שיתפוס אותי באיי.סי 229373863

אלרוס

New member
גם אני עושה

נו טוב... אני לא, אני סתם רוצה להיות חלק מהזרם. לי יש באנגלית מורה שלא יודעת אנגלית (אנחנו כל הזמן צוחקים בשיעור שלה כי אנחנו אא' והיא לא יודעת אנגלית)

ממ

אני עוד מעט צריכה להכין הרצאה באנגלית ונחשו על מה? יופי. ג'ון לנון (\או ביטלס, עדיין לא הוחלט) צירוף מקרים, האמנם?

הממפפפפ|פטריה|../images/Emo19.gif

את צריכה לכתוב קורות חיים שלו? משהו בסגנון הזה? [קישור למטה] אם כן אז היכנסי לגוגל וכיתבי John Lennon Biography בהצלחה.

ביטלמן

New member
האייסיקיו שלי:164856400

דברו חופשי!

למעלה