היי כולם

~Supergirl~

New member
היי כולם

היי כולם, קוראים לי רעיה וכפי שאתם רואים אני חדשה פה השם סופרגירל הוא בעצם שם של אחותי כי היא רושמת פה באחד מהפורומים ולא יכולתי (כן, אומרים יכולתי ולא יכלתי אני לומדת על זה עכשיו בלשון...) לשנות את השם אני אוהבת מדע בדיוני וזו בעצם הסיבה שאני פה רק עכשיו שנכנסתי לפורום גילית ברשונה שדוגלס אדאמס נפטר (2 מילים לזכרו: ``בלי פאניקה!``), אני בדיוק קוראת בפעם השניה את המסעדה שבסוף היקום, איזה צירוף מקרים טוב אז זהו, ובא- ביי

דרגורן

New member
שלום וברכה לך! (-:

אני מקווה ששאר חברי (וחברות) הפורום ירשו לי לברך אותך בשמם!! אני תמיד שמח לראות חברים חדשים (-; זוג הערות/שאלות קטנטנות: 1. אפשר לשנות את השם בפורומים - זה נורא נורא קשה אבל אפשרי (אני ניסית די הרבה פעמים לשנות מ-DRAGORAN ל-דרגורן וזה התחלף לי רק כשהתיאשתי לאחר כמעט שבוע של נסיונות...) 2. האם את אוהבת גם פנטסיה?

הייזל

New member
ברוכה הבאה

למה שלא תיצרי לך משתמש משלך? אני לא היחידה בבית שמשתמשת בתפוז ואף פעם לא מופיע השם של אחי במקום זה שלי.

~Supergirl~

New member
אולי בגלל...

א. איך עושים שני משתמשים? ב. לפי מה שאני יודעת, אי אפשר שני משתמשים בגלל שתפוז משתמש ב``קוקיס`` כך שכל פעם שאחת מאיתנו תרצה להכנס לפורומים היא תצטרך למחוק את כל הקוקיזים במחשב, בכל אופן יש לזה הסבר ארוך שאין לי כוח לכתוב אותו רק עכשיו חזרתי מסמינר הדרכה בצופים ואני מתה מעייפות לילה טוב

הייזל

New member
זה מאד פשוט

כשמוסיפים הודעה/תגובה מופיע למטה ליד ``שלח`` גם כפתור ``החלפת שם משתמש``. לחיצה עליו פותחת חלון חדש שמאפשר: 1. להוסיף משתתף חדש. 2. לשנות לשם משתמש קיים. למה שלא תנסי?

2B LoOnY

New member
ואללה!

תודה!!! זו הסופר גירלית, ששינתה את שמה ל 2B LoOnY הייתי עושה רווח בין ה2 לבין הB אבל אז זה יוצא B2 ולא too be חבל... לא נורא יום נעים ובא ביי הלונית

למעלה