היי כולם......

McYc

New member
היי כולם......

אני צריכה עזרה במשו ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי... אני בת 16 וחצי ולפני שבועיים-שלושה נשרתי מתיכון (לא חשובה הסיבה...) קיצר מאז אני מחפשת עבדה בטירוףףףף... תמיד רציתי להיות מלצרית... לא יודעת למה אבל זה מה שאני רוצה... אני ממש ממש מחפשת... אני נכנסת לכל מני בתי קפה ומסעדות שמחפשים עובדים וברוב המקומות אומרים לי שזה כבר לא אקטואלי או כל מני תירוצים... אני חושבת שזה בגלל הלוק שלי... כאילו... יש לי כמה פירסינגים, ואני הולכת עם בגדים פשוטים.... עכשיו.. יש לי כמה שאלות.... יכול להיות שזה בגלל זה באמת? אתם יכולים לתת לי שמות של מקומות שמחפשים בהם עבודה באיזור ת"א? אתה יכולים בבקשההה לתת לי טיפים איך אני אמורה להיכנס למקום ולשאול בקשר לעבודה? באיזה גישה? לבוש? דיבור? וכו'.... תודה מראש.... יפית...

Anna Karenina

New member
היי יפית...

לפי מה שכתבת, נראה שאת חושבת שמה שמפריע להם זה הפירסינג והבגדים, אז המ דעתך לשנות קצת, כשאת הולכת לחפש? תראי, אני באופן אישי, בעד ייחודיות בבגדים והכל...אבל אם נראה לך שזה מפריע להם, ואת נורא רוצה עבודה, אולי באמת שווה לנסות להוריד חלק מהפירסינגים, (הבולטים, בעיקר..), ולהתלבש קצת אחרת. (לא ברמה של אלגנטיות-יתר, כן!? מספיק מכנסיים וחולצה שנראים "נורמלי"). חוצמזה..אני אישית מציעה לך לבוא בגישה בוגרת, להציג את עצמך בנימוס, לספר להם שאת פנויה לעבוד מתי שהם ירצו, וכו' וכו', וזהו. ושיהיה המון בהצלחה!

gesus

New member
יש לך בעיה רצינית של גישה../images/Emo54.gif

לפי התיאור החיצוני שלך נראה שאת אדם שלא מתחשב בסביבה ומתלבש איך שנראה לו.אין שום דבר רע בזה וגם אני ככה מבחינת לבוש ופירסינג,אבל כשבאים לעבוד במקום מסוים אי אפשר להראות איך שבא לך,את חייבת לקבל את דרישות העבודה. גם אני לא רוצה לאכול במסעדה שהמלצרים לבושים שם כאילו יצאו מפח זבל,למרות ששוב פעם,גם אני לא מתחשב "בצווי אופנה" כשאני מתלבש. אם לא מתאים לך,אל תעבדי שם,חפשי מקום שאת כן יכולה לבוא איך שבא לך.

McYc

New member
תודה למי שהגיב....

יצאתי לחפש עבודות ברחבי ת"א.... אולי נמצא משו מי יודע? תחזיקו לי אצבעות..... התלבשתי כמו בנאדם.... הורדתי את העגילים שאני יכולה להוריד... לא רוצים אותי בכל זאת?! שילכו להז***ן!! בה ביי לכםםםםםםםםםםםם........

McYc

New member
תודה למי שהגיב....

יצאתי לחפש עבודות ברחבי ת"א.... אולי נמצא משו מי יודע? תחזיקו לי אצבעות..... התלבשתי כמו בנאדם.... הורדתי את העגילים שאני יכולה להוריד... לא רוצים אותי בכל זאת?! שילכו להז***ן!! בה ביי לכםםםםםםםםםםםם........

McYc

New member
תודה למי שהגיב....

McYc

New member
תודה למי שהגיב....

McYc

New member
אופסייי

כל פעם ניסיתי לשלוח וזה לא עבד אז ניסיתי שוב ושוב... כנראה שזה כן שלח! אפפפפפפפסססיייייי....... סליחה על ההצפונת הקטנטונת..... בה ביי

McYc

New member
חזרתייי............/images/Emo13.gif

מצאתי עבודה באיזה מקום כזה מסריח לאללה.... מקום של זקנים אנטיפטים! נותנים לי שמה 120 שקל למשמרת..... העבודה זה מ8 בבוקר עד 4 אחרי הצהריים.... הבעיה זה שזה 6 ימים בשבוע... אני לא בנויה לזה... מה עושים?

Anna Karenina

New member
את מקבלת 15 ש"ח לשעה...

שזה לא הכי טוב בעולם, אבל בהחלט לא רע, ובהתחשב במצב של היום - יש לך עבודה. קודם כל, אל תבואי בגישה של "זה מקום של זקנים אנטיפטים". זה ממש לא לעניין, וזה סתם יהרוס לך, כי מה שאת מרגישה בפנים, מוקרן גם כלפי חוץ, וזה יתבטא בטיב השירות שלך, אז היזהרי... מעבר לזה, תנסי לראות קודם כל איך את מתמודדת עם העבודה, בתקופת ההתלמדות. (תבקשי בהתחלה מעט משמרות..תגידי שאת רוצה ללמוד על המקום, ועל העבודה וכו' וכו'...) ותזרמי עם זה, לאט לאט, ותראי איך הולך לך. בהצלחה.

McYc

New member
תודה למי שהגיב....

izabu

New member
"צווי אופנה"-זה גם פירסינג

וזה גם להיראות כאילו יצאת מפח אשפה-זה מאוד באופנה רק לא של חברות כמו מנגו ו-קסטרו אלא לא יודעת, אבל זה בהחלט אופנה לפיכךאתה מאוד אופנתי חבוב.

gesus

New member
יששששש../images/Emo54.gif

אני לא מאמין,סוף סוף אני אופנתי!!! עכשיו אפשר ללכת לישון בשקט בלילה.

McYc

New member
שמעו....

אתמול אחרי שהגעתי הבייתה אמא שלי אמרה שהיא לא רוצה שאני ייקח את העבודה.... ביקשתי מהאחראית שמה אולי פחות משמרות אבל אי אפשר... זה מקום קטן עם מלצרית אחת.... זאת חנות קטנה עם איזה 5 שולחנות... בינתיים אין שם אף מלצרית... כנראה שאני לא ייקח את העבודה... מי שמעוניין בעבודה שיכתוב ואני אשלח לו במסר את שם המקום....

S H U L Y

New member
היי

אני בגילך אמנם לומדת אבל הייתי מלצרית פעמיים, במסעדות רציניות כשרוב העבודה מוטלת עליי.גם אני לפני שהתנסתי בעבודה חשבתי שזה אחלה ג'וב.מסתבר שלא ככה בכלל. אבל אין מה לעשות אם את חייבת עבודה ואת רוצה למלצר אני בטוחה שאם תחפשי בסוף תמצאי...תזכרי שבגלל שאנחנו קטנות לא יתיחסו אלינו כמו שצריך ולרוב יהיו תנאים מזלזלים. בקשר ללבוש- לפני שנה כחיפשתי מלצרות הייתי מתלבשת ממש משוגע מלא צבעים וכו' וזה לא הפריע לאף אחד.אם את מראה סימפטיה אין סיבה שלא יקבללו אותך....בהצלחה

S H U L Y

New member
ובקשר למקום החדש...

אין מה לעשות אולי תחפשי במקביל עבודה אחרת ואם תמצאי תפרשי מזאת... העיקר שלא תצפי בשום מקום ליחס בשמיים

למעלה