היי, כולם.

היי, כולם.

אני חדשה פה. (רשמתי פה הודעה הסטרית, חח לקבלת איזון רייקי מרחוק..) אני בת 14.5. אמ.. זהו, אני חדשה בפורום. ועוד דבר אחד: מאיפה אתם יודעים רייקי? יש סדנאות רייקי לנוער? אם כן, איפה ומתי?

יש לי הצעה..

אולי תשימו בפורום מאמרים שמלמדים רייקי מ1 עד מאסטר? או סתם לשים מאמרים. על הצ'אקרות, על כל מיני..

EnigmaGirl

New member
ברוכה הבאה!!!

ברוכה הבאה לפורום!!!! אני מקווה שתהני בו וגם אני באמת אשמח אם יכתבו פה מאמרים על צ'אקרות וכאלה אז Anabel174 לשומת ליבך...(סתאאאאאאם) ושיהיה לכולכם לילה מצוין!

Anabel74

New member
ברוכה השבה קצת מידע

הפניות שלכן (זוהר ומירב) נלקחו בחשבון! אולי לא אוכל ללמד ממש רייקי כאן-בכל זאת יש צורך בהתנסות וחניכות (לכך נועדו הקורסים), אך בהחלט אוכל להעשיר את הידע בנוגע לצ'אקרות,בנוגע לרייקי בכלל, מה לומדים בכל שלב של הרייקי , המלצות וחויות לגבי טיפולים וכדומה. שמחה לדעת שיש ביקוש למאמרים שכאלה, אתחיל לעבוד על זה..
בינתיים אשמח לשמוע על חויותיכם ונסיונכם בתחום. איך הגעתם לרייקי? איזה רייקי יש לכם? כמה זמן מתעסקים בזה? מה זה עושה לכם? חוויות בטיפולים או עצות אם יש וכו
לילה טוב .. לימור

אמ..

נסיון? אין. אבל יש לי שתי ספרים של רייקי בבית, ואני גולשת באינטרנט וקוראת הרבה.

שנינה778

New member
עוד קצת מידע...

את תמיד יכולה לשוטט לך אל הלינק המדהים הבא: http://www.rudy.org.il/ שם תמצאי המווווווון מידע על הרייקי, השושלת, האנרגיה וכל מה שמסביב- צ'אקרות וכאלה... בהצלחה

Anabel74

New member
נכון -האתר נמצא במומלצים של הפורום

ברוכה הבאה !

ד י נ א י

New member
קצת על הצ'אקרות......./images/Emo24.gifוחג שמח

מצורף קובץ word מקווה שתמצאו שם תשובות...ואשמח להרחיב עם תרצו... וחג פורים שמח!!!!!!!!!!!!!!
דינאי

Anabel74

New member
תודה דינאי!!

ברשותך אשמח לצרף את הכתוב למאמרי הפורום...

למעלה