היי כולם...

beutifull

New member
היי כולם...

בעשה טובה הצטרפתי לקהילות אחרי 3 חודשים בבלוגיה החלטתי לגוון קצת.. אז גברים אני באמת ישמח אם מישהו יגיד לי מה אתם רוצים?! 18 שנה מכירה ועד היום לא הבנתי איך הראש שלכם עובד... למה שלא רוצים אתכם אתם באים ושרוצים אתם בורחים? למה אם אתם שוכבים עם בחורה בערב הראשון אז היא זולה אבל אתם "גברים"?! אני אשמח אם תענו לי על השאלות
ביוטי

Sefy

New member
לכל אחד יש את הראש שלו...

יש כאלה שמחפשים סטוצים, יש כאלה שמחפשים אהבה, יש כאלה שלא יודעים בעצמם מה הם מחפשים בחיים ואני בטוח שיש עוד הרבה מכל הסוגים. יש כאלו שלא ישכבו עם בחורה אלה אם כן היא נשואה להם (יש כאלה!) יש כאלו שישכבו עם כמה בחורות שרק אפשר כדי שיהיה עוד מספר לרשום. יש כאלו שהם מאצ'ואים וכאלה שהם נחנחים וכאלה שהם סתם נחמדים. יש כל כך הרבה סוגי אנשים בעולם ואני בטוח שלכל אחד יש תשובה אחרת ואף תשובה לא חד משמעית. דרך אגב, כל זה, מתאים גם לבחורות

../images/Emo132.gifגיוון זה המילה ../images/Emo22.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נכון יש מילה אחד רוצים גיווןזה מחפשים

Sefy

New member
לא מחפש גיוון ולא חילופי זוגות ../images/Emo5.gif

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אני לא חושבת שקיים מושג כזה "הראש שלכם" אני חושבת שאפשר לתת להם (לגברים) מעט יותר קרדיט ולהאמין שכל אחד הוא שונה והחשיבה שלו שונה. מקווה, מאחלת ובעיקר מאמינה שברבות השנים תזכי להתקל גם בכאלו שחושבים גם אחרת בהצלחה

Koshka 1

New member
אני לא גבר

אם הכל היה כל כך פשוט והיו מגלים את כל התשובות על כל השאלות
,
אז מזמן אותו אדם היה מקבל לפחות פרס נובל

Sefy

New member
אל תדאגי, זה לא יהיה לבד...

כולנו צריכים לגלות באותה צורה

למעלה