היי כולם...

שבע77

New member
היי כולם...

מה קורה? אצלי פחות או יותר כרגיל... בשבוע שעבר הייתי בבי"ח בערך שבוע כי כנראה בגרידה שהיתה לי לפני חודש וחצי לא הוציאו הכל, ובכן... לאחר שלושה ימים בבי"ח, בהם הרופאים חשבו שה"שארית" שהם שכחו אצלי תצא לבד,היא לא יצאה ונאלצתי לעבור עוד גרידה!!! כל כך מיותר! כל כך מיותר!! אוף! לסיכום: חמש גרידות, ניתוח קיסרי אחד, אפס ילדים ואחד אלוקינו (וטוב שעדיין יש אמונה בה' כי היא מחזיקה אותי ...) הייתם מאמינים שדווקא לי זה יקרה? דווקא אצלי "ישכחו" משהו ברחם????? אבל אתם מכירים אותי ויודעים שאני באמת מאמינה שהכל לטובה, ובסוף יהיה בסדר! שלכם באהבה בת שבע נ"ב: רפואה שלמה לכל החולים (גאיה, אני כ"כ שמחה בשבילך... ) וולקאם באק לכל המטיילים (טלי - התמונות מהממות) ובהצלחה לכל הלומדים (אירית ושירי) אני נרשמתי לתואר שני בבר אילן (ניהול ולוגיסטיקה) ואני עדיין מחכה לתשובה כמה חומר יש לי להשלים (ואם בכלל התקבלתי) כמו כן התמודדתי על תפקיד של מנהלת צוות בחברה שבה אני עובדת (ברק) אבל לצערי הרב לא התקבלתי - ממילא בכל תקופת ההתמודדות הייתי בבי"ח. עשו לי ראיון אחד אבל לא הייתי בדינמיקה הקבוצתית ובראיון המשני וכו' בעיקרון הייתי שמחה אם היו נותנים לי עוד הזדמנות אבל המנהלת הנוכחית עוזבת מחר אז לא יכלו לחכות לי. לא נורא - אולי בפעם הבאה. אם אתם שומעים על חברת שמחפשת מנהלת צוות בשירות לקוחות שלה - אשמח אם תגידו לי ואשלח קו"ח. יש לי נסיון של שנתיים בניהול צוות עובדים.

קאריני21

New member
../images/Emo24.gif

באמת מיותר הגרידה הנוספת. מקווה שהגרידות האלה לא פוצעות מבפנים מה שיכול עוד לגרום לסיכון
ברגעים כאלה אין הרבה מילים שבע. באמת שאין הרבה מילים. רק ניסיון להזדהות איתך לטוב ולרע
מקווה שיצא לנו להפגש מתישהו יהיה לי הכבוד להכיר אישה חזקה כל כך

ל3

New member
שבע יקרה ../images/Emo24.gif

כבר אמרתי לך בעבר שאת אישה כל כך חזקה ואני מוכנה להגיד זאת שוב ושוב. שבע, את המודל לחיקוי שלנו פה ,על מה זו נחישות ואמיצות ואמונה בטוב. אני מקנא בך על התכונות הנפלאות האלה שניחנת בהם. הלוואי והם לא היו צריכות לעמוד למבחן אך אני מאמינה ורוצה לקוות שאת עוד תיזכי לאושר לו את מייחלת. אני לא יכולה לדמיין מישהי שמגיע לה את זה יותר ממך. שבע יקרה, אנחנו פה איתך לאורך כל הדרך. אני אתפלל בשבילך שלא תדעי עוד פעמים נוראיות כאלה. שלך, שירי

שבע77

New member
לצערי זה כן פוגע

כלומר - לפי מה שהבנתי הגרידות עושות צלקות קטנות ברחם (משהו מאוד פנימי) מה שמעודד זה שלפי מה שהבנתי מהרופאים זה באמת לא משהו כל כך משמעותי אבל... בכל מקרה זה מיותר! וכמו שאנחנו פה יודעים יותר מכולם - הרופאים לא יודעים הכל (בעצם, את הרוב הם לא יודעים) אגב, לאן עידית נעלמה??? מישהו יודע? שבע

gaia20

New member
הי שבע יקירתי ../images/Emo24.gif

מותק, אני רוצה להגיד לך שאני פשוט מעריצה אותך ואת הכוחות שלך את אישה מדהימה

אני אומנם לא הייתי בהריון ולא מכיר

את החוויה הזו - וכל שנותר לי הוא לחזק את ידייך אני בטוח שתהיי כמו בתמונה המצורפת ושתזכי לגדל ילדים רבים מתושלח הצעיר

למעלה