היי כולם

ten hengel

New member
היי כולם

איזה כיף לחזור ולראות שהפורום חיי ועובד חזרתי היום לפנות בוקר ממונטה קרלו (בריביירה הצרפתית) היו לי שם שתי הופעות היה מצויין ויצאו מזה הרבה מאוד דברים טובים בעוד עשרה ימים אני אטוס לגרמניה להתחיל לעבוד על הכל עד שיוצא הסינגל הראשון שלי שם באירופה זה כולל ראיונות לעיתונים השתתפות במלא תכניות טלוויזיה להתראיין בכל תחנות הרדיו(ששם יש יותר ממאה!), להצטלם בקיצור ים של דברים אבל דברים מצויינים וזה מה שחשוב טוב זה הכי קרוב בינתיים תמשיכו לשלוח לי ולדבר איתי זה תמיד משמח:) אני אמשיך לעדכן את כולכם עד אז בה ביי LIEL

sisty

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif--->

ליאלוש מקווה שאת נהנת
את מוזמנת להעלות תמונות לגלריות שלך, ולענות על הסקרים שקשורים אלייך, את לא יודעת איזה דברים מצחיקים יש שם לפעמים
, אביטל
.

miranda15

New member
יווווווווווווווווווו ליאל!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה שזאת את!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לדעת את עונה במסרים?????????? חולהההההה עליייייייך מירנדה

ליאללללל איזה כיף לך!!!!

את נוסעת בכל העולם ומתפרסמת לא רק פה גם בחו"ל... איך מתבטאת ההערצה שלך בחו"ל - מזהים אותך שם????

לליאל היקרה,

אני מקווה שנהנת שם.... ו
בשאר, אני מקווה לראות אותך שוב על מסכי הטלוויזייה שלנו, כדי ששוב נרגיש את הגאווה
כי באמת את ראוייה לה. אויי אני לא מאמינה שאני רושמת לך, זה חלום
טוב אני רוצה לומר לך שאת מדהימה ויש לך קול מקסים ואישיות 100ממת, מקווה שתהני ותכתבי שוב. ב-
מעריצה מ'ס 1

נטע 121

New member
ליאל

רציתי להגיד לך שיש לך קול מ-ד-ה-י-ם ופוטנציאל ענקי ואי מקווה שתתפרסמי יותר ויאהבו את השירים שלך ותהיי זמרת מצליחה
רציתי שתדעי שאני מעריצה ענקית שלך.... ב-
- נטע

זאת רציני היא? אז לליאל!../images/Emo57.gif

אני ממש אוהבת אותך שמעתי רק את רואים עלי וגשם אחרון ראיתי את ממש יפה כוסית מהממת מדהימה מטרפת איזה חמודה את יויויו תעשי דואט עם הראל מויאל או סקעת מה-זה מתאים לך! בהמון אהבה איפשר שלא- אבריל- בישראל: בר.

sisty

New member
אני עונה לך, כי את חדשה../images/Emo26.gif

זאת אכן ליאל- והיא אפילו באדום, כדי שלא תחששו שמדובר כאן בהתחזות
.

למעלה