היי כולם :)

ד ו ק י

New member
היי כולם :)

אני שיר מאיזור המרכז, ונורא נורא נורא אוהבת את גרין דיי.. הם בהחלט בטופ טן שלי.. אז שאלה להחיית הפורום איזה דיסק אהבתם יותר ולמה?
בואו נעשה פוגו!!

TomAngel

New member
הממפ

דבר ראשון, ברוכה הבאההההה :)))))))) גמני מאיזור המרכז, מאיפה בדיוק? o_O.. נאמ... לא יודע התחלתי עם דוקי אבל International Superhits דיסק פשוט............. אין מילים פשוט דיסק מושלללללםםםםםם ענק אין מילים בכלל =/ הוא בהחלטה כי טוב אצלי :] גם Shenanigans מאוד מאוד אהבתי :)

ד ו ק י

New member
גמני

התחלתי עם דוקי, האמת הוא הראשון, אני חוסכת כסף לכל השאר... אני מחולון.. וגאה בה! בערך.. מאיפה אתה?

Bob טיפש

New member
International Superhits זה הדיסק

הכי טוב לדעתי יש בו כמעט 'ת כל השירים הכי יפים שלהם.. אה גמני מחולון

ד ו ק י

New member
שמעתי אותו

ועדיין מעדיפה את דוקי.. יש שמה את she אני מוכנה למות בשביל השיר הזה. חוצמיזה שהדיסק החדש עוד לא יצא.. מעניין מעניין.

BlueBeIl

New member
she גם בסופרהיטס

כנראה שהם בהחלט היו מודעים לכמה שאוהבים את השיר הזה:) אני לא יודעת בדיוק איזה אלבום אני הכי אוהבת, כי כל אחד מהאלבומים הוא קצת שונה... דוקי זה דוקי, הוא חמוד, הוא בועט, הוא גרין דיי.... נימרוד זה דיסק ממש יפה וגם קצת יותר בוגר, וWarning הוא פשוט דיסק כיפי כזה עם מלא שירים קליטים
. לאינטרנשיונל סופרהיטס תמיד כיף להקשיב... את השניים הראשונים אני מכירה פחות לצערי... ועל אינסומניה אף פעם לא מתתי

למעלה