היי כולם

היי כולם

תקשיבו אני לא איזה מעריצה נלהבת של הדיימונדZ ככה שאני לא הולכת לשהות פה יותר מידי... אבל רציתי לדעת מי זה כל אחת כאילו להתאים תשם לפרצוף אז.. מי שיודע... תודה מראש.....!!

מושיק20

New member
קבלי....

השמות משמאל לימין לפי התמונה
מימין: סיון אלבז, הילה עם שלם, לימור סחייק והילה הלוי.

רגע

אז מי מהם נשואה ההילה עם השיער החלק נכון..? לא המתולתלת ורגע לא הבנתי משו חחח רשמת משמאל לימין ואז רשמתי מימין.. אז..?

טוב זהו

הבנתי סופית חחחחח שיגעתי תצמי זאתי שנשואה שאתי סיוון הבלונדה הכי בהירה זאת שאני אוהבת הכי תקול שלה זאת הילה אחת רק לא הבתי איזה זאתי עם השחור... אה אה איזה חכמה אני חחחחחחחחחחח

ארררררררררררררר

היא לאאאאאאאאא היא לא בכלל לאאאאאאאאאא היא הכיי כוסיתת והכי שולטת והכי שלייי ררררררררררררררר היא לא דבהה היא לא מתקרבת לזה בכלל שששששש בחיים לא הייתהה בחיים לא תהיההה טוף לא משנה מראה חיצוני.. נכון היא פאקינג מדהימה? :|

עזבו

אותי משמות אני מתחילה לדבר בממספרים שימו לב לתמונה: 3 יפה אבל יש תמונה שלה באתר שלהם שהיא ממש ממש ממש מכוערת את 1 אני אוהבת היא תמיד נראית טוב לא מושלמת ולא מכוערת אהבתי.. 2 אין לי דעה.. ועל 4 אמרתי שהייתה פעם דבה ויש לה תקול הכי יפה

רגעעעעעעע

אוףףףףףףףףף בעצם 2 זאת זאת שהייתה שמנה...... אוף עזבו אותי השתגעתי כבר מהם! זאתי שבכוח האהבה שרה פעמון מצלצל בדלת ואני עוד לא מוכנהה.. זאת 2 לא?!!?! חשבתי זאת 4 אוף דאיייייייי התחרפנתי בשביל מה הם עשו שינויים עוד לפני שהספיקו להכיר אותם חח אוף.. טוב קיצר תראו את הבלונדה פה היא נראית מגעיל..

למעלה