היי כולם....

Wiccan Scorned

New member
היי כולם....

סוף סוף יצא לי לחזור לפורום האהוב עליי
!!!! היו לי פול בעיות עם המחשב והאינטרנט ובגלל זה לא הייתי פה.... בכל מכרה אני ממש שמח לחזור ואני חייב להגיב לפרק הכפול הראשון של העונה הרביעית
: במילה אחת: מאכזב ביותר: פרק מצויין, האכזבה באה מהגילוי של מה שסידני גילתה... זה היה דפוק ומטומטם ועשו את זה רק כדי לינה אולין לא תוכל לחזור לסדרה שזה ממש באסה....ככה לפחות היא הייתה חוזרת לפרק אחרון.... בכל מקרה אני מכיר תסדרה הזו ויש לי הרגשה שקטיה הפלילה את אירינה כי אין מצב שהיא תרצה להרוג אותה..... ובקשר לשאר הפרק...חחחחחחחחחחחחח מרשל הרג אותי "סלאון פה".... הקטע עם שנגח'י היה ענק.... (תגידו בקטע הריצה רק לי ג'ניפר נראתה כמו קוקסינל? התלבושת גרמה לה להיראות שמנה...מה שלא הגיוני עם גארנר....). מה שלא אהבתי זה היה שוויס נשאר בצד... זה מצחיק אותי מאוד כי השחקן חבר ילדות של JJ היית מצפה שהוא יביא לו יותר לעשות.... עוד משו שאהבתי זה שחזרנו למקורות: סלאון המנהל, סיד ודיקסון שוב במשימות, סידני שוב "עובדת" בבנק וכו'... קיצר פרק ענק רק הפיתרון לקליף-האנגר איכזב אותי.....בקטנה.... אההה...עוד משו נמאס לי מהתרגילי רייטניג האלו.... לפתוח תפרק כשג'ניפר יוצאת בתחתון וחזיה...פאסה... נמאס...ודוחה (בגלל שזה רק למטרת רייטינג).... למרות שזה היה יחפה ששמו את השיר ההוא ברקע...ראסמי סוף סוף היא חזרה לחיינו.... וכמובן איך אפר בלי...
מייקל, תעשה לי ילד

RenanaD

New member
לא קראתי את מה שכתבת על הפרק

כי עוד לא ראיתי אותו. ברוך הבא!!! התגעגענו!!!

דיD

New member
סוף סוף... ברוך השב לפורום

"זהות בדויה-בית חם"

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif ברוך השב../images/Emo24.gif לא ראיתי את הפרק אז אין לי תגובה../images/Emo13.gif תישאר משעשע פה - וסופרננה../images/Emo61.gif אדומההההההה../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Moreiro

New member
ברוך השב! ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

נקווה שהפעם תישאר, כן
4X01 - 4X02
בקשר לדמות של אירינה, לא היתה להם הרבה ברירות אלא להרוג אותה, כיוון שלנה אולין היא זו שלא הסכימה לחזור לסדרה. מרשל היה ענק... איך שהוא אמר שהוא הלך לראו את סארק פעמיים... וsydney.. sloan's here
אוי פשוט ענק... נקרעתי מצחוק.... למען האמת לא נראה לי שרק וויס יישאר בצד.. לא ישאירו אותו שם לבד... אז או שבשלב מסוים יגייסו גם אותו כמו את מרשל, או שהוא ישמש על תקן "הידיד של סידני שלא יודע כלום"... אבל הוא לא ייעלם מהסדרה. נראה לי. אני מקווה O_O
מייקל

ארר... בפעם המאה: לנה אולין היא זאת

שרצתה לחזור לסדרה, אך התקציב שלה היה גבוה מדי (100,000 דולר לפרק), וג'יי ג'יי לא היה מוכן לכזה סכום גבוה, ואמר לה יפה שלום. באמת, זאת הפעם המאה שאני אומר את זה. יש לי דה ז'ה וו ממש רציני.

Moreiro

New member
אני יודעת, אבל בסופו של דבר ../images/Emo121.gif

היא זו שבחרה ללכת, כי אם היא היתה רוצה היא היתה יכולה להישאר תחת סכום קצת פחות נמוך, כמו שהיא כן שיחקה.

חח, וואלה... אבל באמת, זה מגיע לה

כל שקל ושקל. כי בהתחלה היא ממש לא רצתה לשחק, כי זה בכלל רחוק מהמשפחה שלה ומבעלה, והיא תגור לבד באתר הצילומים, אבל ג'יי ג'יי התחנן.... אז הבולגרית המובטלת הסכימה. הוא היה צריך לשלם לה שתופיע בעונה 3. באמת שהיה צריך.

LemonLimeLilach

New member
היא בכלל לא בולגרית

וראסמי, עם לא מספיק כסף, עם בקושי סצינות (ובוא נודה בזה, בקושי היה לדמות אירינה מה לעשות, זה שהיא מדהימה אין ויכוח, אבל בתור אירינה היא הייתה בכלוב סגור כל היום), ולגור עוד שנה רחוק מבעלה והילדות שלה... גם אני הייתי הולכת

דיD

New member
חבר'ה רק שתהיו בעניינים...רק בזכותו

ראיתי את העונה הראשונה
חחחחחח

Alias4Ever

New member
ברוך השב

לא יודעת אם אתה מכיר אותי..אני רחלי בת 16 מרמת גן...נראה לי הגעתי אחרי ש"עזבת"

s h u b i

New member
העונה הרביעית ../images/Emo58.gif

צודק. בהחלט מאכזב. כמה פעמים הם עוד יעשו את הטריק הזה? עוד פעם היא מגלה שאמא שלה בגדה בה וגם אבא שלה אבל אמא שלה לא בגדה ואבא שלה עשה את זה כדי להגן והיא כן בגדה והוא לא והיא לא והוא כן אהההההה דייייייייייי!!!!!! מיצינו!!!! זה כבר לא מפתיעעעעעעעעע עוד פעם הם "לוקחים את זה לאט" עוד פעם היא בוכה עוד פעם הוא מחבק אותה וככה נגמר הפרק, חצי מהפרקים הסתיימו ככה!! והפתיח הורס את כל המשמעות והתוכן של הסדרה. טוב, עכשיו קצת דברים טובים.. סלואן וג'ק פשוט גונבים את ההצגה הם כל כך אמינים!!! וויס החמודי
וההוא בהתחלה שהיה איתה במשימה במועדון שיחק בפליסיטי - חולה עליו :) עד כאן להפעם... המשך צפיה מהנה.. ונקווה שהסדרה תתקדם טוב כמיטב המסורת...

למעלה