Wiccan Scorned
New member
היי כולם....
סוף סוף יצא לי לחזור לפורום האהוב עליי
!!!! היו לי פול בעיות עם המחשב והאינטרנט ובגלל זה לא הייתי פה.... בכל מכרה אני ממש שמח לחזור ואני חייב להגיב לפרק הכפול הראשון של העונה הרביעית
: במילה אחת: מאכזב ביותר: פרק מצויין, האכזבה באה מהגילוי של מה שסידני גילתה... זה היה דפוק ומטומטם ועשו את זה רק כדי לינה אולין לא תוכל לחזור לסדרה שזה ממש באסה....ככה לפחות היא הייתה חוזרת לפרק אחרון.... בכל מקרה אני מכיר תסדרה הזו ויש לי הרגשה שקטיה הפלילה את אירינה כי אין מצב שהיא תרצה להרוג אותה..... ובקשר לשאר הפרק...חחחחחחחחחחחחח מרשל הרג אותי "סלאון פה".... הקטע עם שנגח'י היה ענק.... (תגידו בקטע הריצה רק לי ג'ניפר נראתה כמו קוקסינל? התלבושת גרמה לה להיראות שמנה...מה שלא הגיוני עם גארנר....). מה שלא אהבתי זה היה שוויס נשאר בצד... זה מצחיק אותי מאוד כי השחקן חבר ילדות של JJ היית מצפה שהוא יביא לו יותר לעשות.... עוד משו שאהבתי זה שחזרנו למקורות: סלאון המנהל, סיד ודיקסון שוב במשימות, סידני שוב "עובדת" בבנק וכו'... קיצר פרק ענק רק הפיתרון לקליף-האנגר איכזב אותי.....בקטנה.... אההה...עוד משו נמאס לי מהתרגילי רייטניג האלו.... לפתוח תפרק כשג'ניפר יוצאת בתחתון וחזיה...פאסה... נמאס...ודוחה (בגלל שזה רק למטרת רייטינג).... למרות שזה היה יחפה ששמו את השיר ההוא ברקע...ראסמי סוף סוף היא חזרה לחיינו.... וכמובן איך אפר בלי...
מייקל, תעשה לי ילד
סוף סוף יצא לי לחזור לפורום האהוב עליי