היי כולם

היי כולם

היי כולם נעים מאד שמי איתיצוף ורוצה אני לומר לגלי עטרי אין כמוך גלי. גם כשחקנית וגם כזמרת את אחלה.....

10 הגרי

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo9.gif!

מקווה שתהנה כאן,אם תמשיך לבקר... דרך אגב,באתר של גלי עטרי יש ספר אורחים,כך שאם תרצה,תוכל לכתוב את שבחיך שם.

willo1

New member
אהלן איתי!

ברוך הבא לפורום גלי עטרי (1123
) והגר הזכירה את העניין של הספר אורחים. בכלל. אתר מדהים שווה כניסה.ושוב- ברוך הבא!

ברוך הבא איתי עינב../images/Emo24.gif

אתה יכול לספר לנו קצת על עצמך עם בא לך: גיל, מאיפה? שיר אהוב וכו

שרית7

New member
ברוך הבא איתי עובד בדיוטי פרי? ואלה

אני מבקרת בדיוטי לפחות פעמיים בשנה. באיזה אגף אם מותר לשאול? קוסמטיקה אולי? זה אתר הבלוי המועדף אליי בדרך לחו"ל ואני עושה זאת כפי שאמרתי לפחות פעמיים בשנה

willo1

New member
היייי! גמני אהיה

בדיוטי פרי בסוף החודש!. טוב טוב. בסדר. *מפסיקה לדבר על פולין* אבל דיוטי פרי. מגניב
החדש בטח מהמם

שרית7

New member
את טסה לפולין במסגרת ביה"ס?

כשאני הייתי בכיתה י' בשנת 1988 התיכון שלי אירח משלחת מגרמניה. אירחתי בחור בשם פיטר הוא היה בן 22. בתקופה ההיא של גיל 16 כל קירות החדר שלי היו עטופים בפוסטרים של גלי. אני לא אשכח את התדהמה שלי שאיך שהוא נכנס לחדר הוא הסתכל על הקירות ותוך שניה הוא אמר: honney and milk with gali דבש וחלב עם גלי... (במקום חלב ודבש) ובכל זאת עברו איזה 10 שנים מאז הללויה ודה נתן לי להבין עד כמה הללויה היכה הדים באירופה (בכל זאת 4.5 מיליון תקליטים נמכרו שם...) ושאנשים זכרו את גלי עוד דוגמה לכך היא האתר הצרפתי שיש לגלי שהקימה לה מעריצה צרפתיה שזרה אותה מהאירוויזיון.

ואפרופו הדים בינלאומיים זה מזכיר לי

שאייל קיציס סיפר בטלויזיה שהוא היה בנפאל והאנשים שחיים שם סיפרו לו שהם שמעו על גלי עטרי,הזמרת הישראלית ששרה על המדינה שלהם

שרית7

New member
נכון מאוד. כל מי שחוזר מנפרל מגיע ל

להצטלם עם המזרקה ועם ציפור האבן ובזכות השיר של גלי נפאל.. מסביב למזרקה עומדים מקומיים ואומרים אה ידראל? גלי עטלי גלי עטלי ( הם מבטאים ל' במקום ר')

willo1

New member
כן, במסגרת ביה"ס

אולי אפילו אני אעבור במחלקת הקוסמטיקה בדיוטי פרי
ושרית, חחחח היית הכיתב י' בשנה שבה נולדתי:). מרגש.

אז ככה הבנתי שרוצים קצת להכיר אותי

אז ככה הבנתי שרוצים קצת להכיר אז בשמחה את שמי אתם יודעים אני מכונה גם צוף כי מישהי הדביקה לי את זה בגלל שאני חמוד זה מה שהיא אמרה. אני בן 23 עוד מעט כבר 24 חולה מוזיקה ישראלית. ואיך אפשר בלי לאהוב את הגדולים שהם מבחינתי: סי היימן, גלי עטרי, יזהר אשדות, ירדנה ארזי, נורית גלרון, שלמה ארצי . ועוד אחרים.... בגלי עטרי התאהבתי מגיל מאד צעיר במיוחד בשירי הארוויזיון. אם היה אפשר היינו שרים יחד. ואיך לא מתוך הסרט "שוברים" דואט עם יזהר אשדות, וגם סי היימן. דיזינגוף 99 שבו שלושתם גידי, ענת וגלי זה קצת מסוכן למשפחה אבל היום הבנתי שהיא לא צופה בזה. גלי היא אישה מבחינתי שמעולם לא הייתה נערת רוק. אלא יותר שקט כזה ולנטינו שלה הוא מצעד לתוך אולם תאטרון או משהו שמחזיר לתקופה ההיא. ובכלל ערמונים מהאש שזה גם שיר שאני מאד אוהב. ודרך אגב לכל הבנות הפנויות אם יש כאלה מפתח תקוה אני פנוי.... נפרדתי מחברה שלי לפני חצי שנה ומאז אני עובד בדיוטי פרי היו כאלה שראו אותי ואולי יראו אותי. אז זה אני... חבר'וש קצת קשה לא לצטט ממילים של שירים. אז תהנו לכם ונמשיך לדבר ולקשקש אוהב את כולכם למרות שאיני מכיר את כולכם ואשמח להכיר.... בייייי

גם אנחנו נשמח להכירך../images/Emo24.gif

ונראה לי שתשתלב פה בקלות
תמשיך להיות פעיל פה בכמה הופעות ההיית?

היי אז ככה

אל תתלהבו יותר מידי וכן שרית אני נמצא בקוסמטיקה סדרן סחורה. בדיוט הזה אני מבטיח שתלכו לאיבוד זו הבטחה...הוא ענק!!!! ויש שם המון תאורה כמו דיסקוטק....... אל תדאגו אני מבטיח שתהנו. אם הייתה לי חברה הייתי טס איתה מזמן. הייתה אחת והיא טרחה לשרוף כסף על שטויות ולא על נסיעה אבל שכחתי ממנה וכעת אני מבטיח לעצמי שאני בסוף יטוס לא לפולין אם כי להוואי שם הגלים הרבה יותר טובים ויפים

שרית7

New member
ראיתי את הדיוטי החדש הוא הרבה יותר

גדול מהקודם עומד בסטנדרטים בינלאומיים ויש שרוול סוף סוף... לא משנה לאן תטוס תהנה זה מה שאני תמיד אומרת עצם העובדה שמתנתקים מהעולם מנקים את הראש מטיילים שומעים שפה זרה רואים נוף אחר אויר אחר ולא שומעים חדשות. אין כמו חו"ל לניקוי ראש.

hilali1

New member
אתה חייב ללמוד לשרשר....

ובהזדמנות תלמד גם את שרית

../images/Emo6.gif לא נורא יקח זמן אבל הוא ילמד

ועד אז אני אעשה זאת
כרגע אני עשיתי פה טעות של צעיר ושרשרתי לא נכון

למעלה