אז ככה הבנתי שרוצים קצת להכיר אותי
אז ככה הבנתי שרוצים קצת להכיר אז בשמחה את שמי אתם יודעים אני מכונה גם צוף כי מישהי הדביקה לי את זה בגלל שאני חמוד זה מה שהיא אמרה. אני בן 23 עוד מעט כבר 24 חולה מוזיקה ישראלית. ואיך אפשר בלי לאהוב את הגדולים שהם מבחינתי: סי היימן, גלי עטרי, יזהר אשדות, ירדנה ארזי, נורית גלרון, שלמה ארצי . ועוד אחרים.... בגלי עטרי התאהבתי מגיל מאד צעיר במיוחד בשירי הארוויזיון. אם היה אפשר היינו שרים יחד. ואיך לא מתוך הסרט "שוברים" דואט עם יזהר אשדות, וגם סי היימן. דיזינגוף 99 שבו שלושתם גידי, ענת וגלי זה קצת מסוכן למשפחה אבל היום הבנתי שהיא לא צופה בזה. גלי היא אישה מבחינתי שמעולם לא הייתה נערת רוק. אלא יותר שקט כזה ולנטינו שלה הוא מצעד לתוך אולם תאטרון או משהו שמחזיר לתקופה ההיא. ובכלל ערמונים מהאש שזה גם שיר שאני מאד אוהב. ודרך אגב לכל הבנות הפנויות אם יש כאלה מפתח תקוה אני פנוי.... נפרדתי מחברה שלי לפני חצי שנה ומאז אני עובד בדיוטי פרי היו כאלה שראו אותי ואולי יראו אותי. אז זה אני... חבר'וש קצת קשה לא לצטט ממילים של שירים. אז תהנו לכם ונמשיך לדבר ולקשקש אוהב את כולכם למרות שאיני מכיר את כולכם ואשמח להכיר.... בייייי