היי כולם חח אני עושה עבודה ואני רוצה לראיין את יאיר יש מצב? כי אני עבודה על חמל מוי כייףףף
ע ענבץ בץ New member 9/3/05 #1 היי כולם חח אני עושה עבודה ואני רוצה לראיין את יאיר יש מצב? כי אני עבודה על חמל מוי כייףףף
מ מילי17 New member 10/3/05 #3 שאלה?! אני חשבתי על דברים אחרים!! אבל יאללה בואו נארגן איזה פגישה בתוכנית עוד שבוע... מילי.
ע ענבץ בץ New member 11/3/05 #4 חחח אני מודה שגם אני חשבתי.... אבל אני רק צריכה מפגש איתו לא יותר כי הוא כזה ממי והוא בטח ירצה לפגוש אותי שוב!! (אמן) חח טוב נו אני ממש ממש רוצה לפגוש אותו האם את יודעת איך?? בבקשה עזרה..
חחח אני מודה שגם אני חשבתי.... אבל אני רק צריכה מפגש איתו לא יותר כי הוא כזה ממי והוא בטח ירצה לפגוש אותי שוב!! (אמן) חח טוב נו אני ממש ממש רוצה לפגוש אותו האם את יודעת איך?? בבקשה עזרה..
ע ענבץ בץ New member 12/3/05 #7 סבבה בכייף שכולם יצתרפו אבל מישהו באמת יודע איך להשיג אותו? כי הזמן מתקתק תיק תוק.........
מ מילי17 New member 12/3/05 #8 אין איך להשיג אותו רק להזמין מקומות לתוכנית.. ולקוות מאוד לתפוס אותו בפרסומות או אחרי התוכנית אם יהיה לך מזל.. . שבוע טוב, מילי
אין איך להשיג אותו רק להזמין מקומות לתוכנית.. ולקוות מאוד לתפוס אותו בפרסומות או אחרי התוכנית אם יהיה לך מזל.. . שבוע טוב, מילי
ע ענבץ בץ New member 14/3/05 #9 את יודעת זה פשוט רעיון גאוןני!! ואני לא יודעת איך לא חשבתי עליו קודם!! תודה תודה!!
מ מילי17 New member 14/3/05 #10 שום תודה.... אני באה גם והפעם אני רוצה לראות שיגידו לי לא לצלם או ינסו להעיף אותי!!!!!
ל לוּבּה New member 15/3/05 #11 אני אולי גם אבוא השבוע:] אולי גם נוכל להיפגש, למרות שזה יהיה קצת בעייתי