היי כולם...

Lp Fairy

New member
היי כולם...

אממ טוב לקח לי זמן לחשוב אם אני מתאימה לפורום הזה..לא קראתי את הספר הזה "שיחות על אלוהים" אבל המשפט אומר לי הרבה.. אני רעות 16 וחצי...גרה בחיפה.. אני לא יודעת אם מישהו מפה רואה ג'ואן מארקדיה..לא סתם זאת התוכנית האהובה עליי...לפעמים אני מרגישה שאני ממש ג'ואן.. קשה להסביר..אני מדברת עם אלוהים.. אם אני יבוא לסתם בנאדם שמכיר אותי ויגיד לו כן אתמול דיברתי עם אלוהים הוא יחשוב שאני סתם לא יודעת מה או שאני צריכה טיפול פסיכיאטרי... בכול מקרה אני מדברת עם אלוהים.. ואני מקווה להשתלב פה..

bios

New member
ברוכה הבאה!

כבר ציינתי כאן בפורום שזה אבסורד שכל כך הרבה אנשים שמדברים אל אלוהים נחשבים נורמליים, אבל ברגע שמישהו טוען שאלוהים גם משיב לו הוא נחשב מטורף. בד"כ מקובל לחשוב אנשים שמדברים למישהו שלא עונה (כלומר לעצמם) זה לא נורמלי...
את רוצה לספר לנו קצת על השיחות שלך עם אלוהים?

Lp Fairy

New member
כ../images/Emo9.gif

אמממ חחח זה קצת מוזר...כזה לספר על השיחות עם אלוהים...חח כאילו אני אחת שיותר איכפת לה מאחרים.ויש מצבים שלפעמים אני לא יודעת מה לעשות ואני פשוט מתחילה לשוחח איתו זתומרת בלב וכשאני הולכת ברגל..(לביצפר או כשאני חוזרת ממקום כלשהו) אז יש לי סתם דיונים איתו על החיים שלי ולמה כול דבר קורה..גם לא מזמן חברה שלי התאבדה..ושאלתי אותו למה היא.. זה מוזר אני יודעת..אבל..מתוסבך..חחח

bios

New member
ואת קולטת ממנו תשובות?

אם כן - מה התשובה שקיבלת לגבי החברה שלך? משתתף בצערך...

Lp Fairy

New member
אמממ

זה לא ששמעתי קול שאומר זה בעצם כמו שלמשל מישו נפטר ואז אומרים לך "תחשוב מה הוא היה אומר לך לעשות" משו בסגנון הזה.. זה בעצם דיי דיבור עם עצמי סידור נפש והכול רק שזה עם אלוהים.. בקשר לחברה שלי אני לפני שנה גם היה לי כול הקטע של התאבדות ובהתחלה רציתי ללכת אליה רציתי למות ובעצם מה שקיבלתי ממנו זה להישאר פה..להישאר חזקה.. כן זה נשמע לא מהעולם הזה...

bios

New member
זה לא מפתיע אותי

אם תקראי את ספרי "שיחות עם אלוהים" תראי שמה שאת מתארת לא כזה מוזר. הנפש שלך היא החלק האלוהי שבך, ולכן כשאת מדברת איתה או עם אלוהים זה אותו הדבר. חוץ מזה, גם שם מדובר על כך שאפשר לתקשר עם אלוהים ע"י כך שמנסים "להיכנס לראש שלו". מוות יכול ללמד אותנו להעריך את החיים שלנו ואת ההזדמנויות שיש לנו. אני שמח שהתגברת על המשבר הזה.

Lp Fairy

New member
כן..

אני באמת צריכה לקנות את הספר ולקרוא אותו... רק כשחסר לך משו אתה יודע איך להעריך אותו...בגלל זה מוות גומר לך את החיים ואז אתה מעריך אותם..

למעלה