היי כולם אני חדשה פה בפורום וממ..... זהו
י יאצוק New member 7/8/05 #2 קוראים לך ליטל מור? או מור ליטל? אני מור מת"א ברוכה הבאה כמה שאלות שמסקרנות אותי ואני שואלת את כולם.. : מה השיר האהוב עליך של גרין דיי? איזה דיסקים יש לך? איזה דיסק מתוכם את הכי אוהבת? מקווה שתהני
קוראים לך ליטל מור? או מור ליטל? אני מור מת"א ברוכה הבאה כמה שאלות שמסקרנות אותי ואני שואלת את כולם.. : מה השיר האהוב עליך של גרין דיי? איזה דיסקים יש לך? איזה דיסק מתוכם את הכי אוהבת? מקווה שתהני
L lital mor New member 7/8/05 #3 חח קוראים לי ליטל השיר האהוב טיים אוף יור לייף אני חושבת יש הרבה!! יש לי את אמריקן אידיוט ונימרוד הדיסק האהוב אמריקן אידיוט אהה ותודה חח
חח קוראים לי ליטל השיר האהוב טיים אוף יור לייף אני חושבת יש הרבה!! יש לי את אמריקן אידיוט ונימרוד הדיסק האהוב אמריקן אידיוט אהה ותודה חח
י יאצוק New member 7/8/05 #13 נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif תקני עוד דיסקים! הרבה דיסקים זה שאווה. לי יש 7 אם באת לשאול..(של גרין דיי)
נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif תקני עוד דיסקים! הרבה דיסקים זה שאווה. לי יש 7 אם באת לשאול..(של גרין דיי)
G green michael New member 8/8/05 #26 shalom lah vetikni diskim ki diskim ze simha vet shar hashir ani lo yodea :|
I I love Billie joe New member 7/8/05 #7 אוקיי אני זהר ו... אין לי כח לכתוב לך נאום אבל בין השורות אני מזוכיסטית,משועממת, מכורה לטופו, ופחות שפויה מהרב עובדיה... תחביבי הוא לתקוע בעצמי םיכות.
אוקיי אני זהר ו... אין לי כח לכתוב לך נאום אבל בין השורות אני מזוכיסטית,משועממת, מכורה לטופו, ופחות שפויה מהרב עובדיה... תחביבי הוא לתקוע בעצמי םיכות.
H helenas New member 7/8/05 #9 ברוכה הבאה לי קוראים שחף/שחפע/שחפיע/שחיפונית/שחיפית/הלנה/אלנה ברוכה הבאה לפורום
H helenas New member 7/8/05 #12 טוב...אז חוץ מהשמות המרובים שלי אני בת 14... אוהבת פאנק ונדליסטית יש לי הליקס גרה בצפון פוחדת מגבהים פוחדת ממקומות סגורים זהו
טוב...אז חוץ מהשמות המרובים שלי אני בת 14... אוהבת פאנק ונדליסטית יש לי הליקס גרה בצפון פוחדת מגבהים פוחדת ממקומות סגורים זהו
H helenas New member 7/8/05 #17 המ... הוט הוט היט my chemical romance the used מחבבת את פינק פלויד bowling for soup אואזיס פו פייטרס זה העיקריים...
המ... הוט הוט היט my chemical romance the used מחבבת את פינק פלויד bowling for soup אואזיס פו פייטרס זה העיקריים...