היי כולם!!!!!!!

היי כולם!!!!!!!

איזה כיף!!!!!!!!! חברים אני ממש ממש מאושרת!!!!!!!! הפעם חזרתי ובתקווה שלתמיד.. הבעיה במחשב תוקנה...אין לכם מושג כמה אני מאושרת.......... אז מה איתכם? איך התחילה השנה? אה ואני בכיתה י' ומזה התחילו להלחיץ אותנו אם הבגרויות......... לכל מי שלא מכיר אוית אז קוראים יל אור ופעם הייתי פה הרבה... אז תגיבו לי ברכות לחזרתי!!!! אחלה חיים שיהיו לכם...... ביי אוהבתתותכם המון-אור

היי אור!ברוך שובך!

אני לא מכירה אותך אבל בכל זאת... ממתי את בפורום?(לפני שהתקלקל לך המחשב) טוב אז בהצלחה בבגרויות...לי עדיין אין...אני הרבה יותר קטנה...בכיתה ו'...טוב בכולופן לילה טוב ביי ביי!

ברוכה השווה!!

את לא מכירה אותי כי בטח את היית בתקופה שלא כתבתי ורק קראתי......מאז השתנו דברים.....זרמו הרבה מים בירקון......ובירדן.....ובברכה.....ואני נהייתי ותיקה
(איזה כיף
) וי תראו מה עשיתי מהודעה של ברוכה השווה.....(ולא זאת לא שגיאת כתיב זה משחק מילים!!)

עונה......../images/Emo13.gif

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? חברה שלי...... למי הכי כיף להתבכיין? לאמא למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"?לוידת........ מי האחרון שחשבת עליו?דווקא שייקה (מהפורום) למה? אין לי מושג........ מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)?אמא שלי ומי קרוב אליך עכשיו בלב?חברה שלי שעברה דירה ואני מתגעגעת אליה ממש...... מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? המדריכה שלי... מי תמיד גורם לך לחייך? חברה שלי הדר...היא בנאדם קרוע למי אתה מתגעגע? לברוריה רעות ורחלשששש מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? כרגע אף אחד מי האחרון ששלחת לו סמס?תמר חברה שלי מי האחרון ששלח לך סמס?תמר למי אתה חייב תודה?להרבה אנשים....... למי אתה חייב סליחה?לחברה שלי שצרחתי עליה (אומנם זה היה בשנה שעברה...אבל עדיין) למי אתה פונה כשעצוב?חברות ממי אתה מתחמק ברגע זה? אפחד..... תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1.ברוריה 2.הדר 3.אמא 4.לירז 5.יהעוזווששש מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1.פיה פתחה 2.בנההה (כן, מספר הגונגל) 3.אמא רוצה לומר לך תודה 4.אהבה קטנה 5.אני פורים (ן כן אנעי יודעת שאין קשר אבל הוא חולה על שירים של פורים...טוב,הוא כולה בן 4...חחחה) איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? עכשיו טוב איזה שיר גורם לך לבכות?כבר יבשו עננו מדמעות...ופינו כבר נותר אילם בלי קול...זה מזכיר לי דברים ... וגם הנסיך הקטן מפלוגה ב'.. איזה שיר גורם לך לשמוח?כל שיר קצבי ושמח עושה לי מצברוח טוב איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם?אני שר מהלב איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי?יש איזה שיר על שיטים ושיבולים..לא בדיוק זכור לי מה. איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך?בוא של עיברי לידר מאיזה שיר נמאס לך?אין כזה מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? לא זוכרת והדיסק הראשון שקנית? הדיסק של עידן רייכל (החדש) על איזה כלי אתה מנגן? אורגנית חלילילת וגיטרה, אבל על גיטרה הכי טוב ואני גם הכי אוהבת. על איזה כלי תרצה לנגן?אוליי חליל צד? תחנת רדיו אהובה?"רשת ג' הבית החם של המוזיקה הישראלית........" רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1.שירי מיימון 2.עידן רייכל 3.ניצן קייקוב (למרות שהוא לא ממש אומן) 4.עברי לידר 5.גבסו ערכים סנטימנטליים... מה הדבר הכי חשוב לך בבית? המיטה שלי...והאמבטיה..חחחהה מה הדבר הכי ישן שאתה שומר?לויודת...יש לי הרבה אוצרות מתחת למיטה.... איזו מזכרת אתה הכי אוהב? איפה אתה מחזיק את כל המזכרות?מתחת למיטה אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל?בד"כ זורקת אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב?קצת יכעס אבל לא ביג דיל ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע?חפיףףףףף ופרח מיובש?עוד יותר חפיףףףף מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר?לוידת אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? תזרוק אוצתו לפח?? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה?לזרוק... יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית?ללאאאא מה היחס שלך לדברים האלה? מחקתי חלק מהשאלות...השארתי את מה שהייתה לי תשובה.....נגה כל הכבוד!אחלה שאלון! חיים טובים לכולם......

תודה מתוקות!!!!

אז ממתי אני בפורום מאמצע העונה הראשונה עד אמצע שנה שעברה...והמ חשב לא התקלקל , הוא פשוט לא נתן לי להיכנס בשם לפורום...... ממש נעים להכיר אותכם!1!!

למעלה