היי כולם...

Bartleby

New member
היי כולם...

סתם ככה, באמצע החיים, נזכרתי במצעד החיים 2002 שבו השתתפתי. הייתי אז בן 17, בתיכון, ועכשיו אני כבר לקראת סיום השירות הצבאי שלי. במן פרץ נוסטלגיה בלתי נשלט הוצאתי את אלבום התמונות מהמסע ותוך רגע כל הזכרונות עלו... לא ידעתי שהפורום הזה קיים בכלל וכשנתקלתי בו הרגשתי צורך להוציא את מה שאני מרגיש. ככה סתם... אם יש פה מישהו שהשתתף במסע של אפריל 2002 לפולין אשמח אם הוא יכתוב כאן כמה מילים... אני מצרף לינק לאתר הרשמי של המסע הספציפי של בית הספר שלי.

gold ayelet

New member
היי יש לי שאלה

קודם כל מעולה שעשיתם אתר , לנו עדיין אין גם לא נראה לי שיהיה.. לשאלה- יש בעמוד השני של התמונות - בקראקוב רואים בית כנסת מבתוכו עם אריות ועיטורים כאלה אתה זוכר אולי את השם שלו? אולי זה הבפנים של הבית כנסת שאתם מצולמים על המדרגות שלו בחוץ? תודה מראש

izikd

New member
לפי מה שאני רואה זה בכלל לא בקרקוב

אלא זה בית הכנסת בלנצוט, מרחק של כמה שעות נסיעה מקרקוב. בקשר לשם אני לא יודע.

מדריך1

New member
בלבול

יש עוד בלבול במאיידנק ישנן לפחות 2 תמונות השייכות לבירקנאו. כדאי לתקן

הבית כנסת בלנצוט

זה הבית כנסת של סבא שלי ז"ל... אני לצערי לא הגעתי לשם עם המשלחת שלי מקווה שאני אגיע לשם דרך משלחת צבאית ואם לא אז עם אחי אמא טחברות שלי..

יאא באמת...

אני מזה אשמח לקבל תמונות כי אחי לא צילם מספיק תמונות...והוא מזה ביאס.. אני מזה יודה לך

ixmix

New member
מה שמשעשע בבית הכנסת המצולם

שחזור נעשה במקום על ידי סטודנטים לאמנות, אלה לא ידעו עברית והעתיקו כיתובים מחומרים שנשלחו אליהם. נוצרו מצבים משעשעים ובהם אותיות בתפילות על הקיר הוחלפו, וגם גלגל המזלות אינו מדויק בעליל.

לא ממש

עברנו דרך בית העלמין.. וישר לבית כנסת.. אני זוכרת שלפני שנכנסנו לבית כנסת המדריכה אמרה שכדאי להכנס לבית כנסת בעיינים עצומות.. אז נכנסנו בעיינים עצומות וכולנו התפאלנו מהיופי של הבית כנסת הזה..

אההה...

סאב שלי היה חי שם עד לפני המלחמה..ואת הבית שלו הפכו לבית מרקחת..בגלל זה שאלתי אם עשיתים סיור..

למעלה