היי כולם!!!

היי כולם!!!

זו noa_n, לא יודעת אם כולם מכירים אותי כי לא כתבתי פה הרבה בפורום אבל קראתי כל מילה ומילה ממה שנכתב פה בהתחלה היה סבבה, מעניין, אבל כשבאו לפה כלהאלו עם האידיאולוגיות והחארטות זה התחיל לעצבן אותי.... לדעתי זה לא צריך להיות פורום על תנועת הצופים, אלא פורום של צופיפניקים שמספרים אחד לשני על פעולות טיולים וכו´, לא יודעת אם חן סיפרה למישהו, אבל ביום שלישי החלטנו אני אעזור לה לנהל את הפורום, ויחד ננסה שיחזור להיות מעניין כמו פעם, אבל מאז לא ניכנסתי לפורום ביגלל שלא ממש היה לי זמן - כי היה לי יום שהת טקס אש ובשבועיים האחרונים הייתי כל יום מ16:00 עד 22:00 לפחות בצופים. בניתיים ניראה לי שחן חושבת שסתם אמרתי ואני לא אעזור לה וביגלל זה היא גם חזרה לניק הישן שלה, אבל לא!!! אני כן אעזור פשוט ממש לא היה לי זמן... אז זהו... ביי בנתיים, אה, והיה טקס אש ממש שווה, זה היה ביום צופה המעבר דרגה האחרון שלנו, ואם זה מעניין מישהו אשמח לספר עוד....

אידיאולוגיה וכל החארטה?

אידיאולגיה זה מה שהתנועה יושבת עליו יש יותר בצופים מכפיתה מרובעת

noa_n

New member
כן!!!!

אולי זה לא "חארטה", אבל מטרתו של הפורום הזה לפי דעתי היא לא לדון על האידיאולוגיה של הצופים, זה פורום של ילדים צופיפניקים שמעבירים חוויות על פעולות טיולים וכאלו, לא פורום שעוסק באידיאולוגיות של התנועה, שזה (סליחה שאני אומרת) לא מעניין יותר מידי אנשים.

נועה...

גם אני חשבתי ככה בהתחלה, אבל כשאת מנהלת פורום מסוים את צריכה להתחשב בדיעות של כולם, וזה שהמנהלת פה לא עשתה את זה, זה אחד מהדברים שגרמו לפורום למות מוות קליני. כי גם אם יש שלושה אנשים שזה מעניין אותם (איך שלושה אנשים אם כל הפורום זה 3 אנשים?), את צריכה להתחשב בדעה שלהם. לאט לאט את תתחילי להבין שהאידיאולוגיה וההערכים זה דבר מהותי, ומתפקידו של הפורום לעסוק גם בזה, ויש מקום קטן לטיולים וחוויות. וזה שחן צירפה אותך לא שינה כלום, כי זה עדיין פורום של שתי ילדות קטנות שלא מבינות כלום. רק בעצם עכשיו הפורום מת. רק תיזהרי לא להעיף אף אחד בטעות.

...

תודה באמת על "ההערכה", והפורום לא מת עד עכשיו ולא ימות גם עכשיו, וממש לא הבתי מה קשור המישפט האחרון.

תגובה קולק´

חן - אל תספרי בפורום הפתוח, היחסים האישיים שלכם לא מזיזים לרוב הפורום את קצה האצבע. נועה - המונח צופים הוא מונך כוללני, אחד הדברים החשובים ביותר בצופים הוא האידיאולוגיה, וכל הפעולות והטיולים הן רק מתודה שמטרתה להעביר את האידיאולוגיה הלאה. ענת - נמאס כבר מהתעמולה הזאת שלך, את מנסה לעורר מרד או משהו? אלוהים אדירים, את לא מרוצה ממנה שכחי ממנה, אל תנהלי פה מלחמות גוג ומגוג חן (שוב) - עשית שטות, כל המהות בלקחת עוד מנהל הוא לקחת את הקונטרס שלך, במקום זה לקחת מישהו בדיוק כמוך. את חניכה שעוד לא הגיעה לקורס, לא יודעת על האידיאולוגיה כלום ומרבה לדבר על הפן הכיפי, אי לכך, התוספת האידיאלית להנהלה היא בן אדם בוגר קורס שיכול לדבר על האידיאולוגיה מכל הלב, התוספת של נועה לא תשנה בגרוש וחצי גרוש את המצב של הפורום.

nIcKiTa

New member
מה פתאווום

הניק של ניקיטה מכוון להיות כחול באש ובמים! ובגלל שאני כותבת בעוד מלא פורומים, אני נשארת איתו לא יותר!
חן

loli pop

New member
את לא לגמרי צודקת...../images/Emo4.gif

אני חושבת שיש משהו בזה שזה משעמם... אבל חלק מתנועת הצופים זה גם על אידאולוגיות "וחארטה" כזאת.. אבל עצם העובדה שמישהו כתב פה על זה, זה אומר שה"חארטה" הזאת כן מעניינת אותו... ועצם העובדה שמישהו גם ענה על זה, זה גם אומר שזה מעניין אותו. בין השאר מספרים על פעולות וכל זה... אבל הבנת מה אני רוצה להגיד ,נכון? יופי! ביי <ניצן>

uuppe

New member
למנהלת החדשה

הפורום הזה מת!!! ואחת הסיבות העיקריות לכך היא השטחיות הכל כך משעממת שלו. שטחיות שנובעת בעיקר בגלל תוכן ההודעות הדבילי סטייל "שישסטים שולטים" או "שבט ככה וככה אימפריה" זה סוג ההודעות שהיו עד עכשיו ואת התוצאות ניתן לראות בשטח (לפחות ממה שנשאר ממנו) בכל אופן אני מקווה מאד שאת תהיי זו שתשני את הקו הזה גם אם זה אומרת להכניס לפורום נושאים אדאולוגיים שאולי אותך משעממים אבל אותי ועוד רבים אחריפ פה לא!

0% angel

New member
סליחה??!!!?!?!?!?!?!?

הפורום זה מת????? אז אולי תנסי להחיות אותו!!!!! התפקיד של המנהלת זה לא להגיד לאנשים מה יהיה תוכן ההודעה שלו!!!! אני חושבת שבמקום להגיד לכולם שהפורום הזה חרא תתחילו כולכם (כולל אותי) "לנקות" את החרא! חיזקו ואמיצי -דניאל-

למעלה