היי כולם...

h e n y

New member
היי כולם...

הייתי פה לפני המון זמן...ובגלל סיבות כאלה ואחרות עזבתי פה.... עכשיו אני פה:) אני רוצה לספר לך משהו שמטריד אותי. לפני כמה ימים חלמתי חלום על אחי ואני לא מפסיקה לחשוב עליו. בחלום הייתי במחשב ואחי הגדול{שכבר נשוי ולא גר בבית המון שנים} מסלק אותי משם בפראות, ואני מתעצבנת וצועקת עליו שאני שונאת אותו באופן ממש אכזרי, אני בוכה וצורחת ואומרת לו שהוא הרס לי את החיים. אתם חושבים שחלומות משקפים את האמת? כי זה היה לי ממש קשה לשמוע את עצמי בחלום אומרת את זה.... חלמתם פעם חלומות מהסוג הזה או בכללית חלומות מיוחדים על אחים? תודה.

חלומות

חלומות לדעתי מסמלים המון אבל הם רק מסמלים. לעיתים חלום מגיע בהגזמה למשהו שמציק אולי איזו חוויה מהילדות שרבת עם אחיך על המחשב חזרה בהגזמה בתוך החלום או שהתווסף לכך משהו אחר שמציק לך לגביו. חלום משקף את האמת שלנו, האמת הסוביקטיבית של המוח, איך שהנפש בתוך תוכה בחדרי חדרים מפרשת את המציאות, רק שלפעמים דברים שם מתערבבים, אין פיקוח והנפש מגזימה או מחברת דברים יחד ואז החלום יוצא לנו מוזר ולא אמיתי.

ברוכה השווה ../images/Emo24.gif

מקווה שהפעם תישארי יותר ולא תיגרמי לנו להתגעגע ככה, זה לא יפה
. חלומות הם הראי לתת מודע שלנו שמוציא דברים שאנחנו במציאות לא מעיזים לחשוב עליהם, אבל בחלום זה יוצא החוצה. אני בטוחה שאת לא שונאת או חושבת שאח שלך הרס לך את החיים, ובטח לא בגלל שהוא רוצה את המחשב או משהו כזה... אבל אולי את כועסת עליו על משהו אחר, שקשור או לא קשור למחשבים, או שיש משהו שמציק לך לגביו. חלמתי הרבה פעמים על אחותי, שאומרת לה מה שמרגישה ושלשם שינוי היא מקשיבה ומבינה ומפסיקה את ההתנהגות שלה, לצערי זה נשאר חלום בלבד.

h e n y

New member
../images/Emo13.gif

תודה......אני מקווה שאני באמת יוכל להיכנס כי אני מתה על הפורום הזה... תאמת שאני ואחי הגדול אף פעם לא רבנו על מחשבים...אבל משהו בהתנהגות הקשוחה שלו בחלום זה שהוא ממש חטף לי את המחשב מבלי לחכות...גרמה לי ממש לצעוק עליו....להיכנס לאי שליטה... אבל טוב אולי באמת זה רק חלום ולא משהו רציני...

למעלה