היי כולם! =] היי, אני חדשה ב'תפוז'. נרשמתי במיוחד בשביל להיות שותפה בפורום לד זפלין!
O October3 New member 21/10/06 #1 היי כולם! =] היי, אני חדשה ב'תפוז'. נרשמתי במיוחד בשביל להיות שותפה בפורום לד זפלין!
O October3 New member 22/10/06 #8 חוץ מלד זפלין... אני שומעת גם... pink floyd, the doors, deep purple, queen, the strokes, nirvana, the beatles ועוד... =]
חוץ מלד זפלין... אני שומעת גם... pink floyd, the doors, deep purple, queen, the strokes, nirvana, the beatles ועוד... =]
M M e n s R e a New member 24/10/06 #18 אה, אין לי מה לסנן לא שאני מאזין ללהקות האלו יותר מדי לאחרונה, ואת הסטרוקס אני לא מכיר, אבל סחטיין על הטעם.
אה, אין לי מה לסנן לא שאני מאזין ללהקות האלו יותר מדי לאחרונה, ואת הסטרוקס אני לא מכיר, אבל סחטיין על הטעם.
S SaintJohn New member 21/10/06 #3 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif איזה שירים של זפלין את הכי אוהבת ומה האלבום האהוב עליך שלהם?
O October3 New member 22/10/06 #9 סיינט ג'ון היקרP= תודה רבהD= ואו, אני אוהבת את כל השירים שלהם. ממממ, במזמן האחרון אני מקשיבה בעיקר לTANGERINE ולBRON-Y-AUR STOMP בגלל שקניתי את הדיסק LED ZEPPELIN 3 לאחרונה. אבל כעיקרון אני באמת אוהבת ושומעת את כל השירים שלהם (ז"א, את אלה שאני מכירה). =]
סיינט ג'ון היקרP= תודה רבהD= ואו, אני אוהבת את כל השירים שלהם. ממממ, במזמן האחרון אני מקשיבה בעיקר לTANGERINE ולBRON-Y-AUR STOMP בגלל שקניתי את הדיסק LED ZEPPELIN 3 לאחרונה. אבל כעיקרון אני באמת אוהבת ושומעת את כל השירים שלהם (ז"א, את אלה שאני מכירה). =]
F FightFireWithFire New member 22/10/06 #6 ברוכה הבאה לפורום../images/Emo9.gif מקווה שתהני פה שלחי לי מסר בכל מצב שאת צריכה משהו ותבלי ומה שמך?
S skirt9 New member 22/10/06 #13 ברוכה הבאה מקווה שתהני!!! דרך אגב אחלה מוזיקה את אוהבת חוץ מלדזפ!! וקוראים לי יונתן, בן 14 מי-ם. מאיפה את ובת כמה?
ברוכה הבאה מקווה שתהני!!! דרך אגב אחלה מוזיקה את אוהבת חוץ מלדזפ!! וקוראים לי יונתן, בן 14 מי-ם. מאיפה את ובת כמה?
O October3 New member 22/10/06 #14 יוני'להD= גם אני מקווה שאני אהנה=] ואו, תודה רבה!! אני מרחובות, וגם אני בת 14! D= בא לך לדבר במסנג'ר או משהו? אתה נראה לי מאוד איכותיP=
יוני'להD= גם אני מקווה שאני אהנה=] ואו, תודה רבה!! אני מרחובות, וגם אני בת 14! D= בא לך לדבר במסנג'ר או משהו? אתה נראה לי מאוד איכותיP=
S skirt9 New member 22/10/06 #15 איכותי עלק ../images/Emo3.gif בכיף!! המסנגר: [email protected] . כל המעוניין מהפורום להוסיפ אותי שיוסיפ!! אני פתוח...
איכותי עלק ../images/Emo3.gif בכיף!! המסנגר: [email protected] . כל המעוניין מהפורום להוסיפ אותי שיוסיפ!! אני פתוח...