היי, כותבת אחרי הרבה זמן

pepperony

New member
היי, כותבת אחרי הרבה זמן../images/Emo3.gif

אני קוראת ומשתדלת להתעדכן, וכל כך הרבה פעמים רוצה להגיב או לספר , אבל קורסת מעייפות. בעבודה לחץ אטומי, ועם זה אנחנו באמצע-סוף שיפוצים של בית שקנינו שבוע אחרי שלירי נולדה. זה נהדר ומרגש אבל מכל הריצות האלה במיוחד בשבועיים האחרונים אני מרגישה שההנקה נגמרת לי - החלב פשוט מתמעט
. בן הזוג שלי נסע לעבודה בחו"ל ואני מתרוצצת בין העבודה, הבית החדש והדירה - לירי או עליי או שאמא שלי שומרת עליה ואני מגיעה בכל פעם שאני יכולה להניק אותה. אני כל כך רוצה להאמין שאני אצליח בעוד כשבועיים כשתתחיל החופשה ונהיה בבית החדש לאזן את ההנקה מחדש. האיש שלי חוזר בדיוק ביום ההולדת שלו ואני אפתיע אותו בסגנון תכנית הגינון של בי.בי.סי פריים - מחכה לראות את הפנים שלו
זהו בערך ..קוראת בקינאה על המפגשים המתוכננים במשחקיות, לירי ואני רואות כרגע בעיקר קירות גבס, אבק ועוד...בת שיפוצניקית אני מגדלת.

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif נשמע לא קל

בע"ל בחו"ל, דירה בשיפוץ, תינוקת קטנה, הנקה. נראה שהכל נופל על כתפייך. לעניין ההנקה - אין ספק שהלחץ והריצות גובים את המחיר. מנוחה היא אלמנט חשוב בייצור החלב. בכל מקרה אני ממליצה לך להתייעץ עם פורום הנקה. חוצמזה נראה לי שלא תזיק לך קצת עזרה נוספת. לגייס עוד מישהו פרט לאמך, מה עם החמים

pepperony

New member
תציצי בתגובה למאשי ../images/Emo8.gif

הם חיים בחו"ל ומגיעים 4-5 ימים אחרי המעבר לביקור של חודש..אני כולי ציפייה

ornaok

New member
היי../images/Emo13.gif

נשמע שאת באמת במירוץ מטורף...! מזל טוב על הבית החדש! ובהצלחה בשיפוצים! לגבי ההנקה - את צריכה לאכול כמו שצריך ולנוח כמו שצריך... אם את יכולה לפחות בסופ"ש לנוח כמו שצריך - אני ממליצה על קפיצת גדילה יזומה. תחנסי למיטה עם לירי (ממילא הבעל אל בבית, אז שלא תהיי לבד במיטה), עם בקבוק מים, נשנושים, ספר טוב או שלט של הטלויזיה, ותניקי ברצף מעכשיו עד מוצ"ש... אם זה לא מתאפשר לך אני ממליצה על הנקה מרבה בכל הזדמנות. לי עזרו כדורי חילבה להגברת חלב, ואם את מעוניינת אני יכולה לשלוח לך כדורים בדואר, יש לי המון ואני לא לוקחת כבר בקביעות.

pepperony

New member
מה שלום לירי המתוקה שלך?

ממש לא יכולתי להרשות לעצמי ליזום קפיצת גדילה כזו, אבל אני משתדלת ככל האפשר לקחת את לירי שלי לכל מקום שאפשר - כשי להפחית את הצורך בתמ"ל. כל כך מקווה שעד שאני יוצאת לחופשה (יולי) אני אצליח לשמר את הקיים - שרק לא יהיה גרוע יותר.

ornaok

New member
אני חוזרת ומציעה לך כדורי חילבה

יש לי המון, אני יכולה לשלוח לך, אצלי זה ממש עזר לתפוקת החלב. לירי שלי מתוקה מתמיד
ומה עם שלך? (ד"א... רציתי לשאול מזמן...למה החלטתם לקוא לה ככה?
)

למעלה