היי כלי וגם אתה כלי

avivn

New member
היי כלי וגם אתה כלי

אשמח לדעת איך החלטתם להיות חברים לכל דבר? כלומר כיצד הייתם מבקשים להיות יחד כבני זוג וכיצד מבטאים את זה והצעד שמתבקש, או כיצד ביקשתם להיכנס למערכת יחסים רצינית. יש להדגיש שאשמח לתשובות מאנשים שהכירו ונפגשו באמצעות צד ג או בליינד וכו (לא הכירות מסוג מסגרת ששם הכל מובן מאליו,והזמן עושה את שלו)

בטי בם

New member
היתה לי בעבר מערכת יחסים ארוכה

של כמה שנים, שהתחילה מבליינד דייט. דיברנו בטלפון שיחה ארוכה. למחרת נפגשנו. קבענו לצהריים, היה חג וחופש. הוא בא לאסוף אותי, הלכנו לאכול וקצת להסתובב ולטייל. חזרנו אליי, היינו רעבים. הכנו ארוחת ערב ביחד. הוא ישב על הכורסה הגדולה וביקש ממני לבוא לשבת לידו. באתי. שאלתי אותו אם הוא היה רוצה קשר רציני והוא אמר שכן. אחר כך התחבקנו והוא הלך, כמעט בחצות. למחרת נפגשנו שוב ומאז כמעט לא נפרדנו במשך כמה שנים טובות. היום זה היה לי מהר מדיי, כזה דבר, אבל אז זה התאים לי כנראה. אני חושבת שאחרי פגישה-שתיים-שלוש כדאי לשאול את הצד השני על כוונותיו, לא לפני שאומרים מה הכוונות שלך. בלי להלחיץ. זתומרת, אם מישהו היה אומר לי אחרי שתי פגישות שאני אהבת חייו, אם ילדיו בפוטנציה וכו' הייתי נבהלת וחוששת, אבל אם מישהו היה אומר לי שאני מוצאת חן בעיניו ושואל מה אני מרגישה בעניין, אז הייתי אומרת את האמת, אם נראה לי או לא.

למעלה