את יכולה להמיר בריץ' להקרמה. כל חמאה במחמאה, באופן כללי כל פשטידת ירק את יכולה להכין בלילה מביצים קמח תבלינים ומעט מיונז ותצא לך פשטידה מצוינת. אם יש לך מתכון ספציפי שמענין אותך תכתבי אותו ויהיה קל לעזור לך. בכל מקרה בהצלחה!!
הריץ' להקרמה מהווה תחליף מצוין. לא הריץ' הרגיל כי הוא קצת מתוק למרות שגם אותו יצא לי להוסיף אבל השני עדיף ומומלץ. נותן לפשטידה טעם מעודן וקצת חלבי. גם בלי ריץ' ביצים ומעט קמח עם אבקת אפיה עושים את העבודה נהדר, אני מוסיפה קצת מיוז בשביל השומניות.